Benim de basimda aynisindan olunca cok zor olmadi anlamak

Yani oturulup sohbet edilse neyse derim de bizde şöyle olur mesela. Gideriz. Kayinpederin bi koltugu var iki seksen yatip durdugu. Ordan kalkip bi torun sever aglata aglata. Sonra tekrar oraya yatar elinde kumandasi tv izler. Arada sirada iki laf edip soru sorar. O kadar. Ha esimle gittiysek bi de eşime is kitler. Arabanin muayenesidir, tamiridir vs. Eşim de oturmaz evde cikar babasinin isiyle uğraşır. Ne anladik o ziyaretten. Ki bunlar biz farkli sehirden onlara gittigimizde oluyordu. Ben sadece kayinvalidenin hatri icin gidiyorum, severim kendisini sağolsun. Bi de ayni sehirdesiniz yani ugrayip hal hatir soruyorsunuzdur daha ne isterler hic anlamam.
Yatak yorgan getirip kalma konusuna da kalkismazlar herhalde ayni sehirde oldugunuz icin. Onu da pek onemsemeyin.
Keske en bastan sadece el opseydiniz. Sarilma olayina hic girmeseydiniz. bulantiniz basladi mi oluyor mu bilmiyorum ama bulantiyi da bahane edebilirsiniz opme sarilma konusunda

gercekten itici cunku o bakmasi falan. Benimki de surekli baska kadin imasinda bulunur kayinvalideye. Ben sirf ondan sinir olup da yanasmadim en bastan itibaren. Siz bir de gözünü dikip bakiyor diyorsunuz
Kendinize zehir etmeyin bu gunleri. Stresinizi de hisseder yavrucak. Simdilik esinizle konusun endiselerinizi. Eger sizi anlayip hak veren biriyse.
Amin insallah siz de korktuklarinizdan emin olursunuz huzurlu gunler geçirirsiniz.