- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- Konu Sahibi regarde-moi
Takipteyim zaten.resim koymamak falan ne alaka sinyal bu takip et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipteyim zaten.resim koymamak falan ne alaka sinyal bu takip et
merhaba,
konu sahibi arkadaşa söylediniz ama merak ettim araştırdım ama türkçe bulamadım hep ingilizce var
bildiğiniz bi link var mı okuyabileceğim
Değildi. Hep de böyle değil ama kriz gibi gelince insanı çileden çıkartıyor. Biraz once telefonda konustuk. Herşey yolunda espriler şakalar. Bi arkadaşının nişanı varmış da kız arkadaşına hediye almaya çıkmışlar. Öyle deyince içimde bi yer sizladi. Sanırım benim de sindiremedigim eksikliğini hissettigim şeyler var.
Deli gibi spor yapıp protein tozu icmeler falan filan.
ooo o zaman iş değiştiBenim eşim koyuyordu çok da seviyordu ama iş degistirdikten sonra oldu ne olduysa. Çevresi farkliymis. Daha yeni yerde calismaya baslamadi. Kim bilir baslayinca ne olacak.
Onu bilmiyordum ama ben dogal olmadığı için icmemesini istedim ama dinlemiyor aylardir. Artık bosverdim.protein tozu duygu bozukluğu yapabiliyo zaten
canım ben de seninle aynı durumdayımugruna adak adadigi bi ise sahip oldu. Henuz gecmedi onu bekliyor. O yuzden extra rahat. Yani yakın zamanda istediği ne varsa oldu. Sıkıntısı olmadığına eminim. Tabi benimle mutlu degilse ki öyle hissediyorum o ayrı ama benim dışımda bi problemi yok. Aksine herzamankinden de çok yolunda hersey.
Hayır görünmüyor. Face hesabinda nisanimizdan bi fotoğraf var. Saklayip da capkinlik peşinde gibi bi düşüncem yok ama profil fotosu düğün fotografimizdi mesela ama simdi bitane bile düğün fotografimiz yok. Ağır abiyi oynuyor sanırım.ooo o zaman iş değişti
biranda ne huy değiştirmesiymiş bu
sizinle evli olduğu görünüyormu bari sosyal medyada?
feci narsist ya:)Deli gibi spor yapıp protein tozu icmeler falan filan.
offffff yapma yaa, Allahım korusun böylelerindencanım zaten ingilizce kaynaklar ben tv de yabancı bi kanalda belgesel şeklinde izledim, Sophie adlı kızımız okuldan bir hocası ile sevgili oluyo adam benzetmek gibi olmasın bu konudaki adam gibi benmerkezci bencil son derece narsist kızı kısıtlayan bi adam, kız dışa dönük okulunda epey başarılı güzel bir kız bu arada kız ekonomi okuyo adamda ekonomi hocası yani alanları aynı kız mezun olunca meslektaşlar, kız baskıya dayanamayıp ayrılıyor adamdan Kanada mıydı neydi bi ülkeden ekonomi alanında süper bi teklif alıyo oraya gidecek, hatta tam gitmesine 1 gün kala adam kızın evine geliyo annesi adamı tanıdığı için eve alıyo yukarı kızın odasına çıkıyo kızla vedalasacak güya, kapıyı kilitliyo 216 kezdi galiba bıçaklıyo annesi çığlıklara koşuyor ama kapı kilitli, sonra kapıyı açıp bişey olmamış gibi çıkıp gidiyor
mahkeme sürecindeki o halleri o kendine güven görmeniz lazım, konulan teşhis narsistik kişilik bozukluğu, kızın kendi alanında daha iyi bi yere gelmesini kendinden daha genç olmasını güzelliğini cekememe, zaten yüzünü delik deşik etmiş makasla
İnşallah canım yoluna girer hersey. Bizim de bekledigimiz haberler vardi çok şükür hepsi olumlu ama sonuç ortada. Iki insan birbirini sevince problem filan hiç sıkıntı değil ama sevgi saygı olmayınca böyle oluyor. Ben mi acaba birsey yapıyorum diye sorgulamak adına açtım bu konuyu biraz da. İnşallah esinle yeniden iyi olursun canım.canım ben de seninle aynı durumdayım
bizim maddi sıkıntılarımız var o yüzden bu zamana kadar hep ona yordum ama ne kadar sıkıntıda olursa olsun birbirimize fazla yansıtmazdık o yüzden şu ara halini ben de beğenmiyorum, problemi benimle diye düşünüyorum ama sıkboğaz etmemek adına neyin var diye bile soramıyorum
abuk subuk tavırlar, sürekli bi eleştiri, hiçbi yaptığımı beğenmeme, her dediğimi tersleme falan halindeyiz
ne diyeyim Allah ikimizinde yardımcısı olsun inşallah herşey yoluna girer
müsaade etmedim o yüzden bir haftadır boyleyiz. Teşekkür ederim.eşin çok bencil ve ukala birisi..sadece kendini düşünen herşeyin doğrusunu kendisinin bildiğini zanneden biri..Allah kolaylık versin..ailenede laf söylemesine müsade etme bence..
offffff yapma yaa, Allahım korusun böylelerinden
içim sızladı o nasıl bişe, o annenin yerine koydum da kendimi Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim
bu rahatsızlık çok ciddi boyutlara ulaşabiliyor o zaman, ben hep narsist der geçerdim ama o kadarla kalacak bişe değilmiş demek ki
teşekkür ederim açıklaman için canım :)
inşallah canım umarım ki siz de bir an önce toparlarsınızİnşallah canım yoluna girer hersey. Bizim de bekledigimiz haberler vardi çok şükür hepsi olumlu ama sonuç ortada. Iki insan birbirini sevince problem filan hiç sıkıntı değil ama sevgi saygı olmayınca böyle oluyor. Ben mi acaba birsey yapıyorum diye sorgulamak adına açtım bu konuyu biraz da. İnşallah esinle yeniden iyi olursun canım.
Merhaba arkadaslar. Biraz uzun oldu kusura bakmayin ama örneklerle anlatmak istedim.
Ben sekiz ay önce evlendim. Eşimle uzun bi beraberlikten sonra evlendik. Bekledik sabrettik çok istedik.
Şu anki derdim geçimsizlik. Birkaç gündür çok yoruldum asik suratından tavirlarindan.
Kendimi çok kısıtlanmis özgürlüğü elinden alınmış gibi hissediyorum. Kendisine inanılmaz saygı duyulmasıni bekleyen ve (kabul etmese de mesleği yüzünden) egoist birisi oldu.
Dün gece yatakta onu bekliyordum uyuyacaktik. Ben kivrilip yatmayı severim. Basımı yastık tarafina değil de ayakucu tarafina koyup kivrildim onu bekliyordum öyle. Gelince kizmaya başladı özürlü gibi görünüyorsun niye öyle yatıyorsun anormal davranma diye. Neymiş omuriligim zarar gorurmus. Açıklamaya çalıştım hep böyle yaptığımı ailemden kimsenin anormal karsilamadigini anlatirken ' bana muhalefet etme' diye soylenmeye başladı bu sefer de. Az daha bu saçma olay yüzünden ozur dileyecektim ki tuttum kendimi. Yani üzerimde o kadar baskı uyguluyor ki.
Geçen günkü tartismamizin izleri bunlar aslında. Bir hafta geçti üzerinden ama etkileri geçmedi.
Babamlara oturmaya gitmistik. Ablam ve nisanlisida vardi. Ablamin nişanlısı uyumlu ve ona yardımcı olan birisidir. Birlikte iş yapmışlar çamaşır yikayip evi temizlemisler anlattilar. Ablam nisanlisi için çok calistirdim bugun calisacak tabii gibi şeyler söyledi. Eminim ki esim bunlara da sinir oldu. Yani Ablamin baskın olmasınin eşimi rahatsiz ettigini hissediyorum. Çıktık babamlardan arabada tartismaya başladı. Ablamı çok antipatik buluyormus. Ablami uyaracakmisim yoksa birdahakine o uyarirmis kötü olurmus. Ablamin kendisine bakisini ses tonunu sevmiyormus. Bende film koptu o anda. Ne yaptı kız sana diye başladım ki o an benim de ses tonumu begenmemis. Esimle konuşurken sesimi ayarlayamiyormusum ve ona muhalefet ediyormusum. O benim esimmis ne olurmus onu savunsam. Tam bi ego patlaması yasadik.
Biraz önce aradım açmadi. Yirmi dk sonra aradı arabayi yikatiyordum ise yeni geldim dedi. Yaa yorulmussundur sabah sabah dedim kiyamam der gibi laf olsun diye tepki vermek icin. Sadece bunu söyledim. Telefonda sinirlendi keyfimden yikatmiyorum. Kuslar cami kirletmis hicbiryer görünmüyor diye sinirli sinirli konuşmaya devam etti kizarak. Ki dun ben de soylemistim yikat diye. Yani niye yikattin gibi bi olay yok ortada. Yorulmussunsur diye dedim kizmana gerek yok deyip kapattim.
Arkadaslar bunlar gibi daha birsürü var. Ben yoruldum ve sadece sizinle paylasabiliyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
ya da adamı sürekli pohpohlayan egosunu tavan yaptıran ben bilmem sen bilirsin sen ne dersen o diyen bi kadın da olabilir abla
ciddi anlamda psikolojik tedavi görmeyi gerektiren bir rahatsızlık desenerica ederim nette mutlu günlerine ait resimleri mevcut e tabi kimse bu beni keser diye ilişkiye başlamıyor kız zaten dayandığı yere kadar dayanmış onunla görüşme tamam oraya gitme tamam bunu yapma peki, sonra ayrılıyor, adam beni nasıl bırakır havasına giriyor kız bide cillop gibi kariyer fırsatı yakalayınca kendi mükemmelliği zarar görüyor, kız olmazsa en mükemmel en başarılı gene kendisi olacak
ciddi anlamda psikolojik tedavi görmeyi gerektiren bir rahatsızlık desene