bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

Ablaniz da ona bayilmiyordur. Kendi dd cok canayakin bir insana benzemiyor anlattiklarina bakilirsa
Neyse canim, askerlik gibi bir meslegi mi var?

benim gerizekalı sevgilimin bir başka modeli okadar zor ki bu tiplerle geçinmek allah yardımcınız olsun valla bazen küfredesim geliyor bu tipleri gördükçe

Bu kocadan bir tanede bende var. Su an bosanma asamasindayiz, 4,5 yillik evliyim.
Baska bir arkadas var burda yeni tanistik, onun eside böyleymis bosanmislar.
Bu tip insanlarin psikolojik sorunlari var. Psikolog degilim ama narsistik kisilik bozuklugu gibi geldi bana, benim esimde de var. Istersen bi arastir bak. Psikoterapi alabilirsiniz, hemen de caresine bakin. Ben 4,5 yil cektim, psikolojim alt üst oldu. Konularimdan da okuyabilirsiniz.

Bu kocadan bir tanede bende var. Su an bosanma asamasindayiz, 4,5 yillik evliyim.
Baska bir arkadas var burda yeni tanistik, onun eside böyleymis bosanmislar.
Bu tip insanlarin psikolojik sorunlari var. Psikolog degilim ama narsistik kisilik bozuklugu gibi geldi bana, benim esimde de var. Istersen bi arastir bak. Psikoterapi alabilirsiniz, hemen de caresine bakin. Ben 4,5 yil cektim, psikolojim alt üst oldu. Konularimdan da okuyabilirsiniz.
msjimi gor lutfen : ))

Ama neden mutsuz anlamıyorum. Çok çok istediği bi ise kavuştu. Ne badireler atlattik. Şehir değiştirme stresimiz vardi geçti çok şükür. Aklima gelen tek şey adam beni istemiyor. Çünkü yakın zamanda ne istediyse gerçek oldu.
Adam seni sevmiyor değil seviyor. Sevgide bir problem yok bunu unutma. Malesef eşin ve boşanmak üzere olduğum eşim gibileri hiç bir şeyden memnun olmazlar. Ben 8 senedir tanıyorum eşimi. O hep böyle mutsuzdu, hayatında hep kafasına takacak birşey bulurdu. O kötü şey bitince bir hafta mutlu oluyor sonra başa sarıyordu. Bende artık şu olsun mutlu olacak şu işide olsun tamam artık sıkıntılı olmayacak diye diye yıllarımı heba ettim. Herşeyden problem yaratırdı, en ufak şeylerden hemde bazn ağzım açık kalırdı hayretle bakardım yüzüne. Ailemede birilerini mutlaka sevmez, eleştirir bende
ailemi savunurdum haklı oldukları yerlerde, aynı eşin gibi sen hiç beni tutmuyorsun aileni benden daha çok seviyorsun onlar kadar beni sevmiyorsun derdi yine hayretler içinde kalırdım. Ben bu adama çocuk gibi bakıyrdum oysa, hatta haksızken bile aileme karşı savunuyordum onu. Ailemi çok ezdirdim eşim ezilmesin diye. Yinede kötüydüm. Bir sorunumuzu konuşmak isterdim kafasını bilgisayardan kaldırıp bakmazdı bana seninle konuşmak istemiyorum derdi umursamazdı beni. Psikolojil şiddet desen tavan yapmıştı artık. Evde sürekli diken üstğndeydim aman şimdi ne olacak diye hep bir korkuyla yaşadım. Zamanla zamanla kendim olan özgüvenimi kaybetmeye başladım, o beni ezdikçe ben ezildim. Birde uysal bir yapın varsa hiç acımaz bu gibileri. O öfkesini sana kustukça sen kötü olursun zamanla. 2,5 yılın ardıdan sesim çıkmaya başladı bu seferde duvar gibi oldu kendisi. Sevgisiz, ilgisiz, evde varmıyım yokmuyum belli değil. Çok çok zor. Ve bu gibi adamların psikolojileri normal değil. Aslında özgüvenleri hiç yok, sıfır. Bu yüzden zaten sürekli proglem çıkararak eşleri üzerlerinden ego tatmini yapmaları. Daha çok yeni evlisin canım. İnşAllah sonunuz hayır olur. Benim cebimde 8 yıllık bir tecrübe var eğer beni dinlersen çok vakit kaybetmeden hemen psikologa gidin. Aile terapistleri var ikna et eşini. Sen hastasın deme tabi, ilişkimizin gidişatını kötü görüyorum, bir gidelim diyip ikna etmeye çalış. Aksi takdirde sonunuz kötü olur Allah korusun. Ya ömür boyu böyle çekeceksin ya da boşanacaksın. Ben evlendiğimden beri KK'ya konular açtım, çareler aradım ne yapabilirim diye. Hep düzeltmek evliliğimi kurtarmak için uğraştım. Eşimle düzgün konuştum olmadı, bağırdım olmadı, ağladım olmadı, sıpuk davrandım olmadı. Her yolu denedim. Sadece tedavi olayını denemedik koptuk bir anda. Siz lütfen ihmal etmeyin , boşanmak son çare olsun. Sancılı bir sürç çünkü. Bizimki artık çığrından çıktı ailelerde dahil olduğu için ve eşimin hakaretlerinden dolayı geri dönüşü yok. Yıllardır onun beni aşşağılamasına, tenkit etmesine, ufak şeylere bağırmalarına, durduk yere problem çıkarmalarına maruz kaldım hep. En sonunda dayanamadım. Ailemlede arası bozuldu saygısızlığı yüzünden. Zaten kolay kolayda kimseyle anlaşamaz sadece sessiz sakin insanları sever öyle güçlü karakterler sevmez pek uzak durur onları ezemez çünkü. Eşimde bu yüzden kardesimi sevmezdi.
İpleri sıkı tut canım. Kendini koruma altına al. Eşin seni kaybetme korkusu yaşasın evet ama bu da fayda etmiyor inan bana eşim hep beni birgün kaybedeceğinden korkardı, söylerdi de bunu. Tek çözüm tedavi yoksa sen çok mutsuz olursun.

Son düzenleme:
B
Tabiki.kusursiz deguller. Babasiyla kendisi bile ayda yilda bir görüsuyor. Çok ilgisiz birisi ki kendi babasını sevmiyor. Annesiyle ilgili istesem kırk tane sorun bulup getirirdim önüne ama aileleri karistirmakla olmuyor. Ablamla ilgili soylediklerinden sonra ben senin annene aynisini söylesem ne hissedersin dedim ama o anne diye çıkışti. Benim annem hayatta değil. Ben bu lafın üzerine ne soyleyebilirim ki.
bu arada benim eşimde babasını sevmezdi. Çok laf sokardı babasına. Zamanında bize çok çektirdi derdi.

Bir farklisida bende.ama ben 3 yıl sonra kendimi çok sinmiş güçsüz buldum.ve dün gece ilk dayagimi yedim.bunu söylerken çok utanıyorum ama öyle. Dikkat et huzur bozulmasın diye yaptiklarimiz meğerse bizdenggötürüyor mus

Asagi Yukari aynisini yasadim. Dügünden sonra basladi , öncesinde kibar görgülü saygili sessiz sakin adam canavar oldu sanki. Meger ailecek narsist manyaklarmis. Hesabima el konuldu, altinlarim kilitlendi, hakaret, küfür, ailem arkadaslarim hep kötülendi durduk yere, hep bi komplekslerinin acisini benden cikarma meraki.

Bence bu adamlardan bi nane olmaz, salla gitsin. 6 ay dayandim, ne var ne yok aldilar elimden bu arada . Altinlar onlarda oldugu halde benden avukat yoluyla istiyorlar. Imam nikahini yalanliyorlar mehir ödememek icin ve daha neler neler.

Cocugun olmadan, psikolojin bozulmadan ayril. Sen alttan aldikca azan tipler bunlar.

Daha ayrilirken iyice görüceksin ne halt olduklarini.

Sen cok firsat verip tepene cikarmisin boyle devam edersen kendine saygin kalmazonun zaten saygisi yok sana belliki..haddini bildir ne saniyo kendini dunya onun etrafinda donuyo herkes ona saygi duycak itaat etcek hassss diycem simdi cok sinir oldum
Lutfen ezdirme kendini bi tartisma sirasinda sende soyle lutfen benimle boyle baskici hukmedici konusmandan biktim saygi gormek istiyosan sende duzgun konus bana saygi duy yoksa bendende goremezsin bi omur boyle sana kendimi ezdircek degilim de ne oluyosa olsun bu adamin istedigi egosunu tatmin etmek gercekten tedaviye ihtiyaci var

X