- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
-
- Konu Sahibi kavun kokussu
Benim de hislerim o yönde adamın davranışları çok fazla samimi
gereksiz samimiyet öz kuzen değiller kardeş hiç değiller
hoşuna gitmese anlatmazdı yok sayardı o espriyi
ama kızda da suç yok değil kendi sevgilisi varken bu muhabbetler dönen aile ve sevgilisi olan bir adamla bu kadar samimiyet neden?
Hatta kavgali oldugumuzu bile bilmeyen benimle karsilikli cay içen halasi 'eeee bunlari da evlendirsek ya cok iyi anlastilar' diye dugunde herkesin icinde espri yapabilmiş.Baristigimizda ben bu resimleri gordum, anlatti halasina çok bozulsam da ses etmedim. Bana binbir bahane bulup götürmediği yere o kizla gitmesine de bozuldum, aklimin bi köşesinde yazdim.
Zaten degerli.. Adini hatirlamayip 'o kiz' dedim diye ne kadar tartiştik.. İma ediyomuşum gibi oluyomuş. Sanki adini surekli aklimda tutmak zorundayim.. Ailesindeki herkes zamaninda bunlara kotuluk yapmis bu yuzden annem kardesim ve x yengeyle cocuklari (o kiz işte) cok degerlidir seninde onlarla iyi olmani isterim diyodu
Peki o zaman, ciddi bir tehlike yok gibi. Belki de sizin sinirinizi bozan şeyler rastlantısal olarak gelişmiştir. Çok istediğiniz şeyleri onunla yapması normalden daha fazla kızıp şüphelenmenize neden olmuştur. Aranızı bozmaya gerek yoktur belki de. Sevgilinizin tepkisi de sizin o kızı kıskanmanız onu sinirlendirdiği için oluşan önyargısı sebebiyle aşırı olmuş olabilir.
aklınızın köşesini kıskanclıklarla doldurmak yerine sevgilinizin pişkinligini yazsaydınız keşke.
öncelikle belirteyim ne kuzenlerle ne de arkadaslarla gezmelere vs ben yanında yokum diye takılan biri degilim,
fakat olur olmaz bir yakıstırma yapılacak ve gelip sevgilim bana bunu anlatacak... maksadı ne?
hic iyi seyler düsünmeyecegimden eminim. böyle dengesizle gecirdigim her saniyeye acırım.
Bilmiyorum.. Tek bildigim bu kizin adini duymaktan cok sıkıldım..
Aldattigini dusunmuyorum ama yakinliklarini kiskaniyorum. Kizin annesi sosyal aglarda resimlerimize 'cok yakisiyosunuz yavrularim sizi böyle görmek ne güzel' derken ikisi bi sey yasayacak kadar terbiyesizse benim yapabilecegim bisey yok.aralarinda bsy var veya yok, burda sorun; senle gitmedigi/gidemedigi yerlere kizla gitmesi ve sen hakli olarak bozulunca da uste cikip tavir koymasi..
Size göstermesi gereken ilgiyi başkasına göstermesi ve o densiz halasının bile bile ettiği lafı kıskanıyorsunuz.Aldattigini dusunmuyorum ama yakinliklarini kiskaniyorum. Kizin annesi sosyal aglarda resimlerimize 'cok yakisiyosunuz yavrularim sizi böyle görmek ne güzel' derken ikisi bi sey yasayacak kadar terbiyesizse benim yapabilecegim bisey yok.
Ama benimle yaptigi planlari bozuldugumu bile bile onunla yapmaya devam ediyosa burda bi sorun var. Daha once uyardim rahatsiz oldugumu belirttim dikkat etmesi gerekirdi.. Ne dusuncegimi, neyi kiskandigimi bilmiyorum ama yasananlar beni cok rahatsiz ediyo..
Kizin varligindan haberim vardi annesi sık sık sosyal aglardan sevgilimle benim fotograflarimiza bizi ne kadar yakistirdigini vs yazar. Merak edip sormustum cok yakin bi aile dostu oldugunu cok iyi insanlar olduklarini soylediler.. Ancak yillardirkizla karsilasip sohbet ortaminda bulunmamis son 8 aydir aaralari iyi işte..Bu kız ne zamandır gündemde? Eskiden bu kadar sık adı geçer miydi, bu sık sık birlikte gezmeler olur muydu?
Hep boyle olur zaten,elalemin kizlari oek degerli bacilari namusu gibi gorurler..Zamaninda benimde eski esim dugunlerde falan dans etmekten nefret ederken, benimle dans etmek istemezken,aile dostlarinin kizini dansa falan kadirmisti.Hemde biz nisanliydik.Ben sap gibi oturdum,o lizla dans etti.Bukadar samimiyetleri yoktu fakat seni cok iyi anliyorum.Hatta o kiz kotu bisey yapsa bile seni konusturmaz,onu korur..Kotu sen olursun..Onlara geldigi zaman bacisi ,iyi bi kiz vs. ama sen yapsan senden o... yok..allah belalarini versin...sinirlendim yine
Bence burda halama bağırarak " Bu kiz benim kardeşim "dediğine inanmadim . Sanki siz kiskanmayin diye size duyurmaya çalışmış.Resimleri gordugumde sasirdim kaldim o da anlatti.. 'Hatta halam boyle boyle bi espri yaptibende bagirdim ona.. Bu kiz benim kardesim ve kkimse bu tur seyler soylemeyecek anladiniz mi?' dedigini ve ufak çapli bi gerginlik oldugunu soyledi.. Halasi biraz ortaligi karistiran bi tiptir ama bu söz benim içime isledi.. @themis1990
Halasina boyle biseyin olmayacagini bidaha benzer bisey duymak istemedigini sert bi sekilde söylemiş. Maksadi halama gerekli cevabi verdim demekti ama hic bilmeseydim daha iyiydi
Ben bugun annesiyle konusacak diye bilerek cok sık aramadım ama onlar o arada geziyomuş.. En azindan oncesinde bana da bi soylemeliydi..Size göstermesi gereken ilgiyi başkasına göstermesi ve o densiz halasının bile bile ettiği lafı kıskanıyorsunuz.
Çünkü sevgiliniz sizin isteklerinizi bir yerde yok saymış ve aile de siz yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.
Bence çok haklı bir kıskançlık durumu bu.