- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi kavun kokussu
sadece kız mı yapışmış ya konu sahibesinin sevgilisine ne demeli
o yüz vermese elin kızı nasıl bu kadar samimi olabilir
Kardeşim falan demeleri yakınlaşmak için kullandıkları bir taktik bence yakın çevrem de çok örneğini gördüm hep aynı hikaye.açıkcası burada okuduğum konularda hep görüyorum ki erkekler kardeşim diye tanıttığı kadınlarla
sonradan hiçte normal ilişkiler yaşamıyor
aşırı kıskançlığa karşı olan biriyim ama
kızı o kadar savunması gece yarıları yazmalar şehir dışına çıkmalar
erkekler bu devirde kendi öz kardeşlerini bu kadar savunmuyor
Benim de hislerim o yönde adamın davranışları çok fazla samimiBence kız, konu sahibinin sevgilisine göre mesafeli bile sayılabilir. Gece 4'te konuşmaya çalışan adam; ona mesafeli yanıtlar verip konuyu beylik aile muhabbeti şeklinde devam ettiren kız. O hala dışında başka aile üyeleri de ikisini yakıştırmış olabilir, bu da adamın hoşuna gitmiş galiba, anlatmış bir de pişkin pişkin. Bence onlar ailece kıza göz koydular. Bir şekilde her yere o kızı onlar çağırıyor da olabilir bu yüzden.
Benim en sinir olduğum nokta dugun zamani gidilen yerde benim o sehre her gittigimde gitmek istedigim ama yolu bilmedigini bahane ederek goturmedigi biyer, bugun gittikleri sehirde benimle plan yapip rahatsizlandiğim icin yine o kizla gittigi bi sehir.. Yani tesaduf mu bilmiyorum ama ikimiz icin neye cok heveslensem onunla gidiyo..Birşey olacağı yoksada sen böyle irdeledikçe olacak olacak yani! Daha net elle tutulur birşeyler hissedersen o zaman konuş, ama şimdi bu kadar üstüne gitmen bu durumun problem yaratabilir ciddi boyutta ilişkin için..
çocuk gibi kendini övmüş sana bak ben ne sinirlendim ettim diyeResimleri gordugumde sasirdim kaldim o da anlatti.. 'Hatta halam boyle boyle bi espri yaptibende bagirdim ona.. Bu kiz benim kardesim ve kkimse bu tur seyler soylemeyecek anladiniz mi?' dedigini ve ufak çapli bi gerginlik oldugunu soyledi.. Halasi biraz ortaligi karistiran bi tiptir ama bu söz benim içime isledi..themis1990
Benim de hislerim o yönde adamın davranışları çok fazla samimi
gereksiz samimiyet öz kuzen değiller kardeş hiç değiller
hoşuna gitmese anlatmazdı yok sayardı o espriyi
ama kızda da suç yok değil kendi sevgilisi varken bu muhabbetler dönen aile ve sevgilisi olan bir adamla bu kadar samimiyet neden?
canım bence arşlarında var birşey seni beklemede tutuyor genç hemde olgun biri senin ki de kızında hoşuna gitmiştir bende kuzenimle öyle çok samimi Değilim hiç başbaşa gezmeye gitmedim her mantıklı kişi aralarında ki duyguyu anlar sende anlamışsın kuzen bile değiller ne işi var gezmelerdeTayinler, hastaliklar, ölümler.. O kadar tuhaf şeyler yaşadık ki.. Annesiyle artik tüm aksiliklere rağmen yaza düğün yapmak istediğini konusacakti ama annesi gelemeyince o kizla gezmiş..
Sizin görüsünüz farkli olduğu icin ozellikle size sormak isterim..Herkes içinde bulunduğu duruma kendi yaşanmışlıklarına göre yorum yapıyor. Benim kuzenim olmadığı halde (kuzenimin kuzeni) kuzen dediğim insanlar var. Aynı evde kalıp yanyana yatmışlığımız, birlikte tatile gitmişliğimiz var. O yüzden bana tuhaf gelmedi burda yazılanlar. Erkek arkadaşınızda hata görmedim. Karşı cinsten insanlar birlikte aralarında bir yakınlaşma olmadan vakit geçirebilirler.
Sizin görüsünüz farkli olduğu icin ozellikle size sormak isterim..
Dugun zamani da bugun de gidilen yerler hep benim gezmek istedigim defalarca plan yaptigimiz ama gidemedigimiz yerler. Belkide icimdeki hayallerimizin sehri olan gelecekte yerlesmeyi dusundugumuz sehre bile onunla gitmesinin kizginligi.. Yada gece 4de mesajlasmasinin uygun olmadigini soyledigim halde benzer bi sekilde basbasa sehir disina cikmalari.. Gece 4de biri bana mesaj atsa onunda hosuna gitmez. Bu durumda yine gorusunuz ayni mi?
Ben daha fazla hayallerimi o kizla ikisinin anisi seklinde dinleyemeyecegimi ve ayrildigimi soyledim o da bana sadik oldugunu, sacmaladigimi soyledi. Suan yine yolculuk yapiyo muhtemelen telefonu cekmiyodur..Barışmak için bir çabası yok mu peki?
Kizin test sorulariyla cok bunalttigi ve sevgilimin cevap vermedigi zamanlarda oldu.. Kiz biraz trip atti sonra yine konusmuslar anlasilan..Bence kız, konu sahibinin sevgilisine göre mesafeli bile sayılabilir. Gece 4'te konuşmaya çalışan adam; ona mesafeli yanıtlar verip konuyu beylik aile muhabbeti şeklinde devam ettiren kız. O hala dışında başka aile üyeleri de ikisini yakıştırmış olabilir, bu da adamın hoşuna gitmiş galiba, anlatmış bir de pişkin pişkin. Bence onlar ailece kıza göz koydular. Bir şekilde her yere o kızı onlar çağırıyor da olabilir bu yüzden.
Keşke kızla tanışmış olsaydiniz o zaman ona göre davranırdiniz emin olurdunuz.ama sevgilinizin konuşmasından da hissedebilirsiniz doğruyu söyleyip söyleyemediğini.benimde sevgilimin uzaktan bir kuzeni vardı yaşları da yakındı ama tanışınca asla öyle birşey olamayacağını anladım hatta yaptıklarını, anılarını anlattılar birlikte güldük çok sevdim kendisini. Aranızdaki güvene bağlı bu. En iyi siz bilirsiniz bence sonuçta biz ne kızı tanıyoruz ne de sevgilinizi.anlattıklarınızı da doğal olarak tecrübelerimize göre yorumluyoruz. Ama siz yine de pek güvenmeyin birşeyler var gibi bu işte.Ben daha fazla hayallerimi o kizla ikisinin anisi seklinde dinleyemeyecegimi ve ayrildigimi soyledim o da bana sadik oldugunu, sacmaladigimi soyledi. Suan yine yolculuk yapiyo muhtemelen telefonu cekmiyodur..
Annesi birden agir bi hastaligi cikan babasina bakiyo yani dedeye.. O evde konusmasi cok zor..Herşeyi geçtim annesiyleevind bişey konusucak yok araba kiralama yok yalnız kalma isteği geçsin onu bi kere kardeşim kuzenim diyosa herkesin içinde söyler düğün yapmak istediğini
Takma bu kadar, çok inceler detaya çok takılırsan sen üzülürsün ona hiç birşey olmaz hatta keyfine keyif katarsın sonrasında! Net bir bulgu edin ondan sonra tırnakların çıkarmaya hakkın var işte..
Üzme kendini boşuna şimdi, böyle yaparak o kızıda onun gözünde nasıl değerli yapıyorsun bilsen..
Kizin test sorulariyla cok bunalttigi ve sevgilimin cevap vermedigi zamanlarda oldu.. Kiz biraz trip atti sonra yine konusmuslar anlasilan..
Dugun zamani kiskandigimi sevgilimin annesi duymus ve cok sasirmis kucucuk kiz o oyle sey mi olur diye.. Ailecek goz koyma oldugunu dusunmuyorum cunku annesi beni arar, konusuruz. Kizin bi hayranlik duydugunu dusunuyorum belki daha da fazlasi ama ailerin konuyla alakasi yoktur bence..