- 18 Aralık 2018
- 2.512
- 8.766
- 158
- Konu Sahibi Melahatabla
Yani çok itici ve tehlikeli geldi kp bana. Eşinizle konuşup görüşmelere sınırlama getirebilirsiniz. Tavrınız kesin ve net bir şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence buraya konu açıp duymak istemediğiniz şeyleri duyunca üyeleri şikayet etmek daha saygısızca. Eşinizin sizi ciddiye alması için daha çok çaba gösterin o zaman.Çemkirmek saygısızca bir kelime. Ben kimseye çemkirmiyırum. Sanırım sizin tarzınız bu. Ayrıca bir yargıda bulunmadan önce sormanızı tavsiye ederim eşimle neler yaşadım, bu konuda ne tepkiler verdim ve nelerle sonuçlandı.
Sakin olun. Çemkirmenize gerek yok. Buradaki insanlar sizin kayınvalideniz ya da kayınpederiniz değil, sadece üye.
Konunuza gelecek olursak aranıza mesafe koymaktan başka bir şey aklıma gelmedi. Torun olunca zor olacaktır tabiki ama sınırlarınızı keskin şekilde belirlerseniz aşmaya korkarlar. Kavga gürültüden çekinmiyorsanız o şekilde de halledebilirsiniz.
Kalbinize ferahlık diliyorum, uzaklaşma imkanınız varsa biraz ayrılın evinizden. Bu kadar sinir stres bebeğe zarar verir.
Cemkirmekten gerisini okumadım.
Duymak istemediğim yalnızca hakaret ve saygısızlık. Eleştiriye açığım.Bence buraya konu açıp duymak istemediğiniz şeyleri duyunca üyeleri şikayet etmek daha saygısızca. Eşinizin sizi ciddiye alması için daha çok çaba gösterin o zaman.
Çemkirmek kelimesi saygısızlık ve üye uyarmama ragmen bunu yapıyorsa gerisi benim için önemli degil. Ciddiye almak zorunda degilim.Ben de sizin üstteki yorumunuzdaki "cemkirmekten" sonrasını okumadım.
Bu ne ayıp bir şey? Hem saygı bekliyorsunuz hem saygı göstermiyorsunuz.
Devamını okuma nezaketi ve asaleti gösterseydiniz ilgili üyenin "Kalbinize ferahlık diliyorum, uzaklaşma imkanınız varsa biraz ayrılın evinizden. Bu kadar sinir stres bebeğe zarar verir." dediğini de okuyabilirdiniz.
İşte hayatlarınızda problemlerinize bu yüzden çözüm bulamıyorsunuz.
Çünkü dinlemiyorsunuz.
Çünkü hep siz haklısınız.
Çünkü sadece pohpohlanmak ve desteklenmek istiyorsunuz.
Pes.
Bu pis olma meselesi beni de sinir ediyor. K.p oyle benim de. Yazdan yaza 5 6 gunlugune gidiyoruz. Bu yaz da gittik. Kizim 7 aylikti. Tarladan geliyor elini bile yikamadan cocugu sevmeye kalkiyor. Toz toprakla ugrasiyorsun, gunde 2 paket sigara iciyosun ne var 2 dakika elini yikasan. Ayni sofrada yemek yemek bile olum geliyor bana. Bu yaz da esim annesine soyledi. Babami sen uyar , bebek cabuk mikrop kapar ellerini yikasin tarladan gelince diye.. kv uyardi ama yine ayni yine ayni. Insan sinir oluyor.Ben yapmam ve belki bu kadar hassas olma sebebim görümcem çalıştığı için kızlarını onlar yetiştirdi kız çok kötü bir durumda. Bie de üzülerek yazıyorum ama çok pis oldukları için tiksiniyorum.
Her gidişte sofraya oturmamak için binbir bahane üretiyorumBu pis olma meselesi beni de sinir ediyor. K.p oyle benim de. Yazdan yaza 5 6 gunlugune gidiyoruz. Bu yaz da gittik. Kizim 7 aylikti. Tarladan geliyor elini bile yikamadan cocugu sevmeye kalkiyor. Toz toprakla ugrasiyorsun, gunde 2 paket sigara iciyosun ne var 2 dakika elini yikasan. Ayni sofrada yemek yemek bile olum geliyor bana. Bu yaz da esim annesine soyledi. Babami sen uyar , bebek cabuk mikrop kapar ellerini yikasin tarladan gelince diye.. kv uyardi ama yine ayni yine ayni. Insan sinir oluyor.
Hakaret ve saygısızlık yapan üyeleri site zaten cezalandırıyor merak etmeyin.Duymak istemediğim yalnızca hakaret ve saygısızlık. Eleştiriye açığım.
Eger aksi bir örneğiniz varda gösterin. İthamınızın içi dolsun
Daha fazla ve farklı çabalar gösterme kararı aldım
Etmiyorum zaten şikayetimi ediyorum ve gereken yapılıyor. Ama sizlere göre benim şikayette bulunmam daha saygısızcaymışHakaret ve saygısızlık yapan üyeleri site zaten cezalandırıyor merak etmeyin.