• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana inat mı bunlar

Yani çok itici ve tehlikeli geldi kp bana. Eşinizle konuşup görüşmelere sınırlama getirebilirsiniz. Tavrınız kesin ve net bir şekilde

Çemkirmek saygısızca bir kelime. Ben kimseye çemkirmiyırum. Sanırım sizin tarzınız bu. Ayrıca bir yargıda bulunmadan önce sormanızı tavsiye ederim eşimle neler yaşadım, bu konuda ne tepkiler verdim ve nelerle sonuçlandı.
Bence buraya konu açıp duymak istemediğiniz şeyleri duyunca üyeleri şikayet etmek daha saygısızca. Eşinizin sizi ciddiye alması için daha çok çaba gösterin o zaman.

Sakin olun. Çemkirmenize gerek yok. Buradaki insanlar sizin kayınvalideniz ya da kayınpederiniz değil, sadece üye.
Konunuza gelecek olursak aranıza mesafe koymaktan başka bir şey aklıma gelmedi. Torun olunca zor olacaktır tabiki ama sınırlarınızı keskin şekilde belirlerseniz aşmaya korkarlar. Kavga gürültüden çekinmiyorsanız o şekilde de halledebilirsiniz.
Kalbinize ferahlık diliyorum, uzaklaşma imkanınız varsa biraz ayrılın evinizden. Bu kadar sinir stres bebeğe zarar verir.
Cemkirmekten gerisini okumadım.

Ben de sizin üstteki yorumunuzdaki "cemkirmekten" sonrasını okumadım.
Bu ne ayıp bir şey? Hem saygı bekliyorsunuz hem saygı göstermiyorsunuz.

Devamını okuma nezaketi ve asaleti gösterseydiniz ilgili üyenin "Kalbinize ferahlık diliyorum, uzaklaşma imkanınız varsa biraz ayrılın evinizden. Bu kadar sinir stres bebeğe zarar verir." dediğini de okuyabilirdiniz.

İşte hayatlarınızda problemlerinize bu yüzden çözüm bulamıyorsunuz.

Çünkü dinlemiyorsunuz.

Çünkü hep siz haklısınız.

Çünkü sadece pohpohlanmak ve desteklenmek istiyorsunuz.

Pes.

Bence buraya konu açıp duymak istemediğiniz şeyleri duyunca üyeleri şikayet etmek daha saygısızca. Eşinizin sizi ciddiye alması için daha çok çaba gösterin o zaman.
Duymak istemediğim yalnızca hakaret ve saygısızlık. Eleştiriye açığım.
Eger aksi bir örneğiniz varda gösterin. İthamınızın içi dolsun
Daha fazla ve farklı çabalar gösterme kararı aldım

Ben de sizin üstteki yorumunuzdaki "cemkirmekten" sonrasını okumadım.
Bu ne ayıp bir şey? Hem saygı bekliyorsunuz hem saygı göstermiyorsunuz.

Devamını okuma nezaketi ve asaleti gösterseydiniz ilgili üyenin "Kalbinize ferahlık diliyorum, uzaklaşma imkanınız varsa biraz ayrılın evinizden. Bu kadar sinir stres bebeğe zarar verir." dediğini de okuyabilirdiniz.

İşte hayatlarınızda problemlerinize bu yüzden çözüm bulamıyorsunuz.

Çünkü dinlemiyorsunuz.

Çünkü hep siz haklısınız.

Çünkü sadece pohpohlanmak ve desteklenmek istiyorsunuz.

Pes.
Çemkirmek kelimesi saygısızlık ve üye uyarmama ragmen bunu yapıyorsa gerisi benim için önemli degil. Ciddiye almak zorunda degilim.
Devamında olumlu şeyler yazması benim için birşey ifade etmiyor. Ayrıca sorunlarımla bu durumu bağdaştırmanız da çok alakasız ve yersiz. Kimsenin pohpuhuna ihtiyacım yok. Saygılı eleştirilere gayet de açığım

Öfff sendeki o kaynana sen kocanın balını öp.. Anneciğim babacığım siz 2. baharı neden yaşamıyorsunuz gidin evinizde aşk yaşayın de... manyak mı bunlar. nefret ettim şu erkek anası babasından.. karışmayın evli insanların yuvasına bu nedir yaaa allahlarından bulsunlar kokarca mahlukatlar :kızgın: :KK62::mad::mad::mad:

Ben yapmam ve belki bu kadar hassas olma sebebim görümcem çalıştığı için kızlarını onlar yetiştirdi kız çok kötü bir durumda. Bie de üzülerek yazıyorum ama çok pis oldukları için tiksiniyorum.
Bu pis olma meselesi beni de sinir ediyor. K.p oyle benim de. Yazdan yaza 5 6 gunlugune gidiyoruz. Bu yaz da gittik. Kizim 7 aylikti. Tarladan geliyor elini bile yikamadan cocugu sevmeye kalkiyor. Toz toprakla ugrasiyorsun, gunde 2 paket sigara iciyosun ne var 2 dakika elini yikasan. Ayni sofrada yemek yemek bile olum geliyor bana. Bu yaz da esim annesine soyledi. Babami sen uyar , bebek cabuk mikrop kapar ellerini yikasin tarladan gelince diye.. kv uyardi ama yine ayni yine ayni. Insan sinir oluyor.

Bu pis olma meselesi beni de sinir ediyor. K.p oyle benim de. Yazdan yaza 5 6 gunlugune gidiyoruz. Bu yaz da gittik. Kizim 7 aylikti. Tarladan geliyor elini bile yikamadan cocugu sevmeye kalkiyor. Toz toprakla ugrasiyorsun, gunde 2 paket sigara iciyosun ne var 2 dakika elini yikasan. Ayni sofrada yemek yemek bile olum geliyor bana. Bu yaz da esim annesine soyledi. Babami sen uyar , bebek cabuk mikrop kapar ellerini yikasin tarladan gelince diye.. kv uyardi ama yine ayni yine ayni. Insan sinir oluyor.
Her gidişte sofraya oturmamak için binbir bahane üretiyorum

Duymak istemediğim yalnızca hakaret ve saygısızlık. Eleştiriye açığım.
Eger aksi bir örneğiniz varda gösterin. İthamınızın içi dolsun
Daha fazla ve farklı çabalar gösterme kararı aldım
Hakaret ve saygısızlık yapan üyeleri site zaten cezalandırıyor merak etmeyin.

Kız çocuk erkek çocuk fark etmiyor artık , ve artık malesef dede amca hala dayı da fark etmiyor ben hiç birine güvenmiyorum çocuklarımı. Hele ki sizin dedeniz kendini belli etmiş çocuğunuzla birlikte gider birlikte dönersiniz . Kp öpmenin de bir gereği yok aslında öpmeyin uzak durun. Eşiniz için çok yıkıcı bir durum olur bence babasının durumu yazık.

Mesafeden anlayacak bir adama benzemiyor Herhangi bir sebepten kavga cikarin kusun haberleri okudukca kimseye güvenim kalmadi acikcasi soylediginiz seyler de bu yonde o yuzden kizan kizsin kp degil de feristahi gelse umrumda olmaz bu konularda

Back