bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

işi ile ilgili sıkıntıları olabilir mi canım ... katlanılır gibi değil ama sakince konuşmayı denedin mi .... bu durumun sana zarar verdiğini ve seni yıprattığını ...
Denedim canım. Bi sıkıntısi da yok benden başka. Ne zaman ki bi derdi oluyor o zaman iyi oluyoruz birlikte üstesinden geliyoruz ama rahata kavuşur kavusmaz böyle sacmaliyor bosluktan.

Küçükken şımartmislar bi tane caksalardi ağzına bu kadar olmazdi. Hakikaten ne yapicaksin bu adamla :) hep mi böyleydi

Ya acaba diyorum isi yogun olmadigi icin mi bu sinir. Istedigi isi elde etmis ama is yok? Olabilir ama yani yinede sana soyledigi kelimeler ve takindigi tavir cok abarti

Allah yar ve yardimcin olsun :KK43:
Var bi sıkıntısı ama ne bilmiyorum gerçekten. Abartı ki ne abartı. Is olur sıkıntı olmaz sıkıntı. Is iş is hayatimiz bu oldu. Varsa yoksa kendisi hayati isi vucudu sporu rahati. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Keşke isi yogun olsaydi da calissaydi. Hiç alakası yok su anda. Sabah hatta ogleye doğru ise gidip uc dört gibi çıkıyor. İşte ise sadece internette takılıyor. Bu aralar inanilmaz serbest. Eve geldikten sonra spora gidiyor. Ben gec çıkıyorum eve gelip yemek hazırlıyorum beyimiz spordan geliyor suray asik. Ne oldu diyorum yoruldum diyor. Onunki can sadece. Çok kiymetli bi can.

onun o kadar yoğunluğu yok demek ki aslında iyimiş ama acaba başka sıkıntısı mı var canım

gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.
kendinizi savunmadığınızdan oluyor işte
sessiz bulmuş ondan
ezdirmeyin kendinizi.. saygıyı kaybetmeyin yeter

bu arada benim eşim de sosyal hesaplara benimle resmini koymaz
kimi erkek sevmiyo.. ben takılmam açıkçası

hayir müfettis olunca noluyor ben onu anlamiyorum ya.. davranis sekli cok itici,karsina alip sakince konusmalisin,tartismaya mahal vermeden güzel güzel ifade et kendini ,kolayliklar diliyorum senin icin Allahtan...

Bende mesleğini merak ettîm vede uzun birliktelikten sonra evlendiğinizi yazmışsınız eskiden bu huyları hiç mi yoktu çok aşap bozucu sizi yıpratıyor daha fazla zaman geçmeden karşılıklı oturup konuşun derim Allah yardımcınızda olsun öfke kontrol bozukluğu var sanırımm çok sabretmeye alışmıştınız oda bunu biliyor daha fazla üzerinize gidiyor
Karşılıklı konuşmuyoruz maalesef. Ya tv ya telefonla ilgileniyor onlarda olmazsa yatıp gözlerini kapatip uyuycam diyor çocuk gibi. Ya o tavirdan sikilinca barışıyoruz yada işte böyle gunlerimizi mahvediyoruz. Eskiden böyle değildi. Bu kadar degildi.

bu mesleğinden dolayı kendini bir şey sanan adamlara da uyuz oluyorum kusura bakma konu sahibi
arkadaşımın eşi hakim ve insanlık abidesi
ben ve eşim aynı meslekteyiz eşimin ailesi de oğulları türkiye nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun diye havalarından yanından geçilmiyordu bende aynı mesleğe girince sesleri kesildi

valla bu adam ömür törpüsü
bu adam değişmez sadece yıllar sonra hastalık felan geçirir biraz insan olur
bu yüzden ya kendi tavrınızı değiştireceksiniz ya da ciddi bir sürece gireceksiniz
Allah yardımcınız olsun
benim eşimde kendini beğenmiştir küçük dağları o yaratmıştır ama o bu kadarını yapmadı belki de yapacak
yüzü bulamadı ama eşiniz sizi yumuşak yüzlü görüyor ve istediklerimi yapabilirim diye düşünüyor
Ailesi de yani annesi de çok havalara sokuyor. Korumalarla eskortlarla filan gezecegini hayal ediyor oğlunun. Bütün akrabalara haber uçmuş bile. Esim eskiden de mufettisti simdi kurum değiştiriyor ve daha iyi bi yere geçiyor. sanırım sorunlar burdan kaynaklanıyor.

kocanıza göre müfettiş olmak sizi mutlu etmekten daha kolay...hiç hoş değil ablanıza karşı tavırları bi kenara size özürlü gbi görünüyosun falan demeler..bu ne böyle.bulunmaz hint kumaşı değil..yerinizde olsam haddini bilmesi için çokta önemli biri olmadığını vurgulardım...

Küçükken şımartmislar bi tane caksalardi ağzına bu kadar olmazdi. Hakikaten ne yapicaksin bu adamla :) hep mi böyleydi
Değildi. Hep de böyle değil ama kriz gibi gelince insanı çileden çıkartıyor. Biraz once telefonda konustuk. Herşey yolunda espriler şakalar. Bi arkadaşının nişanı varmış da kız arkadaşına hediye almaya çıkmışlar. Öyle deyince içimde bi yer sizladi. Sanırım benim de sindiremedigim eksikliğini hissettigim şeyler var.

onun o kadar yoğunluğu yok demek ki aslında iyimiş ama acaba başka sıkıntısı mı var canım
ugruna adak adadigi bi ise sahip oldu. Henuz gecmedi onu bekliyor. O yuzden extra rahat. Yani yakın zamanda istediği ne varsa oldu. Sıkıntısı olmadığına eminim. Tabi benimle mutlu degilse ki öyle hissediyorum o ayrı ama benim dışımda bi problemi yok. Aksine herzamankinden de çok yolunda hersey.

kendinizi savunmadığınızdan oluyor işte
sessiz bulmuş ondan
ezdirmeyin kendinizi.. saygıyı kaybetmeyin yeter

bu arada benim eşim de sosyal hesaplara benimle resmini koymaz
kimi erkek sevmiyo.. ben takılmam açıkçası
Benim eşim koyuyordu çok da seviyordu ama iş degistirdikten sonra oldu ne olduysa. Çevresi farkliymis. Daha yeni yerde calismaya baslamadi. Kim bilir baslayinca ne olacak.

X