bi fikir verseniz?

Önce sevgilinizin sonra kızın ağzına yüzüne girişesim geldi. Resmen evcilik oynar gibi oyun oynuyorlar.ne demek çağırmak gezmek.konuşmaları bile hata.kabul edebilir ya da etmez bence birbirlerinin ilgisi hoslarina gitmiş.çok emek vermissiniz ama doğru olanı yapmişsınız. Bir de nişan soz olmadan sevgili ailesiyle akrabasiyla samimi olmaya karşıyım. biraz agirdan satmak gerek yoksa boyle oluyor işte.

Merhaba kızlar.. Kafamda toparlayamadığım yada kabullenemediğim şeyler var ve sizlerin düşüncesini merak ediyorum..
4 yildir bi ilişkim var.. Aramizda söz fln olmasa da sevgilimin tum ailesi beni tanir hatta sosyal aglardan takip edip ne kadar beğendiklerini söyler.. Bi coguyla oturup cay icmisligimizde var.. Sevgilimle biz ayri şehirlerde calişiyoruz, ailelerimiz de ayri sehirlerde yaşıyor. Ben 24, sevgilim 26, konumuzda geçicek kiz 18 yaşında kendi deyimiyle kuzeni gibi sevdiği ama hiçbir kan baği olmayan beraber buyudukleri bi kiz..
Gecen yaz sevgilimin kardeşi evlendi ve tam düğün zamani biz ciddi bi ayrilik yaşadik ve morali bozulduğu için bi cok kişi anladı.. Ben zaten düğüne gidemeyecektim. Bu hanim kizimizda ailesiyle beraber şehir dışından geldiği için düğün evinde kalmışlar.. Sevgilim ve kiz yillardir birbirini gormedigi icin sohbet muhabbet derken birlikte baya vakit gecirmisler. Kiza tüm şehri gezdirmiş, selfieler çekinmişler. Hatta kavgali oldugumuzu bile bilmeyen benimle karsilikli cay içen halasi 'eeee bunlari da evlendirsek ya cok iyi anlastilar' diye dugunde herkesin icinde espri yapabilmiş.Baristigimizda ben bu resimleri gordum, anlatti halasina çok bozulsam da ses etmedim. Bana binbir bahane bulup götürmediği yere o kizla gitmesine de bozuldum, aklimin bi köşesinde yazdim. Kiz resimlerden benimle yaşıt görünüyo ve gayet hoş..Bu arada kizin da sevgilisi var, kizin annesi her firsatta sevgilimle beni ne kadar yakiştirdigini söyler ancak tanısmak nasip olmadi..
İlerleyen günlerde kiz sinava hazirlandiği için cözemedigi sorularda bile telefonla yardim istemiş ve resimle videoyla soru cözmüşler.
Duğun zamani olanlara bozuldugumu bilsede cok uzatmadik, bi gun kizdan bahsederken adi aklima gelmedi ve 'şuraya da o kizla mi gittin' dedim. Sen ona nasil o kiz dersin, onun bi adi var, kardesim o benim ya diye bi dünya tartişti benimle..
Bizimki Nöbetci oldugu bi gece saat 4de kiz çevrimici mi diye whatsappdan bakmış çevrimiçiymiş yazişmişlar. (Abi diye hitap ediyor ve annen napiyo evdekiler nasıl muhabbeti dönüyor)
Bu olayda karsima çekip düzgünce konuştum. Bak karşındaki bi genç kiz çocuk degil, gecenin 4ünde ona yazman doğru değil. Biraz mesafeli davran hoşuma gitmiyo bu durum dedim. Beni hakli buldu ve daha dikkatli davranacağini söyledi..
Ve en son bugün annesinin memleketine gitmişlerdi kiz da o şehirde yaşıyor. Sevgilim annesiyle bizim hakkimizda bi konu konusacakti 4gundur yalniz kalamadik konusamadik bugun araba kiralayip yakinlardaki başka bi şehri gezmeye goturcem boylece annemle konuşabilirim dedi.. Bahsettigi şehir de bizim beraber gidip gezmek icin defalarca plan yaptiğimiz ama hiç beraber gidemedigimiz bi şehir.. Bi hafta once ben ameliyat oldugum icin yine gidemedik. Annesi bu gece tekraryola çikacaklari icin gitmek istememiş bizimki de o kadar araba kiraladim yalniz mi gezeyim diye yine o kizi çagirmiş.. Ben gun icinde mesaj attigimda araba kullandigini musayit olmadiğini yazdi bende sustum.
Akşam bana oraya o kizla gittiğini söylediğinde ddayanamadim ve kvga ettik.
Anlattiğim olaylar hep bi kac ay arayla gelişen olaylar..
Bi tarafim küçücük kizi mi kiskaniyosun dese de diğer yanim bozulduğumu bile bile benim tüm gitmek istediğim yerlere o kizla gitmesini kabul edemiyo..
Daha geçen bi kuzenden kiskanma konusu okuyup gülmüştüm.
Bunlarin hepsi normal şeyler mi yoksa ben büyütüp de sorun mu cıkarıyorum? Erkek kuzenleri akrabalari arkadaslari dururken neden illa o? Bu konu yuzunden tartiştik ve ayrildim..
Telefondan yazdigim için hatalar olabilir, karışık bi konu.. Sizce ben mi yanlış anlıyorum?
Bu adam o kizla evlenir,balayinada seninle gitmek istediği yere götürür ben diyim sana.cok ciddiyim.

Simdi biz cogumuz: eger bisey hissetseydi halasinin dedigi cumleleri konu sahibine aktarmazdi.. diyoruz.
Ama bence ters kose yapmaya calisiyor sevgilisi.
Tamda " eger anlatirsam bisy hissetmedgimi dusunur, onemsiz gordgumu sanar" diye anlatmis bence.

Tek kadinlar dgil, erkeklerde tahmin yurutup taktik gelistiriyor artik

Merhaba kızlar.. Kafamda toparlayamadığım yada kabullenemediğim şeyler var ve sizlerin düşüncesini merak ediyorum..
4 yildir bi ilişkim var.. Aramizda söz fln olmasa da sevgilimin tum ailesi beni tanir hatta sosyal aglardan takip edip ne kadar beğendiklerini söyler.. Bi coguyla oturup cay icmisligimizde var.. Sevgilimle biz ayri şehirlerde calişiyoruz, ailelerimiz de ayri sehirlerde yaşıyor. Ben 24, sevgilim 26, konumuzda geçicek kiz 18 yaşında kendi deyimiyle kuzeni gibi sevdiği ama hiçbir kan baği olmayan beraber buyudukleri bi kiz..
Gecen yaz sevgilimin kardeşi evlendi ve tam düğün zamani biz ciddi bi ayrilik yaşadik ve morali bozulduğu için bi cok kişi anladı.. Ben zaten düğüne gidemeyecektim. Bu hanim kizimizda ailesiyle beraber şehir dışından geldiği için düğün evinde kalmışlar.. Sevgilim ve kiz yillardir birbirini gormedigi icin sohbet muhabbet derken birlikte baya vakit gecirmisler. Kiza tüm şehri gezdirmiş, selfieler çekinmişler. Hatta kavgali oldugumuzu bile bilmeyen benimle karsilikli cay içen halasi 'eeee bunlari da evlendirsek ya cok iyi anlastilar' diye dugunde herkesin icinde espri yapabilmiş.Baristigimizda ben bu resimleri gordum, anlatti halasina çok bozulsam da ses etmedim. Bana binbir bahane bulup götürmediği yere o kizla gitmesine de bozuldum, aklimin bi köşesinde yazdim. Kiz resimlerden benimle yaşıt görünüyo ve gayet hoş..Bu arada kizin da sevgilisi var, kizin annesi her firsatta sevgilimle beni ne kadar yakiştirdigini söyler ancak tanısmak nasip olmadi..
İlerleyen günlerde kiz sinava hazirlandiği için cözemedigi sorularda bile telefonla yardim istemiş ve resimle videoyla soru cözmüşler.
Duğun zamani olanlara bozuldugumu bilsede cok uzatmadik, bi gun kizdan bahsederken adi aklima gelmedi ve 'şuraya da o kizla mi gittin' dedim. Sen ona nasil o kiz dersin, onun bi adi var, kardesim o benim ya diye bi dünya tartişti benimle..
Bizimki Nöbetci oldugu bi gece saat 4de kiz çevrimici mi diye whatsappdan bakmış çevrimiçiymiş yazişmişlar. (Abi diye hitap ediyor ve annen napiyo evdekiler nasıl muhabbeti dönüyor)
Bu olayda karsima çekip düzgünce konuştum. Bak karşındaki bi genç kiz çocuk degil, gecenin 4ünde ona yazman doğru değil. Biraz mesafeli davran hoşuma gitmiyo bu durum dedim. Beni hakli buldu ve daha dikkatli davranacağini söyledi..
Ve en son bugün annesinin memleketine gitmişlerdi kiz da o şehirde yaşıyor. Sevgilim annesiyle bizim hakkimizda bi konu konusacakti 4gundur yalniz kalamadik konusamadik bugun araba kiralayip yakinlardaki başka bi şehri gezmeye goturcem boylece annemle konuşabilirim dedi.. Bahsettigi şehir de bizim beraber gidip gezmek icin defalarca plan yaptiğimiz ama hiç beraber gidemedigimiz bi şehir.. Bi hafta once ben ameliyat oldugum icin yine gidemedik. Annesi bu gece tekraryola çikacaklari icin gitmek istememiş bizimki de o kadar araba kiraladim yalniz mi gezeyim diye yine o kizi çagirmiş.. Ben gun icinde mesaj attigimda araba kullandigini musayit olmadiğini yazdi bende sustum.
Akşam bana oraya o kizla gittiğini söylediğinde ddayanamadim ve kvga ettik.
Anlattiğim olaylar hep bi kac ay arayla gelişen olaylar..
Bi tarafim küçücük kizi mi kiskaniyosun dese de diğer yanim bozulduğumu bile bile benim tüm gitmek istediğim yerlere o kizla gitmesini kabul edemiyo..
Daha geçen bi kuzenden kiskanma konusu okuyup gülmüştüm.
Bunlarin hepsi normal şeyler mi yoksa ben büyütüp de sorun mu cıkarıyorum? Erkek kuzenleri akrabalari arkadaslari dururken neden illa o? Bu konu yuzunden tartiştik ve ayrildim..
Telefondan yazdigim için hatalar olabilir, karışık bi konu.. Sizce ben mi yanlış anlıyorum?

kızmakta haklsın, kan bağı bile yok aralarında, kızın sevgilisi peki kızmıyor mu kıza, genelde erkekler bu tarz konularda daha sıkıdırlar yani kızın sevgilisinin belkide haberi yok gezmelerden tozmalardan ama gerçi fotoğraflardan görmüştür heralde, tavrınızı koyun ve çok haklısınız

kızmakta haklsın, kan bağı bile yok aralarında, kızın sevgilisi peki kızmıyor mu kıza, genelde erkekler bu tarz konularda daha sıkıdırlar yani kızın sevgilisinin belkide haberi yok gezmelerden tozmalardan ama gerçi fotoğraflardan görmüştür heralde, tavrınızı koyun ve çok haklısınız
Kizin sevgilisi en son bildiğim kadariyla askerdeydi.. Resimleri de hicbiyere yuklemediler gormemiş olabilir. Beraber lunaparka gittiğimozde dönmedolaptan korktugunu ve hiçte zevkli olmadigini soylemişti. O kizla dönmedolapta yanyana oturup selfie çekinmişlerdi.. Ki fotograf cekinmekten nefret eder ben yüz defa söylerim anca öyle fotoğraf çekinen bi insandi.. Onunlayken ne donmedolaptan korkmus nede resim çekinmeye kizmiş..

Kizin sevgilisi en son bildiğim kadariyla askerdeydi.. Resimleri de hicbiyere yuklemediler gormemiş olabilir. Beraber lunaparka gittiğimozde dönmedolaptan korktugunu ve hiçte zevkli olmadigini soylemişti. O kizla dönmedolapta yanyana oturup selfie çekinmişlerdi.. Ki fotograf cekinmekten nefret eder ben yüz defa söylerim anca öyle fotoğraf çekinen bi insandi.. Onunlayken ne donmedolaptan korkmus nede resim çekinmeye kizmiş..

bence tavrınızı koyun, sana başka diğerine başka davranamaz

Aklim beynim almiyor.. Daha kucucuk bi kiz ya.. Universiteye hazirlanan kucucuk bi kiz.. Neden bu kadar değerli.. Neden her durumda ilk akla o geliyo.. Rahatsizim biliyo ben mesaj attigimda arabadayin doncem diyo ama o araba hic durmuyo mu? Ben hasta yatarken onunla gezmekten nasil zevk alabiliyo..

bence tavrınızı koyun, sana başka diğerine başka davranamaz
Kiz o kadar uzaktan gelmiş evlerinde misafirmiş napsinmiş kirilsinmiymiş.. Kiz uzaktan gelmiş gezdirmedi mi desinlermiş..
Bende sehir disindan geliyorum yanina bana neden ayip olmuyo dediğimde de ben yabanci miymişim benim yanimda kendi gibi olamicakmişta napcakmiş

Tuhaf yani, istemediğinizi bile bile illaki o kızla gitmesi.
Kızı kendi çağırıyor bu da ayrı bir tuhaf. Baştan dese size x'le gideceğim diye, tepkiniz farklı olabilirdi ama haber vermeden gidip, sonrada duyabileceğiniz kaygısıyla söylemiş gibi.
Halası böyle espriler yapıyor buda şık olmamış, kimsede dönüp dememişmi olmaz öyle şey, ikisininde sevgilisi var. Aralarında birşey vardır yoktur bilemem ama
Istemiyorsanız görüşmemeli net.
Kesin ve net bir şekilde uyarın bence. Aile ortamında mecbur kalırlar anlarım ama gezmeye giderken kızı çağirması yanlış.

Aklim beynim almiyor.. Daha kucucuk bi kiz ya.. Universiteye hazirlanan kucucuk bi kiz.. Neden bu kadar değerli.. Neden her durumda ilk akla o geliyo.. Rahatsizim biliyo ben mesaj attigimda arabadayin doncem diyo ama o araba hic durmuyo mu? Ben hasta yatarken onunla gezmekten nasil zevk alabiliyo..

canım bildigin aldatılıyorsun...Hislerim beni hiç yanıltmadı.Yedekte tutuyor belliki o kızı.Bu tip erkekler böyle ; küçük büyük farketmiyor onlar için.Karaktersiz bir sevgilin varmış.Belliki sıkılmış artık senden , yeni heyecanlara kucak açıyor baksana :/ Böyle bir insana iyi bir ders verme vakti geldi geçiyor...Sende gez,dolaş,eglen,selfiler çekin,giyin,kuşan,saç rengini degiştir.,tak takıştır...noluyo lan desin!!! silkelenip kendine gelsin En Büyük KK

Tuhaf yani, istemediğinizi bile bile illaki o kızla gitmesi.
Kızı kendi çağırıyor bu da ayrı bir tuhaf. Baştan dese size x'le gideceğim diye, tepkiniz farklı olabilirdi ama haber vermeden gidip, sonrada duyabileceğiniz kaygısıyla söylemiş gibi.
Halası böyle espriler yapıyor buda şık olmamış, kimsede dönüp dememişmi olmaz öyle şey, ikisininde sevgilisi var. Aralarında birşey vardır yoktur bilemem ama
Istemiyorsanız görüşmemeli net.
Kesin ve net bir şekilde uyarın bence. Aile ortamında mecbur kalırlar anlarım ama gezmeye giderken kızı çağirması yanlış.

Ya ben zaten o şehre gittigi anda görüşceklerini biliyorum. Kizin annesi hosgeldinize gider, erkek kardeşi hastaymiş sanirim bizimkiler geçmiş olsuna gider.. Gorusmelerini engelleyemem.
Hatta dün aklima geldi.. Bizimki annesiyle gitcekti ama x yengeyle çocuklari da onlarla gitmese bari diye düşündüm bişey demedim. Öyle olsa yine anlayacaktim napsin siz gelmeyin mi desin diye.. Ama uyardiğimi hoslanmadigimi bile bile o direk kizi çagiriyo.. Sorcaktim kim kim gidiyosunuz diye araba kullaniyo simdi telefonda sorarim diyip geçtim..
Akşamda bana güle güle anlatiyo, tamam diyorum espri yapmayi birak o kadarini yapmazsin artik diye sonra ciddi anlatiyo şaka falan değilmiş..

canım bildigin aldatılıyorsun...Hislerim beni hiç yanıltmadı.Yedekte tutuyor belliki o kızı.Bu tip erkekler böyle ; küçük büyük farketmiyor onlar için.Karaktersiz bir sevgilin varmış.Belliki sıkılmış artık senden , yeni heyecanlara kucak açıyor baksana :/ Böyle bir insana iyi bir ders verme vakti geldi geçiyor...Sende gez,dolaş,eglen,selfiler çekin,giyin,kuşan,saç rengini degiştir.,tak takıştır...noluyo lan desin!!! silkelenip kendine gelsin En Büyük KK
Kizin whatsappinda sevgilisiyle yanakyanaga fotografi var, sevgiliminde benimle fotografi var bu durumda aralarinda adi konmus bisey olacağini sanmiyorum. Ama hoşlantinin oldugunu duşunuyorum, belkide hayranlik.. Fazlaca bi samimiyet var ortada..

Aldattigini dusunmuyorum ama yakinliklarini kiskaniyorum. Kizin annesi sosyal aglarda resimlerimize 'cok yakisiyosunuz yavrularim sizi böyle görmek ne güzel' derken ikisi bi sey yasayacak kadar terbiyesizse benim yapabilecegim bisey yok.
Ama benimle yaptigi planlari bozuldugumu bile bile onunla yapmaya devam ediyosa burda bi sorun var. Daha once uyardim rahatsiz oldugumu belirttim dikkat etmesi gerekirdi.. Ne dusuncegimi, neyi kiskandigimi bilmiyorum ama yasananlar beni cok rahatsiz ediyo..
ben de ayni seyi soyledim zaten.. mesele, hakli rahatsizligina ragmen devam etmesi ve bir de ustune suc bastirmasi..

Böyle bir insana iyi bir ders verme vakti geldi geçiyor...Sende gez,dolaş,eglen,selfiler çekin,giyin,kuşan,saç rengini degiştir.,tak takıştır...noluyo lan desin!!! silkelenip kendine gelsin En Büyük KK
Hiç uğraşmam biliyo musun.. Kafami dağitmak için gezer dolaşırım tabiki ancak aramizda bin kilometre var.. Duysun kahrolsun diye çabalamam. Beni bidaha hiç göremez..
Biz şuan tam evlilik aşamasindayken ne zaman gidelim ne yapalim diye annesiyle konuşmasi gereken vakitte o kizla geziyosa diyebilcek bişey yok ki.. Bu kiz artik duğunume gelse olay çikaririm o derece biktim..

Sen öyle san ! Askerdeki adamı bırakmak çok zor degildir.Fotografları silmekte çok zor degildir.Askerdeki çoçugun haberi varmı acaba ,senin sevgilinle kızın gezdiginden hayır !!! Sadece senin haberin var o da dikkatini çekmemek adınaa ! Canım Burnuma kötü kokular geliyor.Dikkatli ol !Herşeye kendini hazırla...Benim çevremde bu örneklerden çok var...Helede yıllanmış ilişkilerde bu tür olaylar çok yaşanıyor.Kendinden vazgeçme ! Dikkatleri kendi üzerine çekk..sadece uyarmak adına yorum yapıyorum.:KK20::KK5:

Sen öyle san ! Askerdeki adamı bırakmak çok zor degildir.Fotografları silmekte çok zor degildir.Askerdeki çoçugun haberi varmı acaba ,senin sevgilinle kızın gezdiginden hayır !!! Sadece senin haberin var o da dikkatini çekmemek adınaa ! Canım Burnuma kötü kokular geliyor.Dikkatli ol !Herşeye kendini hazırla...Benim çevremde bu örneklerden çok var...Helede yıllanmış ilişkilerde bu tür olaylar çok yaşanıyor.Kendinden vazgeçme ! Dikkatleri kendi üzerine çekk..sadece uyarmak adına yorum yapıyorum.:KK20::KK5:
Çocugun konustuklarindan haberi var, cunku çocuk askeriyeye girmeye çalişiyo ve yuzundeki dikis izlerine kadar çekip bizimkine atiyolar abi sorun olur mu diye.. Bizimkide askeriyede ya yardimci olacak..
Tabi ayrilmak ve bişeyler yaşamak da zor değil..
Yorumunuz icin cok teşekkur ederim ama eğer aralarinda bi hoşlanti varsa uğraşip dikkatleri uzerime çekmek yerine ikisini de bidaha görmemeyi yeğlerim. Savaşmam.. Tekrar kazanmaya uğraşmam..

Çocugun konustuklarindan haberi var
birincisi; askerdeki sevgilinin gezmelerden tozmalardan bu kadar iç içe olmalardan , gece yarıları hatta sabaha karşı whatsapp'tan konuşmalardan haberi olduğunu sanmıyorum.. hele askerdeki birinin psikolojisi düşünülürse..

ikincisi; benim eşimin amcasının karısı , benden önce kendi yeğenini düşünmüş eşime.. ben bunu nerden biliyorum, kadının kendi gelini anlattı ama tabi ben şüpelendim sıkıştırdım ne alaka bu kızın lafını geçiriyo hep yenge falan dedim yengenin bi kaç lafından kızın ablasının laflarından falan ama ortada hiçbişey olduğu yokmuş bizim yenge ve kızın ablası kendi kendilerine gelin güvey olmuş , yeğeni de istememiş benim eşim de ama tutturmuş bunların arası olsun diye eşim beni tanıştırmaya götürdüğünde falan bana bi iki kere laf arasında tuh tuh gitti oğlum da yabancıya gitti falan demişti şaka yollu. biz evlendik bebeğimiz olucak yakında, kızın da nişanı oldu ağustosta düğünü var kızın isteme töreninin olduğu günlerde biz gitmiştik bunlara yenge hala bak tuh tuh 'X' i de verdik görüyomusun o da gitti yabancıya dedi düşün hala aklı fikri bu ikisini birleştirmekteymiş yani.. 'sonunda 'x'i verdiniz birine yani yenge' dedim eşim göz kırptı susayım diye sustum. daha konuşurdum da neyse..

alakası var mı bilemedim sadece anlatmak istedim benzer konu diye.. kim ne derse desin , mühim olan senin sevgilinin tavrı burda.. o da net tavrı koyamıyor yani gece yarısı konuşmak doğru değil dese kıza bi kere kız da anlar yerini nedir bu kıyamamalar.. gerçi sabaha karşı 4 sıralarında kıza yazan da kendisiydi di mi..

yani kuzum aralarında bişeyler olabilir, şimdilik sadece akrabalarının lafları da olabilir, ya da halasının gazıyla da olsa birbirlerine yönelmiş olabilirler, ama bence de "bişeyler var" diyen arkadaşlar haklı..

ayrıca bence 18 yaşındaki bi kız "küçücük bi çocuk" değil..

Allah hakkında hayırlısını versin, kandırılıyosan da önüne çıkarsın bir an önce..

X