- 7 Kasım 2015
- 249
- 268
- 33
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
küçücük çocuğu dövmeyi düşünenler ve bunu normal görenler umarım sizler yaşlanınca dayak yersiniz bakıcılarınızdan, böylece onlardan korkarsınız ve şımarıklık yapmazsınız. bu ne canım..
hala daha az da olsa dövün diyenler var inanılmaz.. iletişim kurmak, sarılmak, zaman ayırmak bu kadar mı zor?Kesinlikle dünden beri kanım donarak okuyorum dayak içerikli yorumları. Kendi çocuğunun saçını bir çocuk çekse hemen velinin kapısında bitecek anneler başkasının çocuğu söz konusu olunca bol keseden sallıyor. Yok döv, yok korkut. İnanılmaz. Burada konu sahibi çok eleştiriliyor, daha önceki konularında da yerden yere vuruldu zaman zaman ama o beğenmedikleri kadın hala çözüm önerisi arıyor. En azından çocuğuna şiddet uygulamıyor. Ne yapabilirim diye uğraşıyor. Umarım çözüm yolu bulur.
Tatlım çocuk dovmek tabi ki iyi birşey değil ama sanırım çocuğunuz korkmuyor bir çocuk anneden yada babadan korkacak mesela kardinale biz babamdan korkardık annem babanıza diyecem dediğinde susar otururduk bence az da popusuna popusuna vurun az da korksa böyle olmaz galiba her istediği olduğu icin öyle davranıyor
Siz daha iyi bilirsiniz ben en son çaresini denerdim ki Zaten kafa göz dayak atın demiyorum sadece korkutmak amaçlı popusuna biraz vurabilirsiniz çünkü yapabileceğiniz en iyisini yapmışsınız böyle giderse sizde ciddi anlamda psikolojinizden olacaksınız kı benim önerdiğim şey sadece göz korkutmak ama tanı siz daha iyi bilirsinBenim kizim babasindan ve benden kizdigimiz zaman cekiniyor. Ama ne babasi ne ben 1 kere bile vurmadik. Kizdigimizi bakislarimizdan ve kararli ses tonumuzdan anlayabiliyor. Bagirmak ve dovmekle bence cocuklar ya sinirli, asi yada pisirik ve ice kapanik oluyor. Saglikli cocuk yetistirme de bir yontem degildir dayak.......
Siz daha iyi bilirsiniz ben en son çaresini denerdim ki Zaten kafa göz dayak atın demiyorum sadece korkutmak amaçlı popusuna biraz vurabilirsiniz çünkü yapabileceğiniz en iyisini yapmışsınız böyle giderse sizde ciddi anlamda psikolojinizden olacaksınız kı benim önerdiğim şey sadece göz korkutmak ama tanı siz daha iyi bilirsin
benim aklıma da bu gelmişti.. kesinlikle iyi bir pedagoğa götürülmesi gerekiyor..Çocuğunuz hayata karşı öfke dolu. Hayatının herhangi bir döneminde istismara uğramadığına emin misiniz? Bir pedagoga götürmekte yarar var.
Bunu geceki yorumumda bende yazdim,Çocuğunuz hayata karşı öfke dolu. Hayatının herhangi bir döneminde istismara uğramadığına emin misiniz? Bir pedagoga götürmekte yarar var.
Emdr tekniğini araştırın mutlaka. Kızınızda bağlanma problemi var büyük ihtimal.Konu en iyiso kapatilsin oneride bulunan bulundu sagolsun ama konu baska bi yere gitti döv ve dövme sakin diyenler..arkadaslar sayfa 27 de guncelledim konuyu kisaca sunu soyleyim cocugumu divcek hincimi alacak olsam burda niye care arayim ben bilmiyomuyum 2 tane yapistirmayi bende gucsuz benden sevgi bekleyen bana muhtac kizimi tabiki dovmeyecegim arti sirf sabirli olcam diye vucudum yara dokmjs olmasina ragmen sabirla ilerleyecegim bu yolda
Ayrica kizimin simarik oldugunu gittigimiz 3 pedagogda dogrulamadi simarik degil sevgi ve ilgiye ac sevilmeye ihtiyaci var ve onu sevdiginize ikna olamadigi icin kendine hayata size kusmus kabuk ormhs denildi
Konuyu tam okumayan pedagoga gotur psikologa gidin ben zaten yillardir tedavi goeen hasta bi kadinim kizim icin ise kucagimda diger bebegimle cok pedagog gezdik kimisi karakteristik dedi kimisi surup verdi kimisi ozguvenini kuvvetlendirin dedi yani debedim cozum aradim aramayada devam ettigim icin konu actim mantikli yorum yapan herkese minnettarim sagolun allah razi olsun
Kadinlar kulubunde Sizin gibi dusunen akli basinda birkac insan lazimdi.. hosgeldiniz iyi ki geldiniz yoksa inanin bu konuya sebep ben buralardan gidecektim..
Bu konuya yapilan yorumlar bana neleri dusundurdu bir bilseniz..
1. Si okumakla cahilligin hicbir alakasi olmadigi
2.si kendimizde hic sorun yokmus sorunlu olan cocuk kv anne vs.. karsi tarafi rencide etmeye calismak gibi bencillikleri
3. Sabir tahammul bitince annelerin siddete olan egilimlerini normal gorulmesi
4. Cocuklardan olgun davranislar beklentisi icine girip yapmadiklarinda onda anormallkk oldugunu dusunup sebebini fitrata baglayanlar ...
Dayagin cennetten cikma oldugunu savunanlara ne demeli ?
Insanlari diger canlilardan ayiran tek ozellik iletisim kurabiliyor olmasi onu da beceremez hale gelmisler yazik.. Kucuk cocuk icin cozum onerilerine bakar misiniz .. Vallahi cocuklara acidim..
Sorsan burda egitimli gorgulu akli basinda empati sahibi insanlarlaydik; su konuyu ben okuyuncaya kadarr .. Arkadaslarima bile bu siteye uye olup konu acin derdinize akilli cozumler bulursunuz diye oneride bulunan ben; bu konu yuzunden burdan uzaklasmayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?