Halasina boyle biseyin olmayacagini bidaha benzer bisey duymak istemedigini sert bi sekilde söylemiş. Maksadi halama gerekli cevabi verdim demekti ama hic bilmeseydim daha iyiydi
o konusma olmadı varsayalım,
siz ayrıldıgınız dönemde onun uzulmesini beklerken eglenmesine bozulmakla kalmayıp bir de yabancı bir kızla beraber vakit gecirmesiyle iki kat kıskandınız,
sonrasında gezilen gidilen her sey batmaya baslamıstır muhtemelen,
bir de ustune kendi kurdugunuz hayallerin ikisinin gerceklestirdigini dusunup kendinizi doldurunca... daha da hırslanmıssınızdır.
ismini hatırlamamanız son derece dogal ve onun verdigi tepki de gereksiz.
fakat sürekli söylendiginizi düşünecek olursak "o kız" derken tonlamanız ile ardından cirkin sıfatlar mı getirdiginizi düsündü? buna yol acan bir tavrınız ve ikinizde de karsılıklı birikim mi vardı? bunlar onemli.
ancak yine o halayla konusmaya dönecek olursak; ergen olsa hadi neyse derim. fakat şu durumda size kendisini bu sekilde ispat etmeye calısması ne ilişkinizin durumuna ne de onun yaşına yakışır.
halaya sert cıkması gerekmiş olabilir ama sizinle paylasırken o kızla arasında birsey olamayacagını bu sekilde ifade etmesi bence sıkıntılı.
zevk alsın veya almasın halası üzerinden size göz dagı verircesine konusması, hem de size acıklama sorumlulugu hissederken bu sekilde yerine getirerek konuyu kapatmaya calısması, hicbir olumsuz durum barındırmasa bile aklına daha düzgün bir bicim gelmemesi uygun sekilde konusamaması vs. hepsi beni soguturdu şahsen.