• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile GÖRÜMCE sıkandalı

Kocam asla hakszlga tahammül edemez ama annesi yaslınolfuğu içn onu idare et diyor.. Zaten ablaları hakkndaDa fazla samimş olma diyor.. Orada bnm ailesne kötü bsy dediğimi sandgı için öyle tepki vermiş.. Hatta bana dediki haklyken haksz duruma düştün dedi.. Aileme körü bi laf diyemezsn falan.. Sonrada ne yasarsan gelp bana anlatcaksn dedi.. Ama bunca seyden sonra nasl anlatym bnde

Yasli diye kimse kimseyi ezemez benim esim, sana kim nasil davraniyorsa ayni davran yapistir cevabi der kim olursa olsun.
Benim kvdede yasli, yasliysa ne olmus herkes haddini bilecek ? Yasli diye akli dengesini yitirmis olmuyor sonucta.

Kaldiki ben kalkip ev bile temizlemeye gitmedim kvnin evinde en ufak bisey yapmadim. Esimde boyle bisey talep etse az yesin versin parasini temizlikci gondersin anasina. Bedavaya kullaniyorlar seni birde ustune kvdeden firca yiyorsun. Bi cift laf edince mi hakliyken haksiz olmussun. Komik. Kocanin adalet terazisi cokta saglam degil

Boşver vermişsin ya işte ağızlarının payını onlar düşünsün kimsenin hizmetçisi değilsin içinden geliyorsa yaparsın gelmezsede yapmazsın görümcen kocan yapsın çok hevesli iseler analarının işini vs ...

Boşver vermişsin ya işte ağızlarının payını onlar düşünsün kimsenin hizmetçisi değilsin içinden geliyorsa yaparsın gelmezsede yapmazsın görümcen kocan yapsın çok hevesli iseler analarının işini vs ...
Ben bş ara coook sinirlenp eşime mecburmuyum gitmeye dedim .. O de sen gitmezsen ben giderim dedi o benm annem her ihtiyacnı gorurum falan yaşlı gibidinden.. Neyse dedim artk yumusadm.. Onun dediği hçbsyi takmycaksn dedi.. Bnde öle yapmya calsyorm bzmki tek oglan oldgu içn bzde devamlı kalmasndAn korkuyorum o açıdan ne ihityacı varsa haftada bir görüyorum.. Keyfmden gtmyorm yani..

Yasli diye kimse kimseyi ezemez benim esim, sana kim nasil davraniyorsa ayni davran yapistir cevabi der kim olursa olsun.
Benim kvdede yasli, yasliysa ne olmus herkes haddini bilecek ? Yasli diye akli dengesini yitirmis olmuyor sonucta.

Kaldiki ben kalkip ev bile temizlemeye gitmedim kvnin evinde en ufak bisey yapmadim. Esimde boyle bisey talep etse az yesin versin parasini temizlikci gondersin anasina. Bedavaya kullaniyorlar seni birde ustune kvdeden firca yiyorsun. Bi cift laf edince mi hakliyken haksiz olmussun. Komik. Kocanin adalet terazisi cokta saglam degil
Aynen ama bugun var yarn yok o yüzden idare etmeye calsyorm ama görümcelere mesafe koyuyorum.. Yalnz gtmyorm cagrmıyorm öyle yani...

Valla şu evlenince kaynanaya yardım temizlik kendi aailen beklesin kendi evin .. İnsan bunun için mi evlenir hiç anlamıyorum yok yani 3 ev temizliceğime gündeliğe gitsem daha iyi bence söyleyin bu şekilde

Ben bş ara coook sinirlenp eşime mecburmuyum gitmeye dedim .. O de sen gitmezsen ben giderim dedi o benm annem her ihtiyacnı gorurum falan yaşlı gibidinden.. Neyse dedim artk yumusadm.. Onun dediği hçbsyi takmycaksn dedi.. Bnde öle yapmya calsyorm bzmki tek oglan oldgu içn bzde devamlı kalmasndAn korkuyorum o açıdan ne ihityacı varsa haftada bir görüyorum.. Keyfmden gtmyorm yani..
Ya yüz göz olmadan bi bakıcı tutarsınız parasını verdikten sonra gül gibi bakarlar tabiki sizde boş bırakmazsınız nasıl durumu kontrolü elden bırakmazsınız , hem böylesi en iyisi bu diye düşnüyorum kendi adıma söylüyorum inşaAllah hayırlısı ile yaşlanırsam bende çoluğuma çocuğumuma yük olmayı istemem insan yükü ağır olur zira , çünkü onların bi ters davranışı beni sanırım çok üzer...

Ya yüz göz olmadan bi bakıcı tutarsınız parasını verdikten sonra gül gibi bakarlar tabiki sizde boş bırakmazsınız nasıl durumu kontrolü elden bırakmazsınız , hem böylesi en iyisi bu diye düşnüyorum kendi adıma söylüyorum yaşlanırsam bende çoluğuma çocuğumuma yük olmayı istemem çünkü onların bi ters davranışı beni sanırım çok üzer...
Aynen canm bende asla istemem.. Allah korusun.. Şmdilk bakıcılık durumu tok sadece ev işi öyle..

INSANLARI ÖMUR BOYU TASI GIK DEMEZLER BI AN INDIRSEN SIRTINDAN SENDEN KOTUSU OLMAZ.

:super: :super:
Şu cümleniz hepimizin hayat felsefesi yapması gereken bir cümle. Henüz bunun akisini görmedim.

Birine sayısız sınırsız iyilik yapmış olun ama en ufak bir isteğini yapmadığınızda hiç bişey yapmayandan
bile daha kötü olursunuz. Bir de birilerine en başından bişeyleri alıştırırsanız sonra o iş, durum sizin
göreviniz haline geliyor sanki. Yani 'aman bikere yapayım ne olacak' dememek lazım.
Boşa dememişler merhametten maraz doğar diye.

Bunları şimdiden konuşmak lazımki ilerde şok istenmiyor kv gibi algılamasınlar Allahım benide din kardeşlerimizde yataklara düşürmesin amin
Amin canm artk onu gectim evine de giderim yemeğini temzliğini yaparm ama iş onlarla btmyo bide görğmce kısmı var.. Diyorum yaa beni görenler tanıyanlar cok sevyo hatta kvye görğmceye gelininizi çok sevdk diyolar bunların agzını bıçak açmyo.. Görende kötü biri olduğumu sanacak... Yapmama ragmen aalarnda hep bnm olumsuz yönlerimi konusuyorlar .. Yaa baska sehrde yasayan görmce bana diyorki sen annemle ilgilenmyorsun samimi olmuyorsun falan filan.. Bende oradan anlyorum buradKi görmceyle bni cekiştrdiğin...

Offffff...
Cok icim sisiyor boyle konulardan.

Ya hu yil olmus 2016 hersey ama hersey degistide bi kv çilesi degismedi.
Hala 40-50 lili yillardadaki gibi kayinvalide cilesi tam surat devam ediyor.
Yeter artik ya. Bu da tarihe karissin artik. Ne dir bu ya. Sanki mal satin almislar köle satinnalmislarda calistiriyorlar gibi.

Back