bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

narsistik kişilik bozukluğu diye bişey var netten araştırmanı tavsiye ederim Sophie Elliot diye bi kızın hayatı da mutlaka karşına çıkacaktır
O kadar cok araştırdım ki. Kondurmak istemiyorum ama normal olmadığının farkındayım. Hastalikli bi durum. Söylediğin yazıyı da mutlaka okuyacağım. Çok teşekkür ederim.

O kadar cok araştırdım ki. Kondurmak istemiyorum ama normal olmadığının farkındayım. Hastalikli bi durum. Söylediğin yazıyı da mutlaka okuyacağım. Çok teşekkür ederim.

böylelerine it köpek muamelesi yapacaksın diyeceğim zavallı köpeklere hakaret olacak

işi ile ilgili sıkıntıları olabilir mi canım ... katlanılır gibi değil ama sakince konuşmayı denedin mi .... bu durumun sana zarar verdiğini ve seni yıprattığını ...

ego patlaması yaşamış. çok yüz vermişsin herhalde. ipleri onun elinden alman lazım. güçlü dur.ona bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ve düzeltmesini iste. ya da varsa bir derdi anlatsın yani? kendini şimdiden ezdirme,ilerde kim bilir neler yapar...

Eş olmak başka şey, ebeveyn olup çocuk eğitir gibi itaat beklemek başka şey
Eşin saygısız bir adam, ne öyle çocuk azarlar gibi sürekli onu dedin kabahat, böyle yattın kabahat
Yakışıksız bir durum, tavrını koymazsan şamar oğlanına çevirir seni, biraz sertlik lazım
gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.

Ne kadar güçlü bi karakter olursan ol böyle insanlar bi yerden sonra insanı sindirir gerçekten eksik kusurlu ve boş bi insan olduğuna inanırsın, bir gün bir bakarsın ne toplum içine girebiliyosun ne de bu budur benim görüşüm bu diyebiliyosun, başka insanların da seni eşin gibi gördüğünü sanıyorsun bu belki de bi insana yapılabilecek en kötü şey kişiliğini yerle bir etme yok etme...

dayak ve aldatma da bile inisiyatif ezilen tarafa geçer affedip affetmemek onların elindedir ama bu durumda senin hiç inisiyatifin yok konuştuğun hiçbir laf yaptığın hiçbir şey kabul görmüyo sadece eşini onaylamak için varsın, adam resmen sen düşünemezsin benim dediğimi onaylar ve yanımda durursun diyo

ego patlaması yaşamış. çok yüz vermişsin herhalde. ipleri onun elinden alman lazım. güçlü dur.ona bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ve düzeltmesini iste. net! kendini şimdiden ezdirme,ilerden neler yapar...

sevgili bile bulur şöyle kendini her haliyle ezen güçlü bir kadının kıçının peşine düşebilir

gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.

resim koymamak falan ne alaka sinyal bu takip et

dedim yaa köpek gibi davranacaksın pavlovun köpeği eğittiği gibi eğitilmek istiyor başka dilden anlamıyor zavallı

narsizm doruklarda. bu hastalıktır zaten. terapi şart

Bende mesleğini merak ettîm vede uzun birliktelikten sonra evlendiğinizi yazmışsınız eskiden bu huyları hiç mi yoktu çok aşap bozucu sizi yıpratıyor daha fazla zaman geçmeden karşılıklı oturup konuşun derim Allah yardımcınızda olsun öfke kontrol bozukluğu var sanırımm çok sabretmeye alışmıştınız oda bunu biliyor daha fazla üzerinize gidiyor

Okurken :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: boyle oldum resmen. Yav bu ne? Ayrica esefle kiniyorum özürlü gibi ne demek?? Kendisini cok bir sey saniyor. Oysa belli ki hicbir sey. Kusura bakma cok sinirlendim...

Ya acaba diyorum isi yogun olmadigi icin mi bu sinir. Istedigi isi elde etmis ama is yok? Olabilir ama yani yinede sana soyledigi kelimeler ve takindigi tavir cok abarti

Allah yar ve yardimcin olsun :KK43:

bu mesleğinden dolayı kendini bir şey sanan adamlara da uyuz oluyorum kusura bakma konu sahibi
arkadaşımın eşi hakim ve insanlık abidesi
ben ve eşim aynı meslekteyiz eşimin ailesi de oğulları türkiye nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun diye havalarından yanından geçilmiyordu bende aynı mesleğe girince sesleri kesildi

valla bu adam ömür törpüsü
bu adam değişmez sadece yıllar sonra hastalık felan geçirir biraz insan olur
bu yüzden ya kendi tavrınızı değiştireceksiniz ya da ciddi bir sürece gireceksiniz
Allah yardımcınız olsun
benim eşimde kendini beğenmiştir küçük dağları o yaratmıştır ama o bu kadarını yapmadı belki de yapacak
yüzü bulamadı ama eşiniz sizi yumuşak yüzlü görüyor ve istediklerimi yapabilirim diye düşünüyor

X