- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
-
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
Tamamen o moddayımKıskanıyorsun başka bişi değil..o benim ben doğurdum modu...normal değil
Nankör değil de takıntılı gibi görünüyorum normal olarak
Ya bi de sadece iyi niyet mi yoksa eşimin yanında mı öyle söylüyolar kestiremiyorum
Bu kadın bana sırf eşimden boşancm dediğim için bebeğini bırak git diyen kadın
Ne dese batıyor ondan sonra
Abarttığınız yerler çok ama bu cümleye kim olsa kızar haklısınız.Kesinlikle öyle dedi
Ben istediğimi yaparım çocuk bizim sen bırak git o zaman bile dedi
Gel de iyi düşün şimdi hakkında
Annem de böyle söylese kızarım yalnız bu tamamen benim bakış açım doğru veya yanlışKızmayın da cidden haksizsiniz. Aynı cümleleri kendi anneniz kursa torun sevgisi deriz değil mi bu da öyle birşey . Ki bence kVniz sizide önemsiyorki arayip kalsın biraz daha gibi taleplerini direk size iletiyor. Siz kV nize taktığınız için bence yaptığı ve söylediği hersey batıyor. Olumlu düşünmeye çalışın ve bakış açınızı biraz değiştirin bence o zaman hayat daha çekilir olur
Yukarda alıntıladığim yer dışında bence haksizsiniz. Ama alıntıladığım yer gerçekten sinir bozucu. Böyle dediğinde cevap veriyor musunuz?Kesinlikle öyle dedi
Ben istediğimi yaparım çocuk bizim sen bırak git o zaman bile dedi
Gel de iyi düşün şimdi hakkında
Sağolsun eşim pek annesinden ayrı kararlar alamazeşinizden boşanacagınızı niye kayınvalidenize söylüyorsunuz?
o raddeye geldiyseniz, boşanın.
yok o kadar da önemli değilse böyle yüz göz olmayın.
öyle dediler diye öyle olmadı sonuçta.
unutun gitsin.
Tabi kiYukarda alıntıladığim yer dışında bence haksizsiniz. Ama alıntıladığım yer gerçekten sinir bozucu. Böyle dediğinde cevap veriyor musunuz?
Kötü niyetli değilim de sanırım bütün ilgimi sevgimi bebeğime altarınca onsuz yapamıyorum
Daha çok küçük 1 yaşına yeeni girdi emen bi bebek sürekli birlikteyiz..
Dayanamıyorum işte bi kaybetme korkusı var sanki bilmiyorum
Kendimi yatıştırmaya çalışıyorum sakin ol bişey yok abartıyosn diye ama yok olmuyo
Sanki çocuk onları görünce beni unutuyor
Bahane mi yok. Uyku saatlerini ve yemek saatlerini bahane et. Düzenin çok önemli olduğunu beyinlerine kazı. Bende oğlumdan o kadar saat ayrı kalmak istemem alışkanlık işte belki de.Eveet arkadaşlar
Nasıl başlayım neresinden tutup da anlatayım bilmiyorum
Bugün bi olay oldu
Bu olay bi günlük değil yalnız bi sürecin ara ara patlak veren bi sonucu...
Kayınvalidem kızımı pek bi sever kp de öyle tabiki
Yakın oturuyoruz yürüme 5 dk mesafede
Ve hemen her gün buradalar torun görmek için ya da markete çıktığımda ben gidiyorum oraya..
Ara ara olanlardan bazı kesitler anlatmak isterim, mesela;
Bi ara tutturdu ayy dedesi kızımız büyüyecek de arkamızdan ağlayacak bizden ayrılmak istemeyecek..
Bana hunharca geliyor bir bebeğin arkasından ağlamasını istemesi
Sizce bu söylem ve benim düşüncem nasıl?
Bir diğeri;
Annesi sen evde iş yaparsın biz kızımla gezmeye gideriz..
Ama sorsan tabi ki anne izin verirse..
Ben evde iş yapayım kaynanam çocuk gezdirsin diye ben doğurmadım kızımı
Bu söylem ve genel tabrı beni çok rahatsız ediyor..
Son olarak bu gün olan
Kızımla markete gittik ordan parkta biraz oyalandık ve eşimle evin önünde buluştuk
Babasını görğnce ona gitmek istedi doğal olarak
Ben eve geçtim babası da gezdirmeye devam etti
Tabi annesine gitmiş
Buraya kadar sorun yok
Beni aradı anneme geldik diye tamam ama çok oyalanma gel dedim
Kaynanam 10 dk sonra beni aradı dedesi gelene kadar burda kalsın diyo bem de doğal olarak anne olmaz öyle getirsn eşim dedim çünkü alışkın değilim ayrı kalmaya ve en az 3 saat ben olmadan kızımın herhangi bi yerde kalması canımı sıkıyor..
Tabii ki eşimle tartıştık
Annesi her türlü haklı
Şimdi annesi şöyle bi konuşma yapıyo
Biz de anne olduk aman oğullarımı şöyle severdim böyle öperdim ama sen abartıyosn !
Abarttığım ayrı kalmak istememem
Ve dediği şey şu ben onun babaannesiyim istediğim zaman görürüm istediğimi yaparım sen kimsin
Bunu direk demese de son kısmı sen karışamazsn oluyor..
Yani uzun oldu ama ben nerde yanlış yapıyorum ?
Eşim her zaman ailesini haklı görüyor
Annesinin benim için iyi niyetle çocuk gexdirme isteğinden bahsediyor
Ha bu arada hiç almıyorlar değil her gün ama her gün zaten yapışık 5 iz gibiyiz..
Sürekli bi gezdirme hevesine karşı gelemiyorum
Karışmamalı mıyım?
Sadece iyi niyet mi bu yoksa benimle bişey yarıştırma derdinde mi?
Anlam veremiyorum
Kafam çok dolu lütfen uzun oldu diye kızmayın
Bazı şeyler eşim yüzünden bu hale geldi daha doğrusu ben eşim yüzünden bu hale geldimBenim düşünceme önem vereceğini zannediyorum
Sen hatalısın.
Bir dedenin veya babaannenin torununu gezdirmekten ne gibi bir kastı olabilir. Tek derdi çocukla zamam geçirmek. Torununun salıncaklı mutluluğunu görmek.
Çocuğu alıp yurtdışına kaçmıyor ya. 1 saat,3 saat ya da 5 saat sonra gelecek. Ama kesin gelecek.
Sen daha ne arıyorsun. Çocuk sana yapışsa, sensiz 10 dakika durmasa,dedesi babaannesi yüzünden yana bakmasa daha mi hoş olacak.
Keşke benim babamda annemde de torun gezdirme aşkı olsa...
Çocuk parkta sallanırken gel evine. Al kitap oku. Al bir el işi yap. Yeni bir tatlı dene. Değişik bir yemek dene. Yat uyu. Kendine zaman ayır. Ya da evinin işini yap.
Ayrıca onların torunları o. Görmek ya da gezdirmek onların da hakki.
Seninle bir yarış içinde değiller. Bana inan.
Eşinle bu sebepten kötü olmaz. Çünkü hatalısın. Kafanda kuruyorsun . Kırılma ama bu apaçık fesatlık.
Biraz rahat olmaya çalış. Her şeyi çok düşünme. Her düşündüğünü eşine söyleme. Torun ile dede arasına girme. :)
Canımsın balımsınBahane mi yok. Uyku saatlerini ve yemek saatlerini bahane et. Düzenin çok önemli olduğunu beyinlerine kazı. Bende oğlumdan o kadar saat ayrı kalmak istemem alışkanlık işte belki de.
Bazen de kendi isteğinle bırak soğutma insanları işin düşecek illa ki . Arada bi bir saat bırak işlerini hallet dön vs. Sonra bırakmak istemezsen laf edemezler en azından. Yaşadığınız durum sanki çocuğu esirgiyorsun izlenimi vermiş kaynanaya. Aynısını yaşıyorum ve çok iyi anlıyorum