- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Bacim gitmek zorundamisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git-me-ye-cek-sin-,,,,gör-me-ye-cek-sin....yap-ma-ya-cak-sın..Bıktım artık.. Kv nin kendi ev işini bana yıkması... Benim evim ayrı çok sükür.. Kızların ve kv nin bitmez tükenmez beklentileri.. Ne kadar yapsamda görmezden gelmeleri... Beni samimi bulmamaları halbuki tam tersi önceden ben cok yakındım ve hepsi bu yüzden basma geldi..iyiliklerimi kuru kuru dillendirip hep eksikliklerimi dile getirmeleri.. Bi araya toplanınca arkamdan konusmalar.. Bunu tavırlarından anlıyordum.. Hepsi bana karsı ayrı ayrı zamanlarda aynınkonudan bahsediyorlardı bnm hakkmda... Bi kere görümcem bana içini dökti bende altında kalmadım tabi cevabımı yapıstırdım.. Her sözüne acıklamami yaptım.. Önceden hep susuyordum içime atıyordum kmseye brsey belli etmiyordum ve bu beni çok yıprattı.. Neyse bi kere cok doldum tastım artk negatf enerjimi eşimede yansıyordu.. Yaşama sevncimi kaybetmiştim.. Görmcemle tartsmami eşime anlattm beni haklı buldu.. Zaten görmcemde pişman olmustu bana söyledkleri hakknda.. Eşim vana hak verdi fazla samimi olma kimseyle dedi.. Onun uyarılaryla bş tçyere geldk.. Arada çn bi iki ay geçti bı defa kv bni çok sinirlendrdi.. Kızları hiçbsy yapmamasna ragmen onlarn en ufak seylerini ön plana cıkarp bana söylüyordu nispet eder gibi.. Halbuki bnm yaptgm kadar bsy yapmıyolar.. Neyse ben cok sinir oldum ..kv nin evi ayrı benden onlarn evndeki bsyi istedi bnde nerede oldgunu blmyorm deynce bana sen gelnsin herseyi bilmen gerek dedi.. İtici bi seklde.. Neyse bnde deddmki anne kim nere koymussa oradadr ben nerden bileym dedim.. Sonra bana - sen bu evdeki herseyi bileceksin dedi.. Görümcemde oradaydı.. bende sinir anıyla - herkes bilecek o zaman dedim.. Sonra eve geldim eşime anlattm eşimde sen anneme nasl böle bsy dersin dedi. O gün cok tartstk esim bnm o lafma çok kızdı.. Sonra ailen cok fena dedim dahada sinirlendi.. Bundan sonra ben ne yapmalıyım eşimin kulagını nasl acmalıyım .. Kv ve görümceye tavrım nasl olmalı ? Her sözlerine cevabınsöylemelimiyim??
Tatlm bi gitmeyeyim neler neler diyorlar hemde yüzüme karsı.. Arkamdanda ayrı... Hele kv hiç lafını esirgemez bazen şakayla bazen gercek hersey söyler.. Niye gelmedin ..? İşin niye bitmyo falan da falan ... En basiti bu yani.. Sonra gormcelern tavırları..Git-me-ye-cek-sin-,,,,gör-me-ye-cek-sin....yap-ma-ya-cak-sın..
bu kadar.
Kv eski kafa ve yaslı oldugu içn onu fazla sallamıyorum idare ediyorum... Bazı sözlerini verdiğim ifadelerle yediriyorum kendine.. Umursamıyorum yanieşine fazla hissettirmeden, onlara da saygısızlık yapmadan gereken cevapları ver tabiki yoksa seni sessiz gördükçe tepene çıkıyorlar net. ne demek bu evdeki herşeyi bileceksin?
İşim hiç bitmiyor doğru söyledin bak ,bitincede benim pilim bitmiştir o yüzden sana gelemiyorum kendimede zaman ayırmak ve dinlenmek istiyorum diye söyle her sana sordukça sende hep aynı cevabı yapıştır usanmadan onlar usanana kadar sen aynını söyleT
Tatlm bi gitmeyeyim neler neler diyorlar hemde yüzüme karsı.. Arkamdanda ayrı... Hele kv hiç lafını esirgemez bazen şakayla bazen gercek hersey söyler.. Niye gelmedin ..? İşin niye bitmyo falan da falan ... En basiti bu yani.. Sonra gormcelern tavırları..
Kendilerine gelince bin türlü bahane üretiyorlar.. Kızlarıda gelmiyor.. Aman onların işleri hiç bitmez şöyle işleri var böyle işleri var diye bana yakınır...İşim hiç bitmiyor doğru söyledin bak ,bitincede benim pilim bitmiştir o yüzden sana gelemiyorum kendimede zaman ayırmak ve dinlenmek istiyorum diye söyle her sana sordukça sende hep aynı cevabı yapıştır usanmadan onlar usanana kadar sen aynını söyle
Sende söyle işim hiç bitmiyor görümcen uyanık işi bitmiyormuş ya sende söyle benimki hiçç bitmiyorKendilerine gelince bin türlü bahane üretiyorlar.. Kızlarıda gelmiyor.. Aman onların işleri hiç bitmez şöyle işleri var böyle işleri var diye bana yakınır...
Öyle ama kv ya basıma kalırsa ?