• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile GÖRÜMCE sıkandalı

Ayn
:super: :super:
Şu cümleniz hepimizin hayat felsefesi yapması gereken bir cümle. Henüz bunun akisini görmedim.

Birine sayısız sınırsız iyilik yapmış olun ama en ufak bir isteğini yapmadığınızda hiç bişey yapmayandan
bile daha kötü olursunuz. Bir de birilerine en başından bişeyleri alıştırırsanız sonra o iş, durum sizin
göreviniz haline geliyor sanki. Yani 'aman bikere yapayım ne olacak' dememek lazım.
Boşa dememişler merhametten maraz doğar diye.
aynen şekerim venim hikayem bundan ibaret ne yazıkki.. Bende sadece kv ile muhatap oluyorum kızlarnı hiç sallamıyorum.. Basta onlarada çok sanşmiyet gosterdim evimle eşimle işgili herseye karısmaya basladılar

Offffff...
Cok icim sisiyor boyle konulardan.

Ya hu yil olmus 2016 hersey ama hersey degistide bi kv çilesi degismedi.
Hala 40-50 lili yillardadaki gibi kayinvalide cilesi tam surat devam ediyor.
Yeter artik ya. Bu da tarihe karissin artik. Ne dir bu ya. Sanki mal satin almislar köle satinnalmislarda calistiriyorlar gibi.
Bnm kv dr o yıllardan kalma tatlm o yüzden bunları yasıyorz 70 yasnda kadn.. Aynı zamanda herseyden sıyrlmak isteyen uyanık görümcelerim var

Bnm kv dr o yıllardan kalma tatlm o yüzden bunları yasıyorz 70 yasnda kadn.. Aynı zamanda herseyden sıyrlmak isteyen uyanık görümcelerim var
Yok valla 40-45 yasinda gencecik ama senin kv gibi olan cok. Hele onlara dahad acok deli oluyorum.
Ben ancak esimin annesine coknlaf soylersem esim kizar. Ne istiyon annemden, bak sana sunu aldi bunu aldinkizi gibi gordu heveslendi vs. Vs. Diye...
Bende esim basladimi boyle saymaya. Tutamiyorum kendimi aglamaya basliyorum. Buseferde aglamayayim diye ugrasir.
Yoksa normalde kv ile atissam yada laf etsem birsey demez. Cok abarttigimda kizar. Bazen analttigimdada annem kotu niyetli degil. Art niyetle dememistir.
Evet dedim 50 yasindaki kadin cahil ve iyi niyetle yapiyor ben 30 yasimda kotu niyetle yapiyorum oylemi? Dedim. Yok bilmem ne..
Hic afdetmem. Diyecegimi derim. Kimse umurumda degil.
Hele aileme laf soyletmem asla daha anasindan dogmadi... esim soylemezde zaten. Sever ailemi. Kv gecen sene birseylrr zirvalafi. Kavga ettim bir kac ay hic gorusmedim sonradan duzeldi aramiz ama unuttum mu? Asla.

Yok valla 40-45 yasinda gencecik ama senin kv gibi olan cok. Hele onlara dahad acok deli oluyorum.
Ben ancak esimin annesine coknlaf soylersem esim kizar. Ne istiyon annemden, bak sana sunu aldi bunu aldinkizi gibi gordu heveslendi vs. Vs. Diye...
Bende esim basladimi boyle saymaya. Tutamiyorum kendimi aglamaya basliyorum. Buseferde aglamayayim diye ugrasir.
Yoksa normalde kv ile atissam yada laf etsem birsey demez. Cok abarttigimda kizar. Bazen analttigimdada annem kotu niyetli degil. Art niyetle dememistir.
Evet dedim 50 yasindaki kadin cahil ve iyi niyetle yapiyor ben 30 yasimda kotu niyetle yapiyorum oylemi? Dedim. Yok bilmem ne..
Hic afdetmem. Diyecegimi derim. Kimse umurumda degil.
Hele aileme laf soyletmem asla daha anasindan dogmadi... esim soylemezde zaten. Sever ailemi. Kv gecen sene birseylrr zirvalafi. Kavga ettim bir kac ay hic gorusmedim sonradan duzeldi aramiz ama unuttum mu? Asla.
Hiç unutulmuyor bebeğim gerçekten unutulmuyor..
Bende görümcelerin ce kv nin yaptıklarınınunutamıyorum..
Üstüne ne kadar iyi şey yasasakta içim el vermiyor..
Bi adım geride duruyorum yaklasamıyorum..
Güveneniyorum..
İyi bsy yapıyorum en ufak hatamda hersey silinip süpürülüyor
Hiçbirseye hevesim kalmadı
Halbuki basta ne kadar samimiydim anlatamam..
Bu yakınlaşmadan sonra gördümki herseye burun sokuyorlar..
Herseye ya alacagımıza eşimle aramdaki iletişime kadar..
Kendi ailem gibi gördüm..

Hiç unutulmuyor bebeğim gerçekten unutulmuyor..
Bende görümcelerin ce kv nin yaptıklarınınunutamıyorum..
Üstüne ne kadar iyi şey yasasakta içim el vermiyor..
Bi adım geride duruyorum yaklasamıyorum..
Güveneniyorum..
İyi bsy yapıyorum en ufak hatamda hersey silinip süpürülüyor
Hiçbirseye hevesim kalmadı
Halbuki basta ne kadar samimiydim anlatamam..
Bu yakınlaşmadan sonra gördümki herseye burun sokuyorlar..
Herseye ya alacagımıza eşimle aramdaki iletişime kadar..
Kendi ailem gibi gördüm..
Maalesef ben kimseyi ailem gibi goremiyorum. Belki bu benim eksi tarafimdir.
Zorla anne diyorum inan kv deye. Cokta iyinolsa yine zorla derdim. Nekadar iyi okurlarsa olsun anne baba gibi goremiyorum. Sadece esimin aikesi ve saygi duydugum insanlar. Sevdigim insanlar olabilir ama aile olarak goremiyorum.

Amin canm artk onu gectim evine de giderim yemeğini temzliğini yaparm ama iş onlarla btmyo bide görğmce kısmı var.. Diyorum yaa beni görenler tanıyanlar cok sevyo hatta kvye görğmceye gelininizi çok sevdk diyolar bunların agzını bıçak açmyo.. Görende kötü biri olduğumu sanacak... Yapmama ragmen aalarnda hep bnm olumsuz yönlerimi konusuyorlar .. Yaa baska sehrde yasayan görmce bana diyorki sen annemle ilgilenmyorsun samimi olmuyorsun falan filan.. Bende oradan anlyorum buradKi görmceyle bni cekiştrdiğin...
Demekki insanlıkdan nasibini alamamışlar sen ağzınla kuşda tutsan yaranamayacaksın ,neymiş fazladan kendini onlar için yormayacaksın yıpratma herkese olduğundan değerin fazlasını verirsen hazmedemez böylede geri teper onun için ne yapıyorsan azalt yada çok bilmişler ya bırak kendileri yapsın ben yeni gelinirken kv evini süpürürdüm çokda özençli olarak beğensin diye dip köşe hemde noldu ? Kv aldı eline süpürgeyi tekrar süpürdü benim özene benzene süpürdüğümü 10 dk o süpürdü çok gücüme gitti dedim bilseydim böyle yapacağını elimi sürmszdim 1 dahakine hiç oralı olmadım yapmış olsam bile özensiz sadece görülen yerleri süpürürdüm hayret ardımdan süpürmedi ama kv ben soğudum yemeğe çağırdıyssa bulaşık yıkardım hepsi bu hiçbirşeye karışmam banane !

Demekki insanlıkdan nasibini alamamışlar sen ağzınla kuşda tutsan yaranamayacaksın ,neymiş fazladan kendini onlar için yormayacaksın yıpratma herkese olduğundan değerin fazlasını verirsen hazmedemez böylede geri teper onun için ne yapıyorsan azalt yada çok bilmişler ya bırak kendileri yapsın ben yeni gelinirken kv evini süpürürdüm çokda özençli olarak beğensin diye dip köşe hemde noldu ? Kv aldı eline süpürgeyi tekrar süpürdü benim özene benzene süpürdüğümü 10 dk o süpürdü çok gücüme gitti dedim bilseydim böyle yapacağını elimi sürmszdim 1 dahakine hiç oralı olmadım yapmış olsam bile özensiz sadece görülen yerleri süpürürdüm hayret ardımdan süpürmedi ama kv ben soğudum yemeğe çağırdıyssa bulaşık yıkardım hepsi bu hiçbirşeye karışmam banane !
Ooooohhh aferin sana eline saglk tatlm yapmadığın iyi olmus.. Herkes haddini bilecek.. Bende çok mesafeliyim artık... Çokta mutluyum bu halimden oh olsun

Ooooohhh aferin sana eline saglk tatlm yapmadığın iyi olmus.. Herkes haddini bilecek.. Bende çok mesafeliyim artık... Çokta mutluyum bu halimden oh olsun
Vallahi çok saygılı çok fazla fedakarlığım oldu ama gerçekten kıymetli olamadım ne yaparsam yapayım zamanla kendi yaptıklarını onların sana yapmadıklarını gördükçe soğuyorsun tırıs geliyor takmıyorsun onları napalım kendileri istedi..,,

Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bnde
Bence yaptığın hata bu zaten
Herşeyi kocana anlatmak
Sen soylemeseydin kv ona söyleyemeyecekti çünkü kendi başlattı.
Aranzda atışmis olacaktiniz.
Sen paylaşma bundan böyle derim .

Vallahi çok saygılı çok fazla fedakarlığım oldu ama gerçekten kıymetli olamadım ne yaparsam yapayım zamanla kendi yaptıklarını onların sana yapmadıklarını gördükçe soğuyorsun tırıs geliyor takmıyorsun onları napalım kendileri istedi..,,
Aynen canm kimse kimseden durduk yere uzaklaşmıyor..bide bunları şu huyu var tatlm böyle yapacaklarını yaparlar sonra hediyeyle falan üstünü örtüp insanı susturmaya Calisirlar..

Bence yaptığın hata bu zaten
Herşeyi kocana anlatmak
Sen soylemeseydin kv ona söyleyemeyecekti çünkü kendi başlattı.
Aranzda atışmis olacaktiniz.
Sen paylaşma bundan böyle derim .
Sorma bi kere böyle bi hataya düştüm bedelini çok agır ödedim.. Bi daha asla !

Aynen canm kimse kimseden durduk yere uzaklaşmıyor..bide bunları şu huyu var tatlm böyle yapacaklarını yaparlar sonra hediyeyle falan üstünü örtüp insanı susturmaya Calisirlar..
İnsan olsunlar tek önce onu öğensinlerde hediyeleri şurda kalsın . Oldu canım onlar sana yapsın etsin edepsizliklerini sonra sana2 kuruşluk hediye ile gözünü boyasın sende saf çocuksun, ya akıllarınca seni kandırıp tekrar tekrar aynısını uygulayacaklar sende görmezden gel olmaz öyle şeyy :KK43:

İnsan olsunlar tek önce onu öğensinlerde hediyeleri şurda kalsın . Oldu canım onlar sana yapsın etsin edepsizliklerini sonra sana2 kuruşluk hediye ile gözünü boyasın sende saf çocuksun, ya akıllarınca seni kandırıp tekrar tekrar aynısını uygulayacaklar sende görmezden gel olmaz öyle şeyy :KK43:
Yok canm ben zaten onları görmüyorum hiç bi kıymeti yok benm için.. İhtiyacmda yok cok sükür..

Bu kötü kalpli kayinvalideler ve görümceler, hatta o kv nin oğlu da yerin dibine batsın. Çok amin...

Back