bi fikir verseniz?

Kız da sorun yok sevgiline karşı hiç birşey hissetmediğine abi olarak gördüğüne eminim.Senin sevgilin kıza kafayı takmış kız yüz verse senden çoktan ayrılmıştı .

myadesmom myadesmom oncelikle zaman ayirip uzun uzun yazdiğin için teşekkur ederim. Benide kuçukken teyzem kendi oğluna alcağini söylerdi hep.. Bu olay beni çok rahatsiz ederdi.. Abi diye hitap ettiğim halde hep ona karşi çekingen olmuşumdur. Hala onunla sohbet etmekten çekinirim cunku yakistirmalar aklima geliyo. Şimdi evlendi umarim bi ömür mutlu olur..
Ama sevgilimin duşuncesini anlayamiyorum. Kuçukken o kizin annesi daha bekarmiş hep onlara yemek yedirirmiş, hatta kadin evlendiği zaman gunlerce aglamiş o derece aramizda bi samimiyet vardi çok severiz x ablalari diyo. Tamam sevebilir ama sehir disina gezmeye cikiyosunuz o kizin 16yaşlarinda bide erkek kardeşi var onuda alin yaniniza.. İyi insanlarsa bi anasiyla kizi mi iyi ogullari kötü mü?
Tamam dugun zamani misafir demişsin agirlamişsin karşiliginda tartişmişiz, mesaj olayinda tartişmadan duzgunce de söylemişim yine uyarmişim dün neden aynisini yapiyosun? Kiza suç bulmuyorum ki 18 yas tam ergenliğin zirvesi.. İlişkisi ne kadar ciddi olabilir ki yada ne kadar olgun olabilir. Benim sevgilimin kendini geri çekmesi gerekirdi.. Benim üzüldüğümü kizdiğimi bilen o.. Tüm hata onda.. Kiz çok ariyosa bile onun uygun bi dille reddetmesi gerekirdi..
Bi yandan bizim geleceğimiz icin ugrasip diger yandan istemedigimi bile bile kizla goruşmesini anlamiyorum. Cidden bi geleceğimiz olsun diye cok ugraştik. Biz ne zaman evlilige adim atmaya calişsak hep çok yakinlarimiza bişey oldu.. Artik tüm aksiliklerigörmezden gelip hayatimizi kuralim derken hatta buna bi iki hafta gibi bi sure kalmişken nedem kizcagimi bile bile o kizla geziyosun.. X şehrine gitmesen yada yalniz gitsen ne kaybedersin?
Ben suan ameliyatliyim bana gecmiş olsuna gelcek diye ufak ufak hazirlik yapcm diye uğraşirken benim istemediğim kisiyle gezmesini kaldiramiyorum. Sanki ben hasta oldum diye yari yolda birakilmis gibi hissediyorum

Kız da sorun yok sevgiline karşı hiç birşey hissetmediğine abi olarak gördüğüne eminim.Senin sevgilin kıza kafayı takmış kız yüz çoktan ayrılmıştı .
Bilmem.. Bi yanim birbirlerinden hoşlandiklarini söyluyo, diger yanim bunlar birbirini senden önce de taniyodu isteselerdi şimdiye kadar olurdu diyo.. O kizi istese beni ailenin icine sokmazdi kimseye duyurmazdi ama ben değerli olsam uzuldugumu bile bile boyle yapmazdi.. Kafam cok karişik..

Benim kuzenlerimle bu kadar sıkı bagim yoktur o yüzden kan baği bile olmayan biriyle günü birlik şehir dışına cikmasi yada gece yarisi mesajlaşmasini anlayamiyorum, kaldiramiyorum..
Kızın ailesi de bir tuhaf. Akraba olmayan bir adamla, sadece 18 yaşındaki kızlarını arabayla şehir dışı seyahate gönderiyorlar yani.

Siz ayrılmak istediğinizi söyledeğiniz de nasıl bir tepki verdi bu çocuk?

X şehrine gitmesen yada yalniz gitsen ne kaybedersin?

sonuçta o plan annesiyle yapılmıştı öyle değil mi? yani gitmesinin gerekçesi annesiyle sizin planlarınızı konuşmak'tı yanlış mıyım? hakikaten gereksiz olmuş o kızla gitmesi. ve bak yazarken fark ettim, biz de adını bilmiyoruz ve 'o kız' diyoruz. bu da takılmasını sana carlamasını gerektirmezdi..

Ben suan ameliyatliyim bana gecmiş olsuna gelcek diye ufak ufak hazirlik yapcm diye uğraşirken benim istemediğim kisiyle gezmesini kaldiramiyorum. Sanki ben hasta oldum diye yari yolda birakilmis gibi hissediyorum

geçmiş olsun canım öyle düşünme, eğer ki düşüncende gerçeklik payı varsa da onun ayıbı..

Benide kuçukken teyzem kendi oğluna alcağini söylerdi hep..

benim de annemin bi arkadaşı vardı , minnacıkken daha okula bile gitmezken gelinim derdi o bana gelinim dedikçe ben onun oğlunu döverdim bana gelinim demesin diye :KK53: kan bağı şart değil yani irrite olmak için.. sen kardeş gözüyle görüyosan da ona göre davranıcaksın yani nedir sabahlara kadar mesajlaşmalar gereksiz samimiyetler..

o kizin 16yaşlarinda bide erkek kardeşi var onuda alin yaniniza..

aynen cevabını okurken belki senin sevgilinin kardeşi yoksa kıza öyle bakmıştır diye bi anlık bi düşünce gelip geçti aklımdan ama öyle olsa kızın erkek kardeşini de kardeşi gibi görüp yanlarında taşıması gerekirdi..

Kiza suç bulmuyorum ki 18 yas tam ergenliğin zirvesi..

işte korkutucu olan da bu kuzum..tamam kızın hatası olmayabilir ama tam da çılgınlık zamanı.. aralarında şu an için hiçbi şey yoksa bile sana uyuz olduğu için ya da sırf inattan bile bişeyler yapabilme potansiyeli olabilir , aklına düşerse...

Bilmem.. Bi yanim birbirlerinden hoşlandiklarini söyluyo, diger yanim bunlar birbirini senden önce de taniyodu isteselerdi şimdiye kadar olurdu diyo.. O kizi istese beni ailenin icine sokmazdi kimseye duyurmazdi ama ben değerli olsam uzuldugumu bile bile boyle yapmazdi.. Kafam cok karişik..

Kız ona ilgi duymuyor zaten ama kızın sevgilinin gezme önerilerine karşı çıkmaması onla takılması senin sevgiline kız benden hoşlanıyor mesajı vermiş senin sevgilin kendi kendine gelin güvey oluyor kız gerçek anlam da yüz verse senle çoktan yollarını ayırmıştı aç gözlerini biraz lütfen ...

Kızın ailesi de bir tuhaf. Akraba olmayan bir adamla, sadece 18 yaşındaki kızlarını arabayla şehir dışı seyahate gönderiyorlar yani.

Siz ayrılmak istediğinizi söyledeğiniz de nasıl bir tepki verdi bu çocuk?
Saçmaladiğimi söyledi.. Bidaha ömrüm boyunca onun kadar sadik birini bulamayacağimi söyledi.. Bendedaha fazla ikisinin anilarini dinleyemeyeceğimi söyleyip kkapattim bidaha konuşmadik..
Sadakat onun hassas noktasidir.. Aldatcagimdan suphelendigin an bitir derdi, kendisi de böyle bi durumda bitircegini söylerdi o yuzden ayrilmayalim yapma etme muhabbeti olmadi.. Aldatmamasinin benimle de ilgisi olmadigini bunu kendi karakterine yakistirmadigini o yuzden kimseye boyle bişey yapmayacagini soylerdi..
Acikcasi aldattigini yada en azindan adi konmuş bişey yaşadiğini dusunmuyorum.. Fazla samimiler ve ben bundan rahatsizim dikkat etmeliydi..

Iyi de bu kız kuzeni değil ki. Kuzeni olsa abarttigini soyleyebilirdim ama değil. Benim kuzenlerim abilerim yani canım cigerimdir hepsi ama başbaşa gezmeye gitmek ne biliyim gerçek kuzen bile olsa gereksiz. Yani üç beş kişi toplanıp hadi eglenelim filan dese anlarım da. Ayrıca bastan annesiyle gitmek için arabayi kiraladigina emin misin? Biraz kurmaca gibi geldi bana. Herşey bu kadar mi denk gelir. Yada ben mi çok fesatim. Iyi sabretmissin. Herkes yerini bilmeli.

myadesmom myadesmom olur mu bak ne kizin annesi yalniz gitmeyin burasi kucuk yer diyo ne benimkinin annesi kiskandigimi bile bile ses ediyo. Hepiniz meleksiniz bi ben şeytanim dimi? Bi bana ters geliyo bu durum. Boyle söylediğimde 'hepimiz seytaniz bi sen meleksin, herberaber seni kandiriyoruz sanki' gibi bişeyler söyledi..
Sevgilimn unuformali bi meslegi var kiz belkide unuforma icin bile hayranlik duyuyo olabilir sonucta daha 18 yasinda universiteye hazirlanan biri.. Bilmiyorum ya dusundukçe çıldırıyorum. Tüm suç sevgilimde başka kimsede degil.. 26 yasindaki adama anasi mi dicek bak oglum beraber gitmeyin yanlis anlasilir diye..
Hep hayirli değilse karşima çikar Rabbim diye dua ettim.. Hayirliysa bunlari affettirip mesafesini koysun (ki suan hic affetcek gibi değilim sindiremiyorum) degilse kalbimden aklimdan söküp alsin Allahim..

Iyi de bu kız kuzeni değil ki. Kuzeni olsa abarttigini soyleyebilirdim ama değil. Benim kuzenlerim abilerim yani canım cigerimdir hepsi ama başbaşa gezmeye gitmek ne biliyim gerçek kuzen bile olsa gereksiz. Yani üç beş kişi toplanıp hadi eglenelim filan dese anlarım da. Ayrıca bastan annesiyle gitmek için arabayi kiraladigina emin misin? Biraz kurmaca gibi geldi bana. Herşey bu kadar mi denk gelir. Yada ben mi çok fesatim. Iyi sabretmissin. Herkes yerini bilmeli.

Tesadüf gibi.. Pazartesi icin araba kiraladi o günde dedesi rahatsizlandi anca hastaneye gidebildiler, arabayi saliya uzatti onda da annesi dedeyle kalmak istemiş. Öglen konusmustuk kim kim gidiyosunuz umarim biri pesinize takilmaz da annenle yalniz kalma firsatin olur dedim. Bilmiyorum ya ev curcuna her kafadan bi ses cikiyo nolcak belli degil dedi.. O kizla basbasa gidebilecegi aklimin ucundan gecmedi..
Yani yasadiklarim bunlar belkide ben cok safim her denilene inandim bilmiyorum

myadesmom myadesmom olur mu bak ne kizin annesi yalniz gitmeyin burasi kucuk yer diyo ne benimkinin annesi kiskandigimi bile bile ses ediyo. Hepiniz meleksiniz bi ben şeytanim dimi? Bi bana ters geliyo bu durum. Boyle söylediğimde 'hepimiz seytaniz bi sen meleksin, herberaber seni kandiriyoruz sanki' gibi bişeyler söyledi..
Sevgilimn unuformali bi meslegi var kiz belkide unuforma icin bile hayranlik duyuyo olabilir sonucta daha 18 yasinda universiteye hazirlanan biri.. Bilmiyorum ya dusundukçe çıldırıyorum. Tüm suç sevgilimde başka kimsede degil.. 26 yasindaki adama anasi mi dicek bak oglum beraber gitmeyin yanlis anlasilir diye..
Hep hayirli değilse karşima çikar Rabbim diye dua ettim.. Hayirliysa bunlari affettirip mesafesini koysun (ki suan hic affetcek gibi değilim sindiremiyorum) degilse kalbimden aklimdan söküp alsin Allahim..
Kızla tanıştırsın seni.. Sevgilisi olarak tanıt kendini bakalım konuşmasından falan anlarsın ne olduğunu ?

Kızla tanıştırsın seni.. Sevgilisi olarak tanıt kendini bakalım konuşmasından falan anlarsın ne olduğunu ?
Kizla aramda 8 saatlik mesafe var.. Sevgilim suan yillik izinde o da çaliştiği yere gittigi zaman onunda 15 saatlik arasi var.. İkimizde çalişan insanlariz izinlerimiz sıkıntılı.. Ben o kadar mesafeyi sirf kendimi göstermek icin gitmem. Kendimden 6-7 yaş kuçuk bi kiza gövde gösterisi yapmam :)

benimkinin annesi kiskandigimi bile bile ses ediyo. Hepiniz meleksiniz bi ben şeytanim dimi? Bi bana ters geliyo bu durum. Boyle söylediğimde 'hepimiz seytaniz bi sen meleksin, herberaber seni kandiriyoruz sanki' gibi bişeyler söyledi..

burda da başka şeye takıldım ben. sevgilinin anası senin o kızı kıskandığını nerden ve neden biliyo ?
ikincisi de kim melek kim topluca şeytan belli olmuyo canım o işler bak şimdi sana özelden bişey yazıcam örnek olsun diye.. korkutmak için değil yanlış anlama..

Bilmiyorum ya ev curcuna her kafadan bi ses cikiyo nolcak belli degil dedi.. O kizla basbasa gidebilecegi aklimin ucundan gecmedi..

madem ev curcuna halinde, maden dede hasta, annen gelemiyo sen neden o kızla gezmeye gittin be adam.. ne akla hizmet? seninle bu konuşmayı yaparken bile belliymiş plan bence..

ayy ne olursa olsun bence olayın içinde hakikaten başka entrikalar dönüyo... küçük ayrıntılar ama sinek gibi mide bulandırıcı ya.. değişik yani..

tekrar söylüyorum, hakkında hayırlısı bu insan değilse ve kandırılıyosan duygusal ya da fiziki olarak yapılan yanlışlarla, Rabbim bi an önce çıkarsın önüne ve hakkında herşeyin en hayırlısını versin.. bunu da gönlüne istetsin.. öyle ya gönül bu hayrı şerri bilmez ister..

Tesadüf gibi.. Pazartesi icin araba kiraladi o günde dedesi rahatsizlandi anca hastaneye gidebildiler, arabayi saliya uzatti onda da annesi dedeyle kalmak istemiş. Öglen konusmustuk kim kim gidiyosunuz umarim biri pesinize takilmaz da annenle yalniz kalma firsatin olur dedim. Bilmiyorum ya ev curcuna her kafadan bi ses cikiyo nolcak belli degil dedi.. O kizla basbasa gidebilecegi aklimin ucundan gecmedi..
Yani yasadiklarim bunlar belkide ben cok safim her denilene inandim bilmiyorum
Peki söyle söyleyim. Seni kötü düşüncelerle doldurmak istemiyorum ama. Tamam hadi kimse olmadı o kızla gitmesi gerekti yada ortam öyle oldu. Seni arayıp yola cikmadan önce haber veremez miydi? Üstelik de bu konuda hassas olduğunu bildiğini düşünüyorum. Ben de aldattı o kızla arasında birsey var diye düşünmedim ama olay hoş değil. Yani gereksiz ve huzur kaciracagini bile bile yapılmış. Bence tavrın abartı filan değil. Bi kız ve bi erkek başbaşa başka şehre gezmeye gitme fikri bence de yanlış.

myadesmom myadesmom dugun zamani olanlarin sonrasinda biz tartistik telefonda.. Malum ayni sehirde degiliz. Annesi konusmalari duymuş sormuş. O da x'i kiskaniyo ya inanabiliyo musun demiş. Annesi de beni ayiplamiş öyle şey mi olur saçmalamayin demiş.. Yani ben kiskandiğim icin herkes beni ayipladi :) hepsi normal, kiskaninca ben anormal oldum..

Peki söyle söyleyim. Seni kötü düşüncelerle doldurmak istemiyorum ama. Tamam hadi kimse olmadı kızla gitmesi gerekti yada ortam öyle oldu. Seni arayıp yola cikmadan önce haber veremez miydi? Üstelik de bu konuda hassas olduğunu bildiğini düşünüyorum. Ben de aldattı o kızla arasında birsey var diye düşünmedim ama olay hoş değil. Yani gereksiz ve huzur kaciracagini bile bile yapılmış. Bence tavrın abartı filan değil. Bi kız ve bi erkek başbaşa başka şehre gezmeye gitme fikri bence de yanlış.
Evet elle tutulur bişey yok ama sinek kuçuk mide bulandiriyo.. Ayrilmak yerine tartismayi mi secmeliydim bilmiyorum.. Daha once tartiştim degisen bisey olmadi.. Bu sefer ayrildim bakalim ne olacak.. Muhtemelen boyle bi iftirayi kaldiramam triplerine girecek ve bidaha hicbi bağlantimiz olmayacak

@pulcino
hee :KK53: senin, sen de dahil o abuk maailendeki herkesin fikri normal, herkes melek herkes normal bi ben anormalim bi ben şeytanım :KK62: diyeydin sen de ona kuzucuğum..
töbeest yaa..

Ben bizzat yaşadığım olaydan sonra bu kardeş-akraba olaylarına inanmamaya başladım.
Geçen yaz köye gittik.Bir akrabamızın oğlu falan da geldi.Bu arada 4 yıllık olmak üzere bir ilişkisi var.Bu çocuk 2 yıl önce de beni gördüğünde anneanneme demiş "ben bu kızı çok beğendim,keşke alabilsem" diye.(ilişkisi var bir de)
Sonra geçen yaz hala ilişkisi varken benle o kadar ilgilendi ki ,gene anneme anneanneme annesine falan bu kızı çok beğendim,sevgilisi yok mu okumasaydı onu kesin ben alırdım ,şöyle böyle birsürü şey demiş.
Yani düşünün adamın 3 -4 yıllık ilişkisi var.Tatil için geliyor ve böyle bir şey yapıyor.
Facede baksan inanamazsın kıza şiirler şarkılar,kız da ona.Ama gel gör ki kızın hiçbir şeyden haberi yok ve bunları yaptı,söyledi.
Uzun uzun anlattım k.bakma.Ama bazı şeyleri iyice irdele.Bu arada ben 18 im o 22 -23 falan

Evet elle tutulur bişey yok ama sinek kuçuk mide bulandiriyo.. Ayrilmak yerine tartismayi mi secmeliydim bilmiyorum.. Daha once tartiştim degisen bisey olmadi.. Bu sefer ayrildim bakalim ne olacak.. Muhtemelen boyle bi iftirayi kaldiramam triplerine girecek ve bidaha hicbi bağlantimiz olmayacak
Iyi de sen beni aldatiyorsun gibi bi suçlamada mi bulundun ki? Durumun sacmaligindan rahatsiz olduğun için bu duruma gelmediniz mi. Arada birsey kaçırmış olabilirim. Aynısını sen yapsan o kaldırabilir mi acaba? Aldatmamın altına siginip istediği gibi davranma hakkını nerden buluyor. Bilemiyorum belki erkek arkadasin rahat birisidir. Yani o da sana müsaade edebilir belki tanimadigim için ben kendi hayatımı göz önünde bulundurarak bu şekilde düşündüm.

Bence de bu yaptıkları hiç masum görünmüyor hangi erkek erkek kardeş ya da erkek kuzeniyle de rahat rahat gidebileceği yere akrabası bile olmayan bir kızı götürür ki..

X