Bi Kaynana Konusu Da Benden Olsun

Kızmayın da cidden haksizsiniz. Aynı cümleleri kendi anneniz kursa torun sevgisi deriz değil mi bu da öyle birşey . Ki bence kVniz sizide önemsiyorki arayip kalsın biraz daha gibi taleplerini direk size iletiyor. Siz kV nize taktığınız için bence yaptığı ve söylediği hersey batıyor. Olumlu düşünmeye çalışın ve bakış açınızı biraz değiştirin bence o zaman hayat daha çekilir olur

eşinizden boşanacagınızı niye kayınvalidenize söylüyorsunuz?
o raddeye geldiyseniz, boşanın.
yok o kadar da önemli değilse böyle yüz göz olmayın.
öyle dediler diye öyle olmadı sonuçta.
unutun gitsin.

Annem de böyle söylese kızarım yalnız bu tamamen benim bakış açım doğru veya yanlış
Şu an çok sağlıklı düşünemiyorum

Kesinlikle öyle dedi
Ben istediğimi yaparım çocuk bizim sen bırak git o zaman bile dedi
Gel de iyi düşün şimdi hakkında
Yukarda alıntıladığim yer dışında bence haksizsiniz. Ama alıntıladığım yer gerçekten sinir bozucu. Böyle dediğinde cevap veriyor musunuz?

Sağolsun eşim pek annesinden ayrı kararlar alamaz
Nerdeyse yatak odasına alacaktı da annemler yok artık falam deyince herkese bi utanma geldi..
Malesef eşim annesini anne kavga ettik gel diye çağırınca ben eşimden değil de kayınvalideden boşanıyorum hissine kapıldım
O da kocam olarak cevap vermek istedi

Şu an boşanamam
İmkanlarından faydalanmak daha mantıklı geliyor
Onun da benim hizmetçiliğimden faydalamdığı gibi malesef

Benim düşünceme önem vereceğini zannediyorum

Sen hatalısın.

Bir dedenin veya babaannenin torununu gezdirmekten ne gibi bir kastı olabilir. Tek derdi çocukla zamam geçirmek. Torununun salıncaklı mutluluğunu görmek.

Çocuğu alıp yurtdışına kaçmıyor ya. 1 saat,3 saat ya da 5 saat sonra gelecek. Ama kesin gelecek.

Sen daha ne arıyorsun. Çocuk sana yapışsa, sensiz 10 dakika durmasa,dedesi babaannesi yüzünden yana bakmasa daha mi hoş olacak.

Keşke benim babamda annemde de torun gezdirme aşkı olsa...

Çocuk parkta sallanırken gel evine. Al kitap oku. Al bir el işi yap. Yeni bir tatlı dene. Değişik bir yemek dene. Yat uyu. Kendine zaman ayır. Ya da evinin işini yap.

Ayrıca onların torunları o. Görmek ya da gezdirmek onların da hakki.

Seninle bir yarış içinde değiller. Bana inan.

Eşinle bu sebepten kötü olmaz. Çünkü hatalısın. Kafanda kuruyorsun . Kırılma ama bu apaçık fesatlık.

Biraz rahat olmaya çalış. Her şeyi çok düşünme. Her düşündüğünü eşine söyleme. Torun ile dede arasına girme. :)

Bahsettiğiniz kişi eşinizin ailesi yahu
Kızınıza aşırı mı bagımlısınız bi sakin olun seviyorlar bişey yapmıyorlar
Dert olarak gördükleriniz aslında ne kadar güzel duygular

Yukarda alıntıladığim yer dışında bence haksizsiniz. Ama alıntıladığım yer gerçekten sinir bozucu. Böyle dediğinde cevap veriyor musunuz?
Tabi ki
Ama sonuç ee biz sizin iyiliğiniz için falam deyip aslında alttan eşimi dolduruyor
Masum ayağına yatıp olmadı ağlayıp zırlayıp acıların kadını pozunda

Hepimiz çocuklarımız için korkuyoruz ve ayrı kalmayi sevmiyoruz, ama sizinki biraz sıradisi sanki? Bence bunun altında sizin eskiden kalma bir olay yatıyor, ama ne olduğunu sizin çözmeniz lazim. Ne güzel babaanne dede var. Ben iki taraftan büyüklerimizden kismeyi taniyamadim çocukken. Hepsi vefat etmişti ben doğmadan önce. Bende buda bir nimet

Bahane mi yok. Uyku saatlerini ve yemek saatlerini bahane et. Düzenin çok önemli olduğunu beyinlerine kazı. Bende oğlumdan o kadar saat ayrı kalmak istemem alışkanlık işte belki de.

Bazen de kendi isteğinle bırak soğutma insanları işin düşecek illa ki . Arada bi bir saat bırak işlerini hallet dön vs. Sonra bırakmak istemezsen laf edemezler en azından. Yaşadığınız durum sanki çocuğu esirgiyorsun izlenimi vermiş kaynanaya. Aynısını yaşıyorum ve çok iyi anlıyorum

Bazı şeyler eşim yüzünden bu hale geldi daha doğrusu ben eşim yüzünden bu hale geldim
Tabi ki bunlar çok gğzel ama cidden hiç alışkın değilim
Anksiyete mi var nedir
Hemen başlıyo kurmacalar
Seni sevmeyecek seni unutacak
Hatta babaannesine anne diyecek
Onlara gidip beni görmeyecek vs
Ama böyle sğrekli de gergin olursam bu dediklerim yine olur..
Şimin genel tavrı çok etkiliyor beni yoksa ailesinin kötü insanlar olduğumu hala düşünmüyorum
Sadece bazen ağızlarından çıkanlar kulaklarına uğramıyor

Bence abartmışsiniz ve yanlış anlamayın ne olur acımasızca geldi sonuçta babası yanında torunlar çok seviliyor yarın bir gün size aynısı yapılsa üzülmezmisiniz. Kötü bişey dememişler ki dedeside görmek istemiş.

Siz sakındıkça torun iyice bal şeker olur onlara. Bırakın görüşsünler siz saldıkça çocuğu başımıza bıraktı kendi evde keyif çatıyor der bırakırlar eminim. Tabi temelli salın gitsin manasında demiyorum ama 3 saat ayrı kalamam diye dramatize etmeseniz o bir kaç saatte kendinize vakit ayırsanız, bakım yapmak, dizi izlemek, kitap okumak gibi bir aktiviteyle o saatleri degerlendirseniz güzel olmaz mi?
Onlar da eminim bu güzel saatlerin kokusunu alır size gönderildiler cocugu:) Ayrıca o bebiş de zaten annesinden uzun süre ayrı kalmak istemez.
Ben çok önemli ıçerde büyütülecek meseleler göremedim. büyüyünce arkamızdan ağlayacak diye kuruluyorsa ahaha büyüyünce yaşlıların yüzüne bakmıyor vefasiz oluyorlar biz bile bulamayız diyin kalsın. Içinizde nefret biriktirip eşinizin anlayissizligi ile mücadele etmek yerine kaynanaya fazla ileri gitmeden haddini bildirmek daha mantıklı geliyor bana.
Insanlarla kavga etmek, çirkin lafları size söyleyebilecek fırsatı vermektir. Ilişkilerin laçkalaşmamasi için agresifce de olsa iletişimden yanayım.

Ne güzel çocuğunuz sevgiyi dibine kadar alıyor. Ve anlatımlarınızdan benim aldığım, siz ne kadar öyle görmesinizde kv tarafindan saygı görüyorsunuz. Sizi arayıp dedeyi beklemesi icin onay istemis cünkü.

Anne evde is yapsın biz gezeriz, cümlesinin altında sizi safdışı birakmak değil, mesgul oldugunuz zamanlarda babaanne torun gunleri yapmayı istemek gibi geldi. Değilse de siz o tarafından bakın. Çünkü art niyetli bir tavır sezmedim ben.

Gereksiz kuruntularla gayet guzel ve seviyeli aile iliskilerinizi bozmayin. Burada ne konular okuyoruz sizinkiler sıkıntı olarak algılanacak seyler degil.

Hem cocugunuzun da güzel hatırlayacagi cocukluk anıları olsun.

Bi kaynana konusu da benden olsun derken hakkaten laf olsun bir de ben anlatayım demiş gibi olmuş.

Çok abartmışsınız gibi geldi.
Çocuğunuzu seviyorlar ilgileniyorlar bunu fırsata çevirip dinlenmeye ev işine veya başka şeylere de vakit bulabilirsiniz. Bu kadar sakınmayın, çocuk yine sizin.

Bazı kurallarınız olabilir, hatta olmalı.Düzeniniz olur,uzun saatler bırakmama gibi istekleriniz olur bunlar iyi hoş ama sizi çok daha katı buldum. Gerek yok.

Ayrıca, çocuk bizim sen kimsin? Tarzında davranıyorsa hakkaten ya da en azından size açıkca böyle söylediyse haddini bildirmekte de fayda var tabii.

Canımsın balımsın
Ya zaten her gün böyle birlikteyiz onlar gelmese biz gidiyoruz kayınpederim kucağında bütün mahalleyi dolandırır..
Hani hiç görmeseler tamam diycem de
Bebeğim daha çok küçük ek gıda alsa da hala beni emiyo onun bana benim de oma ihtiyacım var

Uyku saatlerini bildikleri için pek etkili olmaz
Ama saatlerce de ayrı kalamam ya

Ecrin bebegin olayından sonra asla ama aslaa babanne amca dede dayı hiç farketmez çocugumu bırakmam. Aslaaaa. Bunu ister anlasın ister anlamasın. Ben yokken komşuya gidemez markete bile yollamam. ..
Ne demek ya burda kalsın... tamam sevsin gezdirsin ama benim gözetimimde. Ben artık babama dahi güvenmem.

Herkes şurada kadını suçlamış. Yani kötü bişey gelse başına neden bıraktın diye herkes üstüne giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…