bi aile babasi bunu mu yapar ??

Böyle koca çalışsa erzak masrafını da üzerine yıkar. Ayrıca konu sahibinin sağlık sorunları da var. Ben kadın her zaman çalışmalı derim. Ama hanımefendi istisna. Hem kendi durumu hem de kocasının durumu açısından çalışmaması daha mantıklı. Çalışsa yine 3 kuruş para kalacak elinde üzerine de hırpalanmış olacak.
bende böyle düşünüyorum burada kadın çalışırsa çocukların kreş masrafından mutfak harcamasına her şey kadının üstüne kalır adam da gezip tozar gibi düşünüyorum
adam kadın ev hanımıyken para vermiyor çalışınca hiç vermez
ayrıca hasta çalışma ortamı onu daha beter depresyona sokabilir

Niye calisamadigimi belirttim hastayim beynimdeki iyi huylu tumor zorluyor ani hareket yuksek ses mide bulantisi ve dehset agri yapiyor yasam kalitemi cok etkiliyor

Çok geçmiş olsun.Sizin durumunuza gerçekten üzülüyorum.Psikolojik sağlığınız açısından çalışmak değilse de kısa sürede hayatınızda yeni meşgaleler bulmanız şart bence.Sürekli daha da bunaldığınızı görüyorum çünkü.

Çok geçmiş olsun.Sizin durumunuza gerçekten üzülüyorum.Psikolojik sağlığınız açısından çalışmak değilse de kısa sürede hayatınızda yeni meşgaleler bulmanız şart bence.Sürekli daha da bunaldığınızı görüyorum çünkü.
bende aynı şeyleri hissediyorum konu sahibi için çözümsüz kalıyor
kocası çok konuda yardımcı değil

bende aynı şeyleri hissediyorum konu sahibi için çözümsüz kalıyor
kocası çok konuda yardımcı değil

Adamın dünya umrunda değil yıkmış her şeyi kadının üstüne verdikçe daha fazlasını istiyo bu yoklukta 40 binlik arabaya bincem diye şımarıklık yapmak nedir ya insan acır biraz karısına zaten hastaymış

B
benim halamın eşi bi banka kartı çıkardı içine para koyuyor devamlı halam onunla alışveriş yapıyor ordan gideriyor ihtiyaclarını kaldıkça para oraya atıyor eşi öyle para al ver durumu olmuyor onlarda yani banada çok mantıklı gelmişti.
Bizde durumlar aynen böle para hep bende olması gerekenden budur nihayetinde bütün gün çocukların sorumluluğu bizde

ek kart çıkartması için baskı yapın kendinize limiti sizin belirlediğiniz 200-300-400 neyse ek kart çıkarttırın böyle zorda kalmayın istemek zorundada kalmayın.kartlarıda ödesin madem elinize geçse har vurupharman savurucak biri değilsiniz zaten belliki.

Kafanızı bulandırmak istemem ama anlattıklarınıza göre esinizin maaşı onun şu yaşadıklarına da yetmez. bence sizin bilmediğiniz ve onun kullanmış olduğu bir kredi karti var.kendi rahatça yiyip içip takılıyor sizde evde didinip boş yere darlık cekiyorsunuz. onun haberi olmadan bir araştırın derim kredi kartı var mı diye.

Ya bu adam spora balığa gidiyorum diyordu hep mi millete yikilio sigarayı da onlara mi aldiriyor. Valla icim aciyo gercekten ozellikle kendi evinde yokluk gormeyip soyle elin duyarsizlari icin saclarinizi supurge etmenize. Bi kadin bu kadar somurulup bu kadar yipratilmaz. Kadini el üstünde tutamayacaksan niye evleniosun ayni sey sizin icin de gecerli. Ciddi söylüyorum annemin evine dönerdim. Bosan demiyorum ama ek is bulsun bisey yapsin 40bine araba almayi bilen adam biseyler düşünmüştür heralde arta kalan 100 liraya guvenmemistir. Yazik gunah ya ne için yasaniliyor su uc günlük dunya hasta masta olsaniz ne olacak sigara mi iceceksiniz. Kıyıda köşede para olmaz mi ya.

Anlayışlı ve gururlu bir kadın olmanın hiçbir işe yaramadığı gibi takdir edilmediğinin de güzel bir örneğisiniz. Arabasını satmayacaksa başka bir çare bulmasını söyleyin. Ek iş mi olur ne olur onu kendi bilir artık. Resmen varlık içinde yokluk yaşatmış.

Aldigi maas belli kurusu kurusuna gittigi yerler belli zaten borclara tam yetiyor bu arada her zamanki gibi konustum bana aylik para birak bak bi kas aldiramiyorum cebimde cogu zaman 5 tl bile olmuyor vs. vs. Evde iki cocuk var bilmem neler neler ama kime konusuyosun adam diyor ki
E aylik market alisverisine cikiyoruz iste..napalim 1 sene daha boyle zorlanoriz sonra borc biticek rahatlicaz o kadar odemisiz arabami satarsam yikilirim cok uzulurum diyo saka gibi demi diyorumya ilk onceligi arabasi satsamda baska marka ya binmem diyo yine ayni arabanin anca modelini dusururum oda cok kar ettirmez sattigimla kalirim diyo aslan kocam cok guzel anladi beni her zaman oldugu gibi!!veee bunca konusmanin ustune 20 tl verdi idare et diye
Ya diyorum ya bizden bisey olmaz ama yorum yapan bazi arkadaslara katiliyorum adam madem boyle..madem ben buyum diyo yapmasaydim 2.cocugu..valla bana mustehak insan ne yaparsa kendine yapar sonra kaderini bahtini suclar herkes hak ettkgini yasar demek ki benimde layigim bu..surun canluslarinannesi suruuunn diyorum.!
ailenizle konussaniz belki esinizin aklini basina getirirler

Niye calisamadigimi belirttim hastayim beynimdeki iyi huylu tumor zorluyor ani hareket yuksek ses mide bulantisi ve dehset agri yapiyor yasam kalitemi cok etkiliyor
bu gidisle daha cok hasta olcaksin yazik degilmi sana sinir sitres seni daha kotu yapar ailen senin durumuna cok uzulecek sonra

Yaşaniyor yaşadik. İlçede hastane yok bebeği kış günü otobüslerde rezil etmek istemedik.
Rezillik çekecek bi durum yok. Arabasız insanlar sürünmüyor bunu bilesin. Zaten adama ev vermiş konu sahibesinin babası, o da bi zahmet çocuğunun rızkını yerine getirsin.

Arabayı sattıracaksın. Başka çaren yok. 1700 lira kredi ödeyecek lüksünüz yok sizin. Evde iki küçük çocuk varken olmaz. Satıp birikmişiniz kadar ucuzundan alın. Adam kira ödemiyo babanın evinde oturuyo senin eline 100 lira vermekten aciz ama 300 lira sigara içiyo. Okurken çatladım. Eve alma ya gitsin otelde kalsın.

Arabayı sattıracaksın. Başka çaren yok. 1700 lira kredi ödeyecek lüksünüz yok sizin. Evde iki küçük çocuk varken olmaz. Satıp birikmişiniz kadar ucuzundan alın. Adam kira ödemiyo babanın evinde oturuyo senin eline 100 lira vermekten aciz ama 300 lira sigara içiyo. Okurken çatladım. Eve alma ya gitsin otelde kalsın.
konu sahibi cok iyi niyetli ama esi hic te oyle degil

konu sahibi cok iyi niyetli ama esi hic te oyle degil

Evet aynen öyle bir de rahatsızlığı varmış kadının. Annesi babası bilse yaşadıklarını asla müsade etmez diye düşünüyorum. Ama tüm bunları içinde yaşıyo bir de. Bi yandan iki çocukla mücadele ediyo. Yazık günah. Adamın yaptığı vicdansızlık.

Aynen oyle araba hataydi ama dinletemedim gerekirse ek is yaparim bu araba hayatimdandaki tek dilegim dedi irt dedi zirt dedi aldi iste..esimi. istekleri bitmez bi arada spora gitcem yok tufek alip ava gitcem filan diye tutturmustu ondan yazmislar tabi o isteklerinede para kalmayinca vazgecmisti..bu adam bu arabayi satmaz gerekirse bizden de vazgecer bilemiyorum sozde cok sever olur ama hic inancim yok
Aileme gelince bu adamdan ayriliyim bundan ne koca be baba olur desem ailem kurulu duzen yaptik sana bozma diyolar idare etmem taraftari onlar..sonucta bilirsiniz eski mantik adam dovmuyo icki kumar kari kiz yok devammm kafasindalar e zaten ciddi bi cok hastaligim var sonum belli degil biraksam bu cocuklarim savrulur sagda solda rezil olurlar en azindan socacik dvde anneleri basinda..adam aksam 1 saat oynasa dunyalar cocuklarin oluyo ama boylede tukeniyorum iste mesela adam hafta sonu cumartesi bizleyse pazar kesin sokaklarda..cebine bak 1 kurus yok hic bisey yapamasa arabasiyla ugrasir e napsin oda bunaliyomus bi gun kendine ayirmak hakkiymis .. birlikte sofra duzeni isterim gece yatmak bilmez gunduz kalkmak bilmez yani istiyoki bana dokunma karisma ben istersem gezeriz ben istersem birlikte vakit gecirirz ben istersem yanasirim .. dunya onun etrafinda donuyor saniyo iste
Arabanın anahtarını alın elinden. Benzin parası ödüyor birde. Binsin toplu taşımaya gitsin ya. İnsan iki çocuğunun eksigi varmı yokmu merak etmez mi. Sigarasinı içecek ki günde 6-7 lira ona veriyor sizden 20lirayı esirgerken,arabasına benzin koyacak parayı bulacak,size verdiği 20liranın hesabını yapacak birde. Zaten belinizi bükende araba taksidi olmuş. Masraflara bakıyorum en büyük ödemeniz o. Biraz fedakarlık yapsın en azından arabanın taksidi bitene kadar. Yada model küçültsün,daha hesapli bir araba alsın.

Ne guzel diyosunuzda bunlarin kavgasini yapiyorum konisiyorum kusuyorum birakip gidiyorum halledicem diyo haklisin diyo ama arabadan da vazgecmiyor vazgecmeyi birak baska model arabayi arabadan saymiyor onun gozbebegi cani kani araba..
Ailemde tahammul edemiyor adam herseyi nasilsa biz yapariz diye mi yapmiyo bu ne rahatlik diyolar konusiyolar ama adam napiyim borc oduyorum elimden geldigince mutfak alisverisi dolalgaz fatura borclar onlara yetisiyom anca diyo diyorumya esimin en iyi zamanlari bu anlar..cunku oncesindeki hayatinda bi ekmek parasina muhtac kalmislar cok cok cok sorumsuz vurdumduymaz bi babayla buyumus yani adama yaptigi kadari yeterli geliyo ona ben derdimi anlatamiyorum oyle bi konusuyoki tamam ya lanet olsun diyesin geliyo sen ne kadar anlatirsan anlat senin anlattigin karsidakinin anladigi kadardir ailemde o ev senin kurulu duzenini bozma bu saatten sonra bizle oturman olmaz diyolar yani bu duzen devamm..ammavelakin bende az degilim her sefer ayrilip geri dondum hayayimdan atmadim hadi gel dedi kostum hemen yani kendime acimiyorum hak etmisim demekki davulun layigi duduk b*kun layigi s*dk

şimdi okuyunca çok sinirlendim eşine ya arabayı satarsın ya beni boşarsın de bence.
mesela bugun sabah esim benle konustu oda araba almak istiyodu ben araba alirsak maddi olarak cok zorluk cekiriz diyordum hep ertelettiriyordum esim sabah dedi ki bu araba mevzusundan simdilik vaz gecelim dedi cok zorluk cekeriz dedi son gelen vergiler adami korkuttu tabi. esini bu arada cok şımartmışsın
Biz de yeni evliyiz 2 senelik ilk arabamız düşük model Fort Focus du. Şimdi daha iyi bişey almak için sattk.Konu sahibi 40 liralık almak yerine 20-30 la başalasaydınız. Eşinizin egosu biraz fazla gibi geldi.

İşin zor abla. Keşke aldırmasaydın o kadar pahalı araba. Satamıyo musunuz satıp borcunu kapatın. Herkes gibi otobüsle gitsin abi de. Sen evde çocuklarla cefa çekerken, abi de sefa sürmesin 40binlik arabayla. Yok öyle bişey. Sattır abla araba lazım değil. Sigaraya gelince bırakamıyosa tütüne başlasın. Ben aylık 10 liraya alıyorum tütün bi ay gidiyo (ki bırakmaya çalışıyorum). Abi de kıssın bişeylerden böyle evlilik mi olur. Herşey karşılıklı. İste abla sen de niye çekiniyosun ben de öyleydim aynı senin gibi tıpatıp. Valla şimdi öyle bi istiyorum ki eşimden. Yoksa geçim olmuyo evde. O senin kocan baban ev vermiş maaşı da getirip versin sana bi zahmet. İstemekten çekinme. Kendi harçlığını alsın gerisini al maaşın. Utanma abla ne utanıyosun.

X