Biberiye: Zayıflamaya ve güzelleşmeye yardımcı bir bitki daha

çiçek ne kadar güsel bi isim yaw walla tamam aktardan aliim onuda çok pahalı deildir heralde anam ev ot doldu annem beni öldürcek:KK70:
:Roflol: hayır canım merak etme pahalı değil 2-3 milyonluk bişey....

bende evi aktara çevirme yolunda emin adımlarla ilerliyorum sırnaşık şey
bugünde portakal yağı ve gül yağı aldım birde kabak lifi...

bu arada haberin olsun portakal-limon ve ardıç yağları çok iyi sıkılşamak için...
ayrıca ismimi beğpenmene çok sevindima.s.

ayyy mandalinayı unutmuşum yani turunçgil ailesi portakal-limon-mandalina yağları kilo verme sürecinde sarkmalarını önleyebilir canım tabi daha bi sürü yağ var aynı işlevi gören ama bu yağların özellikle sıkılaştırıcı özelliğinden bahsediliyor.şişesi de 3 ytl civarında canım..

bu yağları vucudamı sürüorus?
önce veriimde biras zayıflayınca alırım artık offfffffff
hakkaten obezler içinmi o crom kapsül yaa?çok moralim bozuldu gizliden alıp içsem kendimi kötü hissetcem gerçi paramda yok istesemde alamam şu an

yaw ağlamak istiorum şimdi aradım babamı crom kapsülü obezler için ve şeker hastaları için demiş eczacı vermemiş babamda almam dio off of başka çaresi yokmu tatlı iştahı kesmenin kascammı ben gene yaa

valla ben solgar firmasıyla mail yoluşla görüştüm. hiçte öle birşey demediler. kullanabilirsin dediler. hatta krom kullanan arkadaşlarımız dan bir tanesi yazmıştı. ender saraç televizyon programında aşırı tatlı isteği olan insanlar takviye olarak krom kullanabilirler demiş.

biliorum o ender saraç yazısını gördüm burda ama alıp almama konusunda kararsız kaldım şimdi naapsamki yaw bi akıl verin siz şimdi 58 kilosunuz alıosunuz dimi bu kapsülü ne zamandır kullanıosunuz?bi sorun yoksa bu deli eczacı nie öle dediki asında pek bişeyde bilmiolar bu konularda ama neyse ben belki biras daha ucuz alırım hevesiyle sordurdum babama ama neyse aliimii?:KK43:

biliorum o ender saraç yazısını gördüm burda ama alıp almama konusunda kararsız kaldım şimdi naapsamki yaw bi akıl verin siz şimdi 58 kilosunuz alıosunuz dimi bu kapsülü ne zamandır kullanıosunuz?bi sorun yoksa bu deli eczacı nie öle dediki asında pek bişeyde bilmiolar bu konularda ama neyse ben belki biras daha ucuz alırım hevesiyle sordurdum babama ama neyse aliimii?:KK43:

gülaycım ben 1 aydır kullanıyorum. artı eskisi kadar kendimi yorgun hissetmiyorum .kromdanmı kaynaklanıyo diye merak ediyorum. artık çikolata krizlerim yok. hatta bir arkadaşımız çocuk emzirdiği halde kullanıyor. çünkü doktora sordu ve günde 1 kapsül kullanmanın hiç bir sakıncası olmaz dedi. neden biliyormusun krom bir ilaç değil. vucudumuzun ihtiyaç duyduğu bir mineral. aynı magnezyum,çinko, selenyum gibi minerallere nasıl vucudumuzun ihtiyacı varsa kromada ihtiyacı var. ama malesef bugunun beslenme şartlarında yediklerimizden yeteri kadar krom alamıyoruz. onun için günde 1 kapsül krom almanın hiç bir sakıncası yok.(bunları arkadaşıma doktoru söyledi) bu arada eczacılar tam bilgiye sahip olmadan konuşabiliyorlar. yine barçman arkadaşımızın açtığı tropik te bir başka arkadaş bu kromu almak için eczaneye gitmiş eczacı ona bu ilaç cinsel isteği artırmak için kullanılıyo demiş:Roflol:kızda kıpkırmızı olmuş. oysaki öyle bir etkisi yok. e bende o konuda bir değişiklik olmadığına göre yoktur böyle bir etkisi.

bak ben ramazanda çok kaynamış kayısı kompostosunun çok faydasını gördüm,hem tatlı yerine hem de şifalı,içine kuru uzum de at,tanelerini de yemek çok zevkli,onları üzümlü çikolata gibi düşünüyorum

kromda bi de birşey daha farkettim ama belki elma sirkesi de yapmış olabilir,serap arkadaşımın dediği gibi 38 beden alıyorum ama bol geliyor kilom aslında boyuma göre normal,yağı gösteren tartıda da tartıldım yağım normalin altında çıktı,fazla da azaltmamk lazım sonuçta o yağların da çok önemli işlevleri var
mesela vücut yağ oranı azaldıkça kadınlık hormonu da azalıyormuş arkadaşlar bu da hastalıkları beraberinde getiriyormuş

ben aynı katoritede olan içecekleri sıraya koyup öyle içiyorum böylece hem yığılma olmuyor hem de vücut belli bir süre sonra alıştığı için tepki vermemeye başlıyor bunu önlemiş oluyorum . bir diğer içeceğe geçtiğimde bünye o içeceği unuttuğu için aynı etkiyi gösteriyor . aynı zamanda hep aynı içecekten bıkkınlık olmuyor a.s

ben şu an sadece yeşil çay içiorum oda akşamları 1 bardak büyük amaa o bile ii gelio inanırmısınız:)

ben yeşil çayın içine 1 tatlı kaşığı funda yaprağı da atmaya başladım öyle içiyorum bu şekilde daha fazla vücuttaki suyu boşaltıyor

hmmm bunu bilmiodum ii geliosa onuda aliim
mesela ben 1 bardağa 2çaykaşığı yeşil çay atıorum funda yaprağını ne kadar atıcam bu durumda?

hmmm bunu bilmiodum ii geliosa onuda aliim
mesela ben 1 bardağa 2çaykaşığı yeşil çay atıorum funda yaprağını ne kadar atıcam bu durumda?

FUNDA YAPRAĞINIDA AYNI MİKTARDA ATACAKSIN GÜZELİM..

ve banada çok geldi yazdıklarım en iyisi yemek sonrası met. hızlandırıcı çayımı içeyim ben..sahurdada bal+limon+bibebriye karışlımımı içerim yemek öncesi tabi 1 haftalık sonrada sarımsak ve yeşil çay+funda ya başlarım sizin dediğiniz gibi dönüşümlü olarak yani evet iyi fikir cidden..
1 hafta farklı bişey bi hafta farklı bişey....

ben yeşil çayın içine 1 tatlı kaşığı funda yaprağı da atmaya başladım öyle içiyorum bu şekilde daha fazla vücuttaki suyu boşaltıyor

CADIARZUbunu beğendim,yatmadan önce mi yemekten sonra yapsak daha etkili olmaz mı:uhm:

vallah şu an narekşili sirkeli karışımı içiyorum okula gitmeden önce yapmıştım,yaptıktan hemen sonra içtiğimde çopk dokundu ama şimdi içimi çok güzel,nar ekşisi sevenlere duyurulur
kafam karışık durumda,acaba nar ekşilisine devam mı etsem papatyalısına mı
papatya kaynatılacak,süzülecek,ya düzenli yapamazsam??????????
yok yok ben en iyisi nar ekşili sirkeye devam edeyim

jkızlar mecitefendinin funda yaprağı suyu var şişede 1 lt. 6 ytl,sulandırılarak içiliyor,duyanınız var mı??????

Nar ekşili sirkeli karışım nedir ne işe yarıyor acaba?yazarmısınız.
Ben diyet yapıyorum yeşil çay+zencefil+zeytin yaprağı+funda yaprağı kaynatıp içiyorum daha kilo veremedim.

X