sastim kaldim yorumlara... adam narsist ve kompleksli, agir psikolojik hasta cikti vallahi. psikologlara tas cikaririz!
ben de analizimi yapayim gelmisken.
bence esiniz sadece bir bosluga dusmus, ve cevresindekilere kafayi fazla takmaya baslamis. hicbir sey yapmamak insana gizli sinir katiyor bence. can sikintisindan, bos vaktinden en onemlisi bos zihninden bunalip kendine problem yaratmaya baslamis. bence bu kadar agresif ve kendine donuk olmasi sizden yardim istedigini gosterir.baska turlu soyleseymis daha iyi olurmus ama o boyle ifade edebiliyor kendini demek ki.
bence esinizi oyalayacak bir seyler bulursaniz sorunlariniz azalir. rubik kup alin mesela tum gun ugrassin dursun. ona sorualr sorun. mesela su nedir bu nedir? sen daha cabuk kavrarsin kesin bu konuyu, ogrensen de bana bir anlatsan vb.
bence esinizin yaninda olmaya calisin, suan hayatinda diledigi her sey olmus, ne kadar buyuk bir bosluk. bazi insanlar bir seylerin pesinden kosmayi sever, elde edince mutlu olur ya da olmaz, ama kesin bir eksiklik hissi uyandirir. yeni isi icin birkac hedef belirlemesine yardimci olun. mesela su programi bilsen kesin sana cok faydasi olur, bence su dili ogrenmeye bak vb.
sizden bence yardim diliyor, sizi seviyor, kim bilir belki ona gore suan hayati gercekten garip bir durumda (bosluk, hedefsizlik vb), ve sizin uzulmenizi ya da sorunlardan bahsetmenizi kaldiramiyordur. kendince buna bir son vermeniz gerektigini anlatiyor size.
benden bu kadar