İşlerim oturursa olur, düzenli devam edebilirim.
Güneş koruyucular, her türlüsü bende sivilcelenme yapıyor maalesef. Alerjik/Hassas ciltler için olanları da dahil çeşitli markaları denedim, kar etmiyor, mutlaka güneş koruyucusu sürdüğüm günün akşamına en az bir sivilce çıkarırım; bu yüzden kullanasım gelmiyor, ben de güneşte çok gezmemeye çalışıyorum. Tabi çoluk çocuk d vitaminine doysun diye mecburen çıkıyoruz.
Tavsiye çok asit adı geçiyor ama peeling oluyor yani bunlar mantıken, değil mi? Hep ölü deriyi arındırmak için?
Belli oluyo di mi ben olduğum?
Ama birkaç ayda bir açmıyorum ya; 2017 temmuzunda açmışım göz altlarım ve yeni oluşmaya başlayan kırışıklıklarım için, aralık 2018de selülitlerimi fark etmişim (O da annemin lafıyla) onun için açmışım bir konu, temmuz 2019da devamı gelemeyen spor salonu maceralarımıza bozulmuş içlenmişim tembelliğime sövmüşüm bir miktar, konu açmışım, hah şimdi de estetiğe merak salmışım.
Bir 6 ay sonra daha açarım herhalde çöken yeni bir yerimi daha fark edip. Senede iki kere açıyom.
Yazık ya bak 2017de başlamış gözüme batmaya ve ben 2 senede buna can sıkmaktan ve ara ara spor vb. deneyip bırakmaktan başka hiçbir şey yapmamışım. Üzüldüm ya kendime... Ya bi alışsam şu bakım rutinlerine... Kendimi hoyrat kullanmaya o kadar alışmışım ki...
Teşekkür ederim kuzum, senin güzel bakışından o, bana duyduğun sempatiden güzel görünmüşümdür gözüne, ben biliyorum kendimi yani. Bi de o fotoğraflar kim bilir kaç sene önce çekilmiştir. Şu 5-6 ay bile suratıma çentik atıp geçiyor :/