bi fikir verseniz?

Benim de hislerim o yönde adamın davranışları çok fazla samimi
gereksiz samimiyet öz kuzen değiller kardeş hiç değiller
hoşuna gitmese anlatmazdı yok sayardı o espriyi
ama kızda da suç yok değil kendi sevgilisi varken bu muhabbetler dönen aile ve sevgilisi olan bir adamla bu kadar samimiyet neden?

Kizin sevgilisinin istediği meslekle benim sevgilimin meslegi ayniymiş.. Bu konu hakkinda fikir alirken gerisi konuda anlattigim gibi

Hatta kavgali oldugumuzu bile bilmeyen benimle karsilikli cay içen halasi 'eeee bunlari da evlendirsek ya cok iyi anlastilar' diye dugunde herkesin icinde espri yapabilmiş.Baristigimizda ben bu resimleri gordum, anlatti halasina çok bozulsam da ses etmedim. Bana binbir bahane bulup götürmediği yere o kizla gitmesine de bozuldum, aklimin bi köşesinde yazdim.

aklınızın köşesini kıskanclıklarla doldurmak yerine sevgilinizin pişkinligini yazsaydınız keşke.
öncelikle belirteyim ne kuzenlerle ne de arkadaslarla gezmelere vs ben yanında yokum diye takılan biri degilim,
fakat olur olmaz bir yakıstırma yapılacak ve gelip sevgilim bana bunu anlatacak... maksadı ne?
hic iyi seyler düsünmeyecegimden eminim. böyle dengesizle gecirdigim her saniyeye acırım.

Zaten degerli.. Adini hatirlamayip 'o kiz' dedim diye ne kadar tartiştik.. İma ediyomuşum gibi oluyomuş. Sanki adini surekli aklimda tutmak zorundayim.. Ailesindeki herkes zamaninda bunlara kotuluk yapmis bu yuzden annem kardesim ve x yengeyle cocuklari (o kiz işte) cok degerlidir seninde onlarla iyi olmani isterim diyodu

Hesap et! Dediğim gibi sakin ol ve geçerli elle tutulur bir sebep bulmadan ilişikini zedeleyecek şeyler yapma.Unutma o kız aslında daha çocuk..

Eğer ortada bir koku olmasaydı, siz de rahatsız olmazdınız.
Belki kızın tavrından, fotoğraflardaki samimiyetinden, sevgilinizin onu size savunmasından, belki de ailenin onları birbirine yakıştırmasından huylandınız.
Şahsen ben yaşasam, ben de büyük bir yaygara çıkarırdım.
Sevgilinizin o kızla aralarında hiç bir şey olmasa dahi, biraz daha aileler bu konuyu konuşursa illa ki birbirlerine alıcı gözle bakarlar.
Bu bile fırtına kopmasına yeter de artar.

Peki o zaman, ciddi bir tehlike yok gibi. Belki de sizin sinirinizi bozan şeyler rastlantısal olarak gelişmiştir. Çok istediğiniz şeyleri onunla yapması normalden daha fazla kızıp şüphelenmenize neden olmuştur. Aranızı bozmaya gerek yoktur belki de. Sevgilinizin tepkisi de sizin o kızı kıskanmanız onu sinirlendirdiği için oluşan önyargısı sebebiyle aşırı olmuş olabilir.

Bilmiyorum.. Tek bildigim bu kizin adini duymaktan cok sıkıldım..

aralarinda bsy var veya yok, burda sorun; senle gitmedigi/gidemedigi yerlere kizla gitmesi ve sen hakli olarak bozulunca da uste cikip tavir koymasi..

aklınızın köşesini kıskanclıklarla doldurmak yerine sevgilinizin pişkinligini yazsaydınız keşke.
öncelikle belirteyim ne kuzenlerle ne de arkadaslarla gezmelere vs ben yanında yokum diye takılan biri degilim,
fakat olur olmaz bir yakıstırma yapılacak ve gelip sevgilim bana bunu anlatacak... maksadı ne?
hic iyi seyler düsünmeyecegimden eminim. böyle dengesizle gecirdigim her saniyeye acırım.

Halasina boyle biseyin olmayacagini bidaha benzer bisey duymak istemedigini sert bi sekilde söylemiş. Maksadi halama gerekli cevabi verdim demekti ama hic bilmeseydim daha iyiydi

aralarinda bsy var veya yok, burda sorun; senle gitmedigi/gidemedigi yerlere kizla gitmesi ve sen hakli olarak bozulunca da uste cikip tavir koymasi..
Aldattigini dusunmuyorum ama yakinliklarini kiskaniyorum. Kizin annesi sosyal aglarda resimlerimize 'cok yakisiyosunuz yavrularim sizi böyle görmek ne güzel' derken ikisi bi sey yasayacak kadar terbiyesizse benim yapabilecegim bisey yok.
Ama benimle yaptigi planlari bozuldugumu bile bile onunla yapmaya devam ediyosa burda bi sorun var. Daha once uyardim rahatsiz oldugumu belirttim dikkat etmesi gerekirdi.. Ne dusuncegimi, neyi kiskandigimi bilmiyorum ama yasananlar beni cok rahatsiz ediyo..

Hep boyle olur zaten,elalemin kizlari oek degerli bacilari namusu gibi gorurler..Zamaninda benimde eski esim dugunlerde falan dans etmekten nefret ederken, benimle dans etmek istemezken,aile dostlarinin kizini dansa falan kadirmisti.Hemde biz nisanliydik.Ben sap gibi oturdum,o lizla dans etti.Bukadar samimiyetleri yoktu fakat seni cok iyi anliyorum.Hatta o kiz kotu bisey yapsa bile seni konusturmaz,onu korur..Kotu sen olursun..Onlara geldigi zaman bacisi ,iyi bi kiz vs. ama sen yapsan senden o... yok..allah belalarini versin...sinirlendim yine

Aldattigini dusunmuyorum ama yakinliklarini kiskaniyorum. Kizin annesi sosyal aglarda resimlerimize 'cok yakisiyosunuz yavrularim sizi böyle görmek ne güzel' derken ikisi bi sey yasayacak kadar terbiyesizse benim yapabilecegim bisey yok.
Ama benimle yaptigi planlari bozuldugumu bile bile onunla yapmaya devam ediyosa burda bi sorun var. Daha once uyardim rahatsiz oldugumu belirttim dikkat etmesi gerekirdi.. Ne dusuncegimi, neyi kiskandigimi bilmiyorum ama yasananlar beni cok rahatsiz ediyo..
Size göstermesi gereken ilgiyi başkasına göstermesi ve o densiz halasının bile bile ettiği lafı kıskanıyorsunuz.
Çünkü sevgiliniz sizin isteklerinizi bir yerde yok saymış ve aile de siz yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.
Bence çok haklı bir kıskançlık durumu bu.

Bu kız ne zamandır gündemde? Eskiden bu kadar sık adı geçer miydi, bu sık sık birlikte gezmeler olur muydu?
Kizin varligindan haberim vardi annesi sık sık sosyal aglardan sevgilimle benim fotograflarimiza bizi ne kadar yakistirdigini vs yazar. Merak edip sormustum cok yakin bi aile dostu oldugunu cok iyi insanlar olduklarini soylediler.. Ancak yillardirkizla karsilasip sohbet ortaminda bulunmamis son 8 aydir aaralari iyi işte..

Hep boyle olur zaten,elalemin kizlari oek degerli bacilari namusu gibi gorurler..Zamaninda benimde eski esim dugunlerde falan dans etmekten nefret ederken, benimle dans etmek istemezken,aile dostlarinin kizini dansa falan kadirmisti.Hemde biz nisanliydik.Ben sap gibi oturdum,o lizla dans etti.Bukadar samimiyetleri yoktu fakat seni cok iyi anliyorum.Hatta o kiz kotu bisey yapsa bile seni konusturmaz,onu korur..Kotu sen olursun..Onlara geldigi zaman bacisi ,iyi bi kiz vs. ama sen yapsan senden o... yok..allah belalarini versin...sinirlendim yine

Dans olayi kisminda birbirimizi anladigimizi dusunuyorum..
Bana gelince oraya nasil gidiliyo bilmiyorum cok uzak dedi ama kiza gelince sehir disindan geliyo gezdirmedi mi desinler dedi.. Halbuki bende sehir disindan geliyodum..

Resimleri gordugumde sasirdim kaldim o da anlatti.. 'Hatta halam boyle boyle bi espri yaptibende bagirdim ona.. Bu kiz benim kardesim ve kkimse bu tur seyler soylemeyecek anladiniz mi?' dedigini ve ufak çapli bi gerginlik oldugunu soyledi.. Halasi biraz ortaligi karistiran bi tiptir ama bu söz benim içime isledi.. @themis1990
Bence burda halama bağırarak " Bu kiz benim kardeşim "dediğine inanmadim . Sanki siz kiskanmayin diye size duyurmaya çalışmış.

Halasina boyle biseyin olmayacagini bidaha benzer bisey duymak istemedigini sert bi sekilde söylemiş. Maksadi halama gerekli cevabi verdim demekti ama hic bilmeseydim daha iyiydi

o konusma olmadı varsayalım,
siz ayrıldıgınız dönemde onun uzulmesini beklerken eglenmesine bozulmakla kalmayıp bir de yabancı bir kızla beraber vakit gecirmesiyle iki kat kıskandınız,
sonrasında gezilen gidilen her sey batmaya baslamıstır muhtemelen,
bir de ustune kendi kurdugunuz hayallerin ikisinin gerceklestirdigini dusunup kendinizi doldurunca... daha da hırslanmıssınızdır.

ismini hatırlamamanız son derece dogal ve onun verdigi tepki de gereksiz.
fakat sürekli söylendiginizi düşünecek olursak "o kız" derken tonlamanız ile ardından cirkin sıfatlar mı getirdiginizi düsündü? buna yol acan bir tavrınız ve ikinizde de karsılıklı birikim mi vardı? bunlar onemli.

ancak yine o halayla konusmaya dönecek olursak; ergen olsa hadi neyse derim. fakat şu durumda size kendisini bu sekilde ispat etmeye calısması ne ilişkinizin durumuna ne de onun yaşına yakışır.

halaya sert cıkması gerekmiş olabilir ama sizinle paylasırken o kızla arasında birsey olamayacagını bu sekilde ifade etmesi bence sıkıntılı.
zevk alsın veya almasın halası üzerinden size göz dagı verircesine konusması, hem de size acıklama sorumlulugu hissederken bu sekilde yerine getirerek konuyu kapatmaya calısması, hicbir olumsuz durum barındırmasa bile aklına daha düzgün bir bicim gelmemesi uygun sekilde konusamaması vs. hepsi beni soguturdu şahsen.

Size göstermesi gereken ilgiyi başkasına göstermesi ve o densiz halasının bile bile ettiği lafı kıskanıyorsunuz.
Çünkü sevgiliniz sizin isteklerinizi bir yerde yok saymış ve aile de siz yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.
Bence çok haklı bir kıskançlık durumu bu.
Ben bugun annesiyle konusacak diye bilerek cok sık aramadım ama onlar o arada geziyomuş.. En azindan oncesinde bana da bi soylemeliydi..

bu arada arkadas ile konusmayı gezmeyi mesajlasmayı vs. ben normal karsılarım, ancak siz karsılamayabilirsiniz,
bu ilişkiyi devam ettirecek veya bitirecek olan, her haliyle yaşayacak olan sizsiniz.
bugun biz normal dedik diye evlendiginizde degismeyecek.
bu kisinin karakterinin bu oldugunu bilin,
tahammul edemediginiz davranısları ileride yasak koymalar, tartısmalar, bıkkınlık vs. her seyi beraberinde getirir.

rahatsız oldugunuz konularda uyarmıssınız... gerisi ona kalmıs,
ya ben buyum diyecek ya da size hak verip dikkat edecek.
eger haklılıgınızdan emin degilseniz de karsılıklı adım atıp orta yolu bulursunuz.

ayrıca her seyi kendisinde hak gorup öyle yaşarken işine gelmeyince size sınırlamalar mı getiriyor, yoksa genel anlamda düşünceleri, yaşayısı bu yönde mi buna da dikkat edin,
sonra ben tatile giderim sen bakkala gidemezsin sacmalıklarının benzerleriyle karşılaşabilirsiniz.

athenenoctua athenenoctua uzun uzun yazmissin cok teşekkur ederim.. Tespitlerinde cok haklisin.. O kiz dedigimde daha once kizdigimi bildigi icin kotu bisey soyleyecegimi dusunmus olabilir.
Kisitlamalara gelince beni kisitlamaz, yapriklarima kizmaz kiskanmaz. Ona gore kiskanmak karsindakini tanimamak demektir. Ben zaten ne kuzenlerimle nede çevremdeki erkeklerle cok faa muhabbeti olan yada birlikte vakit geciren biri degilim o yuzden ayni şeyi ben yapsam tepkisi ne olurdu bilemiyorum ama icten içe kirilcagini dusunuyorum. Bense tam tersi kiskanç biriyim ancak kan bagi olan kişilerden kiskanacak kadar psikolatta değilim.. Kizi mi kiskaniyorum yoksa beraber vakit gecirmelerini mi bilmiyorum.. Benim istedigim yerlere onunla gitmesi, gece bana whatsappdan yazdiktan sonra aklina onun gelip ona da cevrimici mi diye bakmasi, banada zamaninda telefondan soru cozerdi simdi o kizin da tipki benim gibi cozemedigi soruda ilk onu aramasi.. Bunlari kiskaniyorum. Hem kizin sevgilisi var ve ailesi biliyo, hem bizi tum aile biliyo.. Bu durumda bişey yaşayacak kadar terbiyesiz olduklarini sanmiyorum. Ama beraber zaman gecirmeyi seviyolar.. Benim erkek arkadasim cok konuskan biri degildir.. Biz bile bulustugumuz zaman oyun oynariz bazen susariz sadece sarilip otururuz. Hani arkadas olarak saatlerce ne muhabbet ediyolar, sikilmadan ne paylasabiliyolar bunlari kiskaniyorum..

Bütün yorumları okudum. İkisinin bu yakınlığının son zamanlarda başlamış olması da benim aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor. Hikaye tanıdık, yakında kokusu çıkar.

[QUOTE="dirum, post: 40729006, memberorumları okudum. İkisinin bu yakınlığının son zamanlarda başlamış olması da benim aklıma hiç iyi şeyler getirmiyor. Hikaye tanıdık, yakında kokusu çıkar.[/QUOTE]
Hayirlisi olsun ne diyim.. Herkes kendine yakışanı yapar..

X