• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi salak benim galiba

bebegin karninda daha ne istiyisu be canim. hayat kocandanmi ibaret baska ilgi alanlari bul kendine. kocanida bogmussun yapisik ikiz gibi mi olacaksin kocanla birak biraz akisina adam nefes alsin. bence cik gez dolas elin ayagin saglam kimseden de bisey bekleme bir igne bile inan en guzeli...

size katılıyorum...
konu açmaya alışmak nasıl bir mantık çözebilmiş değilim..hele ki açtığı konularda verilen tavsiyelere uymayıp bildiğini okuduktan sonra tekrar tekrar aynı konu üzerinden konu açmak çok saçma geliyor artık...
tamam derdin olur sıkıntın olur vs açarsın yardım istersin yada hiç bir beklentiye girmeden sadece içini dökmek için bile açabilirsin...ama en azından sana cebvap verip haline üzülen derdini paylaşanlara karşı cevap yazmak gerekmezmi??
amanede'nin konularına alıştık da, en azından içerik değişse fena olmazdı..yani aynı şeyleri dert etmekten vazgeçmesi lazım...
kendisi de anlamış olmalı zaten kaç zamandır aynılar değiştiremedim diye ama hala ısrarla değiştirme çabasında..neyse fazla konuşmiyim..

Aynen öyle. Hep aynı konuları evirip çevirip yazınca insanlar sıkıntı geliyor yani. Değişen sadece anlatma tarzı ama konu yine aynı ee biz de napalım şimdi bir ayda kaçıncı konu hem de aynı yine bir gün arayla konu açtığını biliyorum ya. Dertleşmek için de açar insan tamam ama orada yazdı herkes zaten yine aynı şeyler yazılacağını bile bile nedne hep konu açılır. Biraz alışkanlık mı oluyor nedir bu konu açmak. Sonra karşıdan izlemek yazılanlara cevap bile vermemek hayır verilen cevaplar arkadaş için önemsizse neden konu açıyor? Biz söz vardır ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek ki bana göre çözülemeyecek sorunlarda yok. Ama kendisi büyütüyor da büyütüyor en büyük dertleri kendisi yaşıyor zannediyor, beğenilmediğini zannediyor, sevilmediğini zannediyor vs...

Aynen öyle. Hep aynı konuları evirip çevirip yazınca insanlar sıkıntı geliyor yani. Değişen sadece anlatma tarzı ama konu yine aynı ee biz de napalım şimdi bir ayda kaçıncı konu hem de aynı yine bir gün arayla konu açtığını biliyorum ya. Dertleşmek için de açar insan tamam ama orada yazdı herkes zaten yine aynı şeyler yazılacağını bile bile nedne hep konu açılır. Biraz alışkanlık mı oluyor nedir bu konu açmak. Sonra karşıdan izlemek yazılanlara cevap bile vermemek hayır verilen cevaplar arkadaş için önemsizse neden konu açıyor? Biz söz vardır ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek ki bana göre çözülemeyecek sorunlarda yok. Ama kendisi büyütüyor da büyütüyor en büyük dertleri kendisi yaşıyor zannediyor, beğenilmediğini zannediyor, sevilmediğini zannediyor vs...

aşırı takıntılı olduğunu düşünüyorum amanede'nin..kendine dert arıyor..beyni boş durmuyor..sürekli o onu dedi, bu bunu dedi, şu şunu dedi...iflah gelmiş artık..beyni sürekli mış mışlarla meşgul..haliyle patlatıyor beynini düşüne düşüne..çareyi burada buluyor...buraya sığınıyor anlatıyor ve rahatlıyor diye düşünüyorum ben...
manedeye tavsiyem, bence bir psikoloğa gitsin, uzun uzun anlatsın hem rahatlasın hem doktorun tavsiyelerini dinlesin...
amanede bardağın hep boş tarafına bakıyor...oysa bardağın yarısı dolu..onu neden görmüyor...pürüzsüz sorunsuz dertsiz tasasız bi hayat yaşamak istiyor..hey allahım yarabbim..nerde böyle bi dünya...
inan şurda sıkıntılarımı anlatsam amanedenin derdini öper başına koyar...
valla artık amanedenin konularını gördükçe içimde üfff yinemi? diyesim geliyor...daha konuyu açıp okumadan tahminlerimi sayıyorum...
zaten bi ara elti sedef'le ünlenmişti...
bence bukadar alışkanlık haline gelmesinin sebebi rahatlaması buraya yazdıkça....ama tavsiyeleri dinleyip ciddiye almadıkça bir değil bin konuda açsa amanede bu eltiden kv kp den senelerce konu açar buraya...çünkü kabullenmiyor...
ısrarla değişmelerini istiyor..hey yavrum hey...kim değiştirmiş kv kp elti görümce vs...

amanede her şeyi ne kadar çok takıyorsun sen hem kendini hem çocuğunu hem de eşini hasta ediceksin, yazık valla birşeyleri de görmezden gelmeyi olaylara olumlu bakmayı dene biraz. Bence seni seven ve çoook sabırlı bir kocan var kıymetini bil

Bence her şeyi çok abartmıyorsun en azından bu konuda haklısın. Benim dedikodumu yapan benle tartışan insanla eşim hiç bir şey olmamış gibi ilişkisine devam edemez . Evet kuzeni olabilir hayatından çıkarmasa da mesafeli olmalı . Senin de adın çıkmış dokuza inmez daha sekize ... :)

Amanede
Ben birşey anlamıyorum cidden

Adamı el birliğiyle bıktırdınız
Şimdi de diyosun ki eskiden hep alttan alırdı şimdi trip atıyo niye ?
Niyesi mi var, sabrını taşırmışsınız artık burda bizim bile taştı hatta

Annen niye gelmiyo cidden ?
Rutin de bile gelmesi gerekir kızına ki sen hamilesin hala kayıplarda
Eşin de lafını eder tabi, sen zamanında onun ailesinin herşeyini sayıp duruyordun
Şimdi o da misilleme gibi bak senin annen de şöyle şöyle diyo..
Sadece şu aralar, ailesi hakkında konuşmuyo olman geçmişi silmiyor maalesef

Sonra bu amca kızı madem dedikoducu madem sevmiyosun
Ne diye facebookunda ekli ? hatta bi de mesajlaşıyosun
İnsanlara bu cüreti sen veriyosun
Hiç çizgin yok, isteyen istediğini saydırabiliyo bu yüzden
Mesafe koymayı hiç bilmediğin için bu saatten sonra da koyabileceğini sanmıyorum

En iyisi bari hamileyken bırak şu eşinin ailesini, Sedef'i ve amca kızını
Kendini ve çocuğunu düşün :49:
Canın mı sıkılıyo, otur mini mini patik - yelek takımlar ör yavruna :6:

Evet belki normal şartlarda senin dedikodunu yapan bu amca kızı ile sen küsken eşinin onun paylaşımlaırnı beğenip durması gereksiz olabilir

Ama sen annesiyle ile küsüyosun, babasıyla küsüyosun, abisi ve yengesi ile kavgalısın
Adam alışmış yani
Bunların hepsini silemeyeceğine göre
Amca kızıyla da küs olmanı iplemiyo artık
Amanede nasılsa hepsiyle küs, ben herkesi silemem ki diye bakıyo olaya

anlayamıyorum seni ya ben nerdeyse her gün konu açacak kıvamdasın.
lütfen önceden açtığın konulara bir göz gezdir hepsi ya kv ya sedef ya kıskançlık..

yapma!
kendi düşen ağlamaz.

Back