• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana inat mı bunlar

Daha evliliginiz de cok yeniymis. Bence köklü degisiklikler icin cok gec kalmis sayilmazsin. İnsallah herkes kayinpederin nasil biri olduğunu kimseye zarar gelmeden öğrenir. Yeri geldikce eşine ufak ufak söylesen babasinin davranislarini incelemeye başlar aslinda.
Evet evlilik ve hemen sonrası cocuk olunca zor oldu psikolojik olarak ama bu konu için mücadele edicem. Eşime uygunsuz konuşmalardan rahatsız oldugumu belirttim sessiz kalıyor. Bazen aramızda gerginlik çıkıyor. Zamanla anlar inşallah

Evleriniz çok mu yakın birbirine ne demek yatak döşek getireceğim? Hiç sevmem cıvık insanlari. Torunumu şımartacağım ne demek yahu! Eşiniz yanınızda yokken kv ve kp ile bir kez daha anladıkları sekilde konuşun derim. Baktınız olmuyor eşinizle konuşun. Durum bu, ya bana benim istediğim şekilde davranırlar ya da benimle muhatap olmasınlar deyin. Kimse kimseye oğluyla evlendi diye tahammul etmek zorunda değil. Hele ki böyle bir karakterdeyse.

Farkettigimden beri giyimime bile dikkat ediyorum. Ama bazı şeylere istesen de engel olunmuyor. Mesela gelip gitmelere elini öpüp sarılıyorum başta böyle başladığı için şimdi kessem ayıp olur mu onu düşünüyorum. Bir kere ben ağlarken satılmıştı en başlarda oldugu için o zaman şüphe yoktu içimde şimdi aklıma geliyor tiksiniyorum
Opmeyin canim el filan. Yakın mesafede bir selam verin kafanizla geçsin gitsin. Madem sonradan anladınız kp'in karakterini ona göre siz de karakterinizden ödün vermeyin.

Kardeşim bu kadar kendini kasma şimdiden. Ben sana hak verdim. Kp diye sonradan tanıdığın birine bahsettiğin durumlar da varsa nasıl yüzde yüz güveneceksin ayrıca belli ki görgünuz kültürünüz farklı. Yapacağın şey şimdiden ağız dalaşına girmemek söz yeterli olmuyor heleki çok önceden söylenenlerin hiç etkisi yok. Kp kizini gerçekten tahammül dışı simartmaya çalışırsa ya da gercekten dedesi gibi degil de yilisik yapisik sinir tanimayan olcude operse bir daha böyle yaparsan çocuğumu getirmem elini de süremezsin dersin ve eşinden çekinmeden goturmezsin 1-2 mecburen alışırlar. Yani bu konuda sen onları oldukları gibi kabul etmeyeceksin onlar senin kararlılığını duruşunu görünce annesi kızar deyip olduğun gibi kabul edecekler mecburen. Yeterki eşinden çekinme ve kararlı ol.
Eğer eltinin dedigi gibi birşey varsa eşinin bunu kabul etmesini bekleme çünkü kendi gormemiş somut birşey yok. Babasi sonucta kim kabul etmek ister. Bu konuda aa eşinin babası o oyle sey olmamiştir diyenlere bakma insan bu baba olunca full ahlak iyilikle dolmuyor bazıları. Yapan yapar. Eğer direkt sana kızına birşey fark edersen paylaşırsın dikkatlice.
Şimdiden onlarla polemiğe girme. Ama mesafeni cok iyi koru. doğduğu dünden itiberen de tavrını koy sınırlarını bilsinler ne bileyim dede alsın kucağına tutsun ama abuk birşey yaparsa kucağından al. Heleki burada bazı annelerin beceremedigi şeyleri yapma. emzirirken senden alma uyurken uyandırma gibi seyler olursa mutlaka geri al ve sert şekilde soyle. Herkes yerini bilsin yapacak baska birşey yok şu an

Evleriniz çok mu yakın birbirine ne demek yatak döşek getireceğim? Hiç sevmem cıvık insanlari. Torunumu şımartacağım ne demek yahu! Eşiniz yanınızda yokken kv ve kp ile bir kez daha anladıkları sekilde konuşun derim. Baktınız olmuyor eşinizle konuşun. Durum bu, ya bana benim istediğim şekilde davranırlar ya da benimle muhatap olmasınlar deyin. Kimse kimseye oğluyla evlendi diye tahammul etmek zorunda değil. Hele ki böyle bir karakterdeyse.
Evler araçla otuz dk. Çok konuştum inada bindi iyice. Eşim malesef çok saf
Tabi konu kendi ailesi olunca öyle

Bence son derece haklisin. Ben olsam eşimle konuşurdum. Ona ne senin karnından. Öz baba kızına sormaya çekinir. Ayrıca çocuk yetiştirirken de mahremiyet önemli. Dedesi tabi sevecek ama birlikte uyumak nedir. Bu ülke öz torununa hallenen dedelerle dolu.
+1

Çok haklısınız. Yok, konu evlat olunca asla pasif kalamam. İnşallah o noktalara gelmeyiz. Artık önceden uyanmayı bırakıyorum bakalım. Yaşayıp göreceğiz
Kardeşim bu kadar kendini kasma şimdiden. Ben sana hak verdim. Kp diye sonradan tanıdığın birine bahsettiğin durumlar da varsa nasıl yüzde yüz güveneceksin ayrıca belli ki görgünuz kültürünüz farklı. Yapacağın şey şimdiden ağız dalaşına girmemek söz yeterli olmuyor heleki çok önceden söylenenlerin hiç etkisi yok. Kp kizini gerçekten tahammül dışı simartmaya çalışırsa ya da gercekten dedesi gibi degil de yilisik yapisik sinir tanimayan olcude operse bir daha böyle yaparsan çocuğumu getirmem elini de süremezsin dersin ve eşinden çekinmeden goturmezsin 1-2 mecburen alışırlar. Yani bu konuda sen onları oldukları gibi kabul etmeyeceksin onlar senin kararlılığını duruşunu görünce annesi kızar deyip olduğun gibi kabul edecekler mecburen. Yeterki eşinden çekinme ve kararlı ol.
Eğer eltinin dedigi gibi birşey varsa eşinin bunu kabul etmesini bekleme çünkü kendi gormemiş somut birşey yok. Babasi sonucta kim kabul etmek ister. Bu konuda aa eşinin babası o oyle sey olmamiştir diyenlere bakma insan bu baba olunca full ahlak iyilikle dolmuyor bazıları. Yapan yapar. Eğer direkt sana kızına birşey fark edersen paylaşırsın dikkatlice.
Şimdiden onlarla polemiğe girme. Ama mesafeni cok iyi koru. doğduğu dünden itiberen de tavrını koy sınırlarını bilsinler ne bileyim dede alsın kucağına tutsun ama abuk birşey yaparsa kucağından al. Heleki burada bazı annelerin beceremedigi şeyleri yapma. emzirirken senden alma uyurken uyandırma gibi seyler olursa mutlaka geri al ve sert şekilde soyle. Herkes yerini bilsin yapacak baska birşey yok şu an

Konu kv ile kp
Evlendikten çok kısa bir süre sonra nasıl ikiyüzlü olduklarını anlayıp tavrımı hep ona göre belli ettim. Eşimin yanında bana öz kızı gibi davranan kp arkadan her şeyimiz hakkında dedikodu yapan itici biri. Dayanamıyorum. Eve gelince eşim hatrına güleryüz gösteriyorum.
Ama bazı sözleri canımı sıkıyor. Hassas oldugum ne varsa bile bile gündem yapıyor gibiler.
Mesela eve tv almadık eşimle. İstemiyoruz sevmiyoruz. Kv her defasında bi yolunu bulup almamız gerektigini vurguluyor. Cocuk doğunca istermiş onunla durdururmuşuz veya evde tv olunca daha az tartışırmışız onu izlemekten. En sonunda bi daha söyleme kaçç kez dedim istemiyorum diye, dedim. Sanki ilk kez demişim gibi tepki veriyor. Kesin yine açacak bu konuyu. Ya kp cocuk konusunda ne kadar hassas oldugumu biliyor. Neymiş benim bebegimi ( daha dogmadi bile) şımartacakmış. Her dedigin alacakmış. Ben de diğer torunun gibi yetiştirmene izin vermem gerekirse başında beklerim 7/24 diyorum. Cevabı o kadar sinir bozucu ki "tuvalete de mi ggitmiycen " ayrıca boyun altını göstererekk onun da balını öpücem diyor. Ben bu kadar yılış yılış olmalarını istemiyorum. Diğer torunu ile böyle birlikte yatıyorlar kızan kızsın ben buna karşıyım. Sadece baba ile böyle olabilirler. Nasıl engel olucam daha şimdiden doğunca yatak yorgan getiririm kalırız diyor. Kp bana çok itici geliyor kullandıgı kelimeler bakışları çok itici. Mesela eltim farkettim diyor dekolte giyince ve o kısmı açılınca ( göğüs veya bacak)) gözü kayıyormuş. Elini öpmeye sarılmaya korkkuyorum. Evetttt doğmamış kızım için şimdiden endişeleniyorum ve kendim de yaklaşmak istemiyorum. Sarıldıgı zaman tiksiniyorum. Yüzde yüz güven yok içimde
Eşime de diyemiyorum.
Not: Bu da şimdi aklıma geldi mesela kp diyor ki karnın ne zaman büyüyecek. Bana böyle şeyler sorması çok itici geliyor.
Hakikaten inanılmaz rahatsız edici. Ama bazı lafları özellikle seni sinir etmek için söylüyor gibi mesela tuvalete de mi gitmicen filan.. sen de onu sinir edecek bişeyler söyle derim de böyleleriyle baş edilmez

Kayınpederınız seviyesiz itici gelişmemişin teki
Erkeklere kaynanalık hıc yakısıyor. Bebekleri öperek sevmelerine ayrıca uyuz oluyorum, hayatimda hıc 35 yasındayım bebek opmedım. Bebek opulmez.
Kocana söyleyeceksin sessiz durmaya son verecek bagırsın kavga etsin demiyorum tabıı
Nasıl ki sen kocan hatrına guleryuz gösteriyorsun, o da senin hatrına yeri geldiginde durun demeyi bilecek.

Hakikaten inanılmaz rahatsız edici. Ama bazı lafları özellikle seni sinir etmek için söylüyor gibi mesela tuvalete de mi gitmicen filan.. sen de onu sinir edecek bişeyler söyle derim de böyleleriyle baş edilmez
Ben karşılık verince hemen konuyu değiştiriyor. Asla cesareti yok devam ettirmeye cevap vermeye

Kayınpederınız seviyesiz itici gelişmemişin teki
Erkeklere kaynanalık hıc yakısıyor. Bebekleri öperek sevmelerine ayrıca uyuz oluyorum, hayatimda hıc 35 yasındayım bebek opmedım. Bebek opulmez.
Kocana söyleyeceksin sessiz durmaya son verecek bagırsın kavga etsin demiyorum tabıı
Nasıl ki sen kocan hatrına guleryuz gösteriyorsun, o da senin hatrına yeri geldiginde durun demeyi bilecek.
En son uyardım şimdi yavaş yavaş kabul ediyor tepki koymayı ama bu noktaya gelene kadar da çok çektirdi

Mesela kp kaynım yokken torun sevmek icin eltime gider. Ben böyle bunları yaşamak istemiyorum. Eşim de istemiyor zaten. Geçen kp bizdeydi ( ama eltim de vardı, tek degilim) eşimi aradı işteyken . Eşim hemen tek mi olup olmadıgını sordu. Artık yavaş yavaş eşim de saygı duyuyor ve gerekeni yapıyor. Ama yeterli mi bilmiyorum

Ben de yılışık insanları asla sevmem.

Eşiniz farkında mi peki bu rahatsizliginizin?

Eltinizin söylediği sey yenilir yutulur cinsten degil ama yalandır da diyemem offf berbat

Adamın seviyesiz oldugu cok belli.. ama niyetini bilemem tabi. Her türlü cocugunu gözünün önunden ayırmamanda fayda var. Hiç kimsede kusura bakmasın senın cocugun, senın kararın..:KK62:

Ben de yılışık insanları asla sevmem.

Eşiniz farkında mi peki bu rahatsizliginizin?

Eltinizin söylediği sey yenilir yutulur cinsten degil ama yalandır da diyemem offf berbat
Ben de diyemem çünkü konuşmaları bakışları farkediliyor. Eşim kabullenmek istemiyor bence ama söylemlerinmi hepten de hiçe saymıyor. Mesela eltime demiş ki hamileyken " rüyamda çıplak bi genç kız gördüm senin bebegin kız olacak " böyle saçma sapan konuşmaları oluyor. Zaten yanımızda çok rahat küfür ediyor. Uyarsam da yapıyor. Artık azalttı. Geçen de kadın kadına oturuyoruz arkadaşlarım annem falan var çat kapı geldi kadınlarla oturdu resmen akşama kadar. Bir de bebek vardı oglan onun memeleri ile ilgili yorum yaptı da şuan konuşmayı hatırlamıyoruöim.

Adamın seviyesiz oldugu cok belli.. ama niyetini bilemem tabi. Her türlü cocugunu gözünün önunden ayırmamanda fayda var. Hiç kimsede kusura bakmasın senın cocugun, senın kararın..:KK62:
Evet niyetten ben de emin olamıyorum ama kendim bile elini öperken korkuyorum da çocuğumu nasıl teslim ederim degil mi

O bahaneyi evlerinde yemek yememek için kullandım :KK70: şimdi bunu da bahane edersem şüphe ederler belki. Ama çayın altını unuttum vs gibi anlık bahanelerle kaçmayı düşünüyorum
Bence sonuna kadar kullanılabilecek bir bahane sonuçta hormonlarınız sürekli değişiklik gösteriyor
çayın altı filan derseniz eşiniz hayatım sen yorulma diyebilir bir yerden sonra :kahve:

Back