bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

Hepsini uygulayacagima emin olabilirsiniz. Çok doğru tespitler bunlar. Birisi karşında ağlarken insanın içi sizlar değil mi. Değil! Ben aglarken susuyum diye dalga geçiliyor bagirdigimda susuyum diye agzim kapatılıyor. Derdimi anlatmaya calistigimda ise duymazdan geliniyor.
Ama o başka yere bakarken ben derdimi anlatmaya çalışıyorum ve yeni herseye güzel mi diye soruyorum. Isimi hemen halledip soluğu onun yanında alıyorum. Maç izlemek en büyük ortak keyfimiz oldu. Yani o neyse ben de o oldum. Çevremi ailemi akrabalarimi eleştirmeye başladı bile. Oysa asıl eleştirilecek durumda olan kendisi. Çok teşekkürler öneriler için.

o neyse sen o olma, sen sen ol
ilişki yürüsün diye kendinden vazgeçeceksen tat vermez o ilişki

Herkese karşı böyle. Benim sanssizligim en yakininda olmam. Son zamanlarda artti.
en azından ailesi sana hak verecektir eğer onlarda şikayetçilerse bu tavırlarından....sen kendini geri çek biraz bekle canım eşiniz biraz paniklesin ne oldu yaa hiç tepki vermiyor demeye başlasın onu şaşırtın... ama tabii en önemlisi sabırlı olmak..

bacak arasına sağlam bir diz geçirin tuvaletten çıkamasın bi kere yapsanız yeter sonrasın da her hareket ettiğinizde refleks sonucu irkilicek :) izlemesi çok zevkli oluyor :)

Ben yaptim da benimki bana aksama kadar kusmustu. Megerse cocukken orasindan ameliyat olmus :KK70: duyunca vicdan azabindan sabaha kadar agladim :KK43:

Ben yaptim da benimki bana aksama kadar kusmustu. Megerse cocukken orasindan ameliyat olmus :KK70: duyunca vicdan azabindan sabaha kadar agladim :KK43:

amannn pek nazlılar zaten bi grip oluyorlar bebek gibi ıh ıh sürekli çocukken olmuş bitmiş bişey olmaz ayrıca öle bana özürlü diyen adama ben o kıvrıldığım yataktan bi uçarım feleği şaşar :))))))))))

amannn pek nazlılar zaten bi grip oluyorlar bebek gibi ıh ıh sürekli çocukken olmuş bitmiş bişey olmaz ayrıca öle bana özürlü diyen adama ben o kıvrıldığım yataktan bi uçarım feleği şaşar :))))))))))

Tabi canim bana ozurlu desin isterse hayalari patlasin tekmeyi basarim yani... :KK70: ama hakikaten pek nazli oluyolar. Suyumu getirsene yemegimi yedirsene peh peh...

Ailesi de yani annesi de çok havalara sokuyor. Korumalarla eskortlarla filan gezecegini hayal ediyor oğlunun. Bütün akrabalara haber uçmuş bile. Esim eskiden de mufettisti simdi kurum değiştiriyor ve daha iyi bi yere geçiyor. sanırım sorunlar burdan kaynaklanıyor.

arkadaşımın akrabası
şu an yazamayacağım çok önemli bir mevkide
ama arkadaşımın annesine her zamanki hürmetini gösterir
arkadaşıma iyidir herkese iyidir

eşin çok yanlış bir tavra girmiş
hele ki özürlü lafı beni açıkcası eşinin gidişatından korkuttu biliyorsun kınadığın şeyi yaşamadan gitmiyor insan
ama ne var ki öyle bir durumda yine kahrını sen çekerin üzüntüm o
o kasım kasım kasılan annesi kenara çekiliverir

ilk olarak eşinle bence duygusal konuşmalar yapmamaya çalış
hep soğukkanlı ve ona karşı zaafın olmadığını gösterir bir tavırda sürüt konuşmalarını
benim eşimin kardeşi eşi bu şekilde eşimi yola getirdi
ama kardeşi olarak duygusal bağı yok insan bu kadar mesafesi olan bir insanla hayatı nasıl paylaşırsın bilmiyorum
ben denedim sonuç en başta beni üzdü

Çekilin ben geldim; bu tiplerin tam ortasındayım :)

Dediklerime ne olur kulak asın. Eşinizin ozelliğindeki kişiler, ( eğer sonradan kaptıysa bu hastalığı ki bence hastalık) ya önceki hayatından daha rahat bir hayata kavuşmuştur ya da makam mevki atlamıştır.. Kalıbı kaldıramayınca da işte böyle taşma yapıyor.
Bazı kişiler bu durumu kaldıramayıp çevresini beğenmeme triplerine giriyorlar.
Sizin o şekilde uzanmanıza verdiği tepki hiç şaşırtıcı değil bu insanların yanında.
Dik duruş ( komik ama soyut olduğu kadar somutada önem veriyorlar , omuzunuzu eğerek yurumenizi bile içten içe ayıplar) , ağlamamak, kısa ve net anlatımlar çok önemlidir.
Asla ve asla karşısında açıklama yapmayın. Tartışmak için uğraşmayın. Gözlerinize bakmıyorsa katiyen konuşmayın.
Birşeye kızıyorsa " ben öyle düşünmüyorum" deyip susun. Kahve yapın , kitap alın elinize free takılın.

En önemlisi. ; " niye böyle dedin ? , niye canın sıkkın ? , " bu guzel mi " bunu beğendin mi " v.b tarzında sorular asla asla asla sormamanız gerekir.
Ve lütfen mesleğiniz varsa daha ilerisi için uğraşın. Ve yine birkaç hobi edinin , mutlaka gidin.. Bir zaman sonra sizi beğenmez , devamlı sizin açıklarınızı arar ve eleştirir ; hazır olun. Hatta çevrenize bile sıçrar.
Evde herşeyi dört dörtlük yapmayın. Hatta yemekten sonra mutfağı toplamayın. Gidin uzanıp kitap okuyun.

Ben yazdıkça uzayacak.
Maalesef ki bunun kendiliğinden düzelme durumu yok. Ya uzman desteği alacak ya da siz hep bir adım önde olarak susturacaksınız onu ya da yollarınızı ayıracaksınız.
Bu dediklerimi uygularsanız çarkı kendinize döndürebilirsiniz hatta dönecektir ve çok rahatlarsınız..

kesinlike katılıyorum.

Eşinizin işiyle ilgili bazı sorumlulukları var ve bu da onu çok fazla endişelendiriyor sanırım. Kaldıramıyor ve geriliyor. Bazı insanlar bunu özel yaşantısına yansıtmıyor ama kimisi de yansıtabiliyor.
Benim de eşim evliliğimizin ilk zamanları çok gergindi. Bunun işiyle alakalı olduğunu bilirdim. Kötü bir gün geçirdiyse sinirli ve çekilmez olurdu. Ben sadece onun için üzülür ve onu rahatlatmaya çalışırdım. Her şeyin çok güzel olacağını, başaracağını söylerdim. Zamanla başarıları arttıkça kendine güveni geldi ve sakin, huzurlu bir insan oldu. Şimdi benden bile rahat ve neşeli.
İyi yanları var demişsin. Vicdan çok önemli. Vicdanı varsa biraz zaman ver. İş de değiştiriyormuş sanırım. Yapacağın şey ona destek olmaya devam etmen ki destek olduğun çok belli. Kendi ayakların üzerinde durabildiğini hissettirmelisin ki senin bağımsız güçlü bir insan olduğunu görsün. Burnu büyük bir şekilde dolaşmalısın dışarda. Ama onun başarılı bir insan olduğunu hep dile getirmelisin. En azından ben öyle yaptım.

Hepsini uygulayacagima emin olabilirsiniz. Çok doğru tespitler bunlar. Birisi karşında ağlarken insanın içi sizlar değil mi. Değil! Ben aglarken susuyum diye dalga geçiliyor bagirdigimda susuyum diye agzim kapatılıyor. Derdimi anlatmaya calistigimda ise duymazdan geliniyor.
Ama o başka yere bakarken ben derdimi anlatmaya çalışıyorum ve yeni herseye güzel mi diye soruyorum. Isimi hemen halledip soluğu onun yanında alıyorum. Maç izlemek en büyük ortak keyfimiz oldu. Yani o neyse ben de o oldum. Çevremi ailemi akrabalarimi eleştirmeye başladı bile. Oysa asıl eleştirilecek durumda olan kendisi. Çok teşekkürler öneriler için.

Evet , yine söylüyorum maalesef ki bu bir hastalık ve siz bununla ancak böyle bahşedebilirsiniz. Çok değil 2, 3 ay sonra hareketlerini sınırlamaya başlayacak.
Sizde çalışıyorsanız yükseltin bulunduğunuz konumu. Ve ev işlerini bölüşün. O yapmıyorsa sizde kendinize düşenin dışında birşey yapmayın.
Yine oturduğunuz odada kendinize bir köşe ayarlayın. Bilgisayarınızı koyun. Yanına kaktüs v.s şeklinde kucuk çiçekler/ objeler bırakın. Sizin alanınız olsun yani. Kulaklıkla bazen istediklerinizi izleyin bazende makaleler okuyun. Kendinize göz dinlendirici bir gözlük alın.
Tam anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama cool takılmak mı deniyor oyle yapın işte..
Çok şaşıracak..
Diğer mesajımdakiler bir insanı gerçekten yola getirdi. Önemli olan vazgeçmeden ve sinirlenmeden yapabilmek.
Kolay gelsin arkadaşım , işiniz zor ama başarabileceğinize inanıyorum.
Konunuzun takipçisiyim :)

Herkese karşı böyle. Benim sanssizligim en yakininda olmam. Son zamanlarda artti.

son zamanlarda artmasi normal cunku 12 hazirana kadar esler arasi iletisim catirdayabilir,zayiflayabilir,yanlis anlasilmalar artabilir.ayriliklar bu donemde artar.
merkur retro halinde,ustune marsla zorlu bi aci icinde..
yapabileceginiz en dogru sey bu siralar esinizle anlasmaya calismamak,kendi icinize donmektir..bu donemde adim atmak yerine durumlar akisina birakilmali.
eski esyalarinizi ayirin,dolap cekmece duzenleyin,plan yapin ama uygulamayin,yeni seyler icin adimlar atmayin.
birakin ne hali varsa gorsun su aralar.
ne onun yanina kosa kosa gidin isiniz bittikten sonra,nede yatagin bi kosesinde bekleyin..
tinmayin bu aralar,kendi icinizde kendi hesaplasmalarinizi yapin.

X