Çorbalar Beyran Çorbası - Efsane Pirinç Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım Çok güzel görünüyor çorban. Ben tadını bilmiyorum hiç içmedim. Artık bi kase verirsin

Reactions: H E
Ellerine sağlık canım Çok güzel görünüyor çorban. Ben tadını bilmiyorum hiç içmedim. Artık bi kase verirsin
İçmeni muhakkak öneririm :)
Geç kaldın ama dün bu gördüğün kasenın hepsini mideye indirdim
Kocam gelsin onada yapcam ozaman sana 1 kase veririm :))

Çoook teşekkür ederimm

İçmeni muhakkak öneririm :)
Geç kaldın ama dün bu gördüğün kasenın hepsini mideye indirdim
Kocam gelsin onada yapcam ozaman sana 1 kase veririm :))

Çoook teşekkür ederimm
Oo o kadar yani
Geçen evimize yakın bir restoranda eşimle içecektik ama nasip olmadı. İnşallah ilk fırsatta içeriz

Muhteşem Ellerine emeğine yüreğine sağlık Bravo favorimsin tarifine bayildim

Ellerinize sağlık, başarılar. Lezzetli görünüyor

12 saat haşlanan et olayını duyduğumdan beri çok merak ediyordum bu çorbayı. İşin trajik tarafı ben Antep'e iki defa sırf yeme-içme amaçlı gittim ama hiç beyran içmedim galiba.bu kadar zahmetli olduğunu bilsem kesin denerdim, görsel de güzel olunca bayağı merak ettim şuan tadını. Elinize kolunuza sağlık, çok zahmetli olduğu için yapımı beni aşar, ama ilk bulduğum yerde kaçırmayıp deneyeceğim bu çorbayı.

Buna çorba demeee :)
Ne bu şahane bir şey ilk kez görüyorum ya kuzu eti yok bu saatte açık kasap olurmu ki:))
Ellerine emegine saglik^.^
Basarilar dilerim

Muhakkak dee baaayyııllaacakkssıınnn
Çok teşekkür ederim
Buna çorba demeee :)
Ne bu şahane bir şey ilk kez görüyorum ya kuzu eti yok bu saatte açık kasap olurmu ki:))
Ellerine emegine saglik^.^
Basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim canım çorbadan çok fazlası evet genelde sabahleyın kahvaltıda yerler ve çok aşırı doyurucu .
İstanbul daysan yer önerebilirim . Sık sık gittiğim biyer çünkü

Ah canim afyondayim hic gormedim bunu ama deneyeceğim yaa süper buuu:)
Bol boll sans diliyorum inşallah madalyani alirsin:**

Çok guzelllll cookkkk yapcammmm bunuda yazdimmm listeye ama canım cekti yaaaa

Olurrrrr kabulll hemen yapayım bir kelle haşlanmış duruyor dolapta
Dur kız hmen yapma Benımde malzemeler var dolapta ama yapıak bır H E yok

Off yoruldum bugun pazartesı yaparız :) Olur mu yalnız bana limon sıkma ben corbada limon yımem

Dur kız hmen yapma Benımde malzemeler var dolapta ama yapıak bır H E yok

Off yoruldum bugun pazartesı yaparız :) Olur mu yalnız bana limon sıkma ben corbada limon yımem
Saskinnn hic limon tadı olmuyor yarim limon suyu ne yapacak 4 kase çorbaya terbiyesi için o onun tamam pazartesi yapalım anlastik

Saskinnn hic limon tadı olmuyor yarim limon suyu ne yapacak 4 kase çorbaya terbiyesi için o onun tamam pazartesi yapalım anlastik
Tamam sen böyle dedın dıye denıcıım

Limonu çaydan başka yırde kullanmam bide salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…