- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Çok teşekkür ederim canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımmm
Anali kizli yapar bu da kesin heAllah razı olsun canısı
Senin çorbayıda bekliyoruz bu arada anca beraber kanca beraberrr
Garıştırma orasını şindiHahahaha baska yerde sevmiyon yanisi
Yok gı bilmem ben onu yaparım bi mercimek koyarım tasıma bakarım keyfimeAnali kizli yapar bu da kesin he
Yapın yenı yenı şeyler bende öğrenim :))Anali kizli yapar bu da kesin he
Ya valla sırf bu yüzden okdr yük oldu ki banaEline sağlık canım günlerdir merakla beklenen çorba sonunda geldi ama kesinlikle bekledigimize değdi başarılar dilerim
Garıştırma orasını şindi
Yap canim yap,senin elinden olsun da.Yok gı bilmem ben onu yaparım bi mercimek koyarım tasıma bakarım keyfime
Fotoları güzel çek bu sefer yakın çekim allYok gı bilmem ben onu yaparım bi mercimek koyarım tasıma bakarım keyfime
Bosver yemesin kiz zaten,sana bir tabak fazladan kalsin ohYapın yenı yenı şeyler bende öğrenim :))
Bi mercimek bi yoğurt çorbası bıde beyran yapmayı bılıyorum
Aaamann sanki bilsem herif içiyoda
Şu beyranı bile azcık etın yağı olsun asla yimezzz
Aammann zıkkım yesin ben yerım
YokkiBosver yemesin kiz zaten,sana bir tabak fazladan kalsin oh
Ver onune makarnayi kemirsin
He Aynen Darki
Fikirler farkli olsun ama gonuller bir olsun dimi kiz
Herifin tlfnundan çekim bu seferFotoları güzel çek bu sefer yakın çekim all
Benimki de calisiyor, daha gelmedi. Koltuga tunedim keyif yapiyorum vallaYokki
Ondan rahatt rahatt yaptım çorbamıı tam denk geldi iş turuna çıktı
Ohh arada iyi oluyor vallaha ..Benimki de calisiyor, daha gelmedi. Koltuga tunedim keyif yapiyorum valla
❤❤❤Yap canim yap,senin elinden olsun da.
Teşekkür ederim zmsss’mmmenfeeeees gozukuyor eline emehine saglik :*
canim cekti ya gece gece
Ooo 10 saatte pişen etimiz pişmiş, corbamiz olmuş. Çok güzel gözüküyor. Tadını merak ettim doğrusu. Hiç yemedigim bir tat.Merhaba kızlar ,
Doğma büyüme İzmir’li olarak bugün size Gaziantep yöresinin çorbası tam bir şifa kaynağı olan ‘Beyran çorbası’ yapıcam .
Bu tarifi patronumdan öğrendim . İlk defa kendim yapıyorum . Haydi Bismillah ...
Malzemeler ;
Eki Görüntüle 2107951
- kuzu eti
- 1 çay bardağı pirinç
- Haşlanan etin suyu
- Haşlanan etin üzerinde oluşan yağ
- 2 tatlı kaşığı tatlı toz biber
- 2 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- Karabiber , Tuz
- 6 diş sarımsak
Eti ben daha önceden haşladım . Ne kadarr uzun sürede ve kısık ateşte haşlarsanız etiniz o kadar lezzetli olur . (Benim et 10 saat kısık ateşte pişti.)
Et pişerken üzerinde oluşan köpükleri çıktıkça alalım ve atalım. En son et piştiğinde soğumaya bırakın. Et soğuduğunda suyun üzerinde yağ tabakası görüceksiniz onu atmıyoruz **
Eti didikleyip ister dolaba atın ister hemen yapın .
Etin haşlama aşamaları aşağıda ;
Eki Görüntüle 2107953 Eki Görüntüle 2107954 Eki Görüntüle 2107931 Eki Görüntüle 2107932 Eki Görüntüle 2107933 Eki Görüntüle 2107949 Eki Görüntüle 2107950 Eki Görüntüle 2107958
Şimdi sıra pirincimizde, yıkadığımız pirinci 3 çay bardağı suyla ve azcık et suyuyla haşlıyoruz .
Eki Görüntüle 2107934 Eki Görüntüle 2107935
Pirinc haşlanırken sarımsakları eziyoruz üzerine su ve azcık tuz koyuyoruz.
Eki Görüntüle 2107936
Daha sonra çorbamızı yapacağımız tencereye etın uzerindeki yağı koyuyoruz ,
daha sonra pirinci ,
Bolca eti ,
Baharatlar ,
Sarımsaklı sostan
Ve
Son olarak et suyumuzdan 3 4 kepçe koyuyoruz . Ocağın altını açıyoruz ve asla karıştırmıyoruz .
Çorba kaynaya kaynaya karışıcak.
Eki Görüntüle 2107937 Eki Görüntüle 2107938 Eki Görüntüle 2107939 Eki Görüntüle 2107940 Eki Görüntüle 2107941 Eki Görüntüle 2107942 Eki Görüntüle 2107943 Eki Görüntüle 2107944
Veeeeee
Enfesss Beyranımız Hazır .
Afiyet Olsunn
Eki Görüntüle 2107945 Eki Görüntüle 2107946 Eki Görüntüle 2107947 Eki Görüntüle 2107948
Kendim yaptım diye demiyorum bir lezziz olmuş ki sormayın
Yarışmada herkese başarılarrrrr