- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi baharkunter
-
Ailenle ne konuda tartışıyorsun ,arkadaşlarınla ne konuda mesela? İkinci olarak herkesin iç sesi vardır ama komut emir vermez o iç ses sizin istemediğiniz ve o komut yüzünden yapmak zorunda hissettiğiniz şeyler oluyor mu?[/QUOTE
Ansızın durduk yere en ufak birşeye sinirleniyorum arkadaşlarım veya ailem farketmiyor ve evet yapıp yapmamam benim isteğime göre ama sürekli beynimin içinde baskı hissediyorumAilenle ne konuda tartışıyorsun ,arkadaşlarınla ne konuda mesela? İkinci olarak herkesin iç sesi vardır ama komut emir vermez o iç ses sizin istemediğiniz ve o komut yüzünden yapmak zorunda hissettiğiniz şeyler oluyor mu?
teşekkür ederim en kısa zamanda bir doktara başvuracağımKonu sahibini görmeden teşhisler koyulmuş ne güzel. Yapmayın arkadaşlar hassas konu bunlar. Konu sahibini korkutmayın.
Konu sahibi okuyor musunuz? Üniversitedeyseniz üniversitenizin psikoloğuna gidebilirsiniz ilk olarak. Değilseniz de bir doktor bulup gidin acilen.
Korkmadım değil neyse teşekkür ederim önerin içinBak canim kardesim kimse soylememis ben soylersem cok tepki alicagimi biliyorum... Karari sen ver... Saglam bi hocaya git seni okusunlar... Beyninde ses midern tipta enerji yani dinimizde cin olarak gecer ve onlemleri alinmazsa seninle arkadas olur bedenini ele gecirip sana komutlar verir buyu yoluyla ya da seytanin yardimiyla girer... Bunlari yazmamin nedeni var... Bilmeden cahilce yazilacak konular degil bunlar Allah en acil sifalar versin... Tepkiler buyrun gelsin ne diyelim...
Cahil gibi görünmek istemem ama ne tür bir hastalık bu?aynı şeyleri kız kardeşim yaşadı,psikoz tehisiyle tedavi görüyor, acilen psikiyatra gidin
tabii sorabilirsinizArkadaşlar korkutmayalım konu sahibini. Şizofrenide kişi duyduğu sesleri gerçekten ayırd edemez. Konu sahibi anormal bir durum olduğunun farkında olduğuna göre büyük ihtimal şizofreni değil. Bu arada size mesaj atıyorum öZelden birkaç şey sorabilir miyim tecrübe sahibiyim B baharkunter
yok artık! Kızcağızın kafasını karıştırmayın. Şu anda sağlığı yerinde olmayan biriylede konuştuğunuzu unutmayın.Bak canim kardesim kimse soylememis ben soylersem cok tepki alicagimi biliyorum... Karari sen ver... Saglam bi hocaya git seni okusunlar... Beyninde ses midern tipta enerji yani dinimizde cin olarak gecer ve onlemleri alinmazsa seninle arkadas olur bedenini ele gecirip sana komutlar verir buyu yoluyla ya da seytanin yardimiyla girer... Bunlari yazmamin nedeni var... Bilmeden cahilce yazilacak konular degil bunlar Allah en acil sifalar versin... Tepkiler buyrun gelsin ne diyelim...
bak canım cevap yazmak için cevap yazma okeyY
yok artık! Kızcağızın kafasını karıştırmayın. Şu anda sağlığı yerinde olmayan biriylede konuştuğunuzu unutmayın.
Neden vefat etri.Basiniz sagolsun.Allah sabirlar versin.Rahmetli kardesimde vardi ruhsal bozukluk. Vefati bu sebepten olmadi ama kardesimle o kadar hastane, psikolog dolastim ki hakkinda baya bilgiyesahip oldum. Kardesimde psychotic bozukluk vardi, turkcesi psikoz oluyor sanirim. Kendisini hep baskalarinin gozetledigini soylerdi. Gece birinin onu öldürmeye calisacagini dusunurdu. Kardesimle maalesef iletisimimiz bu sebeple kopma noktasindaydi. Kimseye guvenmez bize bile yabanciymisiz gibi bakardi. Icimdeki ses kimseye guvenme der diyordu. Ilaclari vardi ama duzenli iciremiyorduk.
Bu durum sizi cok cok kotu durumlara surukleyebilir. Sizi korkutmak istemem ama bir an once caresine bakmazsaniz iyilesmeniz çok zor olur. Bu kendinize zarar vermeye kadar gider. Hemen yarin bir doktora gorunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?