Çorbalar Beyran Çorbası - Efsane Pirinç Sponsorluğunda

Kuzu etin varsa muhakkak dene . Enfessss bir tat ben 1 kere içtim hastası oldumm ki çok mıymıyımdır herşeyi yimem
Çoookkk teşekkürr ederimmm

Nihayet geldi çorbamız
Ellerine sağlık canım.Etsever birinin asla hayır diyemeyeceği bir çorba olmuş,sunum desen güzel,başarılar dilerim.

Bak ben o kadarcık etten baya et çıkardım dolaba attım ohoooo en az 6 7 kere yaparım ..
Sabahtan bi koy kısık ateşe yarım saatte bir kontrol et :))
Tamam, etleri aynı senin etin gibi ligme ligme olana dek acımasızca pişirip bi güzel yiyeceğimçok güzel görünüyor, gece gece

Reactions: H E
Tamam, etleri aynı senin etin gibi ligme ligme olana dek acımasızca pişirip bi güzel yiyeceğimçok güzel görünüyor, gece gece
Bi beyrancı olsada gitsek yesek ben yedım bidaha yerım yalan olmasın
İstanbuldaysan sana bi yer önereyim enfesto yapıyolar..

Coook sevdigim muthis bir corba. Evde yapmam ama guzel yapan yerlerde icerim
Sizinkisi de muthis olmus ellerinize emeginize saglik basarilar.

Bilmediğim bir çorba.
Fotoğraflardan çok beğendim.
Hele tenceresine bayıldım.
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor.

Şampiyon belli, ikinci kim?

Şaka bir yana bu çorba efsane bir çorba ya. Gaziantep'te içtim ilk kez bir kongreye katılmıştım orada. Üstüne üstlük feci hastayım, dökülüyorum. Arkadaş dedi "Gel seni Beyran'a götüreyim" Ben de lokanta falan sanıyorum dedim "Yav ben bir lokma yiyemem berbat haldeyim" Neyse beni bir götürdü, abartmıyorum o acılı kaynar çorbayı bir içtim. Zınk diye ayağa dikildim. Yapımı da meğer çok zahmetliymiş. Ellerinize sağlık.

ellerine sağlık canım çok güzl bir çorba bir kere içmiştim bayıldım :)

Coook sevdigim muthis bir corba. Evde yapmam ama guzel yapan yerlerde icerim
Sizinkisi de muthis olmus ellerinize emeginize saglik basarilar.
Aslında ben de evde yapmazdımda çorba kategorısını görunce neden olmasın dedım ve gözümü kararttım :))
Çok teşekkür ederimmm

Bilmediğim bir çorba.
Fotoğraflardan çok beğendim.
Hele tenceresine bayıldım.
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor.
aah o tencereee ahh
Ne çok aradım
Muhakkak denemelisn yapmasan bıle muhakkak beyrancıda iç .
Vazgeçilmezin olucak :)

Ellerine sağlık canım bol şans süper olmuş
Çok sağol canım benımmm

Benıde patronum bankaları ziyaret ederken göturmuştu . Bende yok ben öyle şeyler içmem demiştim. Ne demek içmem içiceksın zorla dmişti
İçiş o içiş patladı gitti . Burnumu çeke çeke iiçerim her seferınde ama offf offf . Yine canım çektı

Çok teşekkür ederim güzell yorumun için

ellerine sağlık canım çok güzl bir çorba bir kere içmiştim bayıldım :)

Çok teşekkür ederimmm

Daha ne denilebilir ki buram buram emek kokuyor bebiş
Ba yıl dım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…