• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynimin içindeki ses

Bak canim kardesim kimse soylememis ben soylersem cok tepki alicagimi biliyorum... Karari sen ver... Saglam bi hocaya git seni okusunlar... Beyninde ses midern tipta enerji yani dinimizde cin olarak gecer ve onlemleri alinmazsa seninle arkadas olur bedenini ele gecirip sana komutlar verir buyu yoluyla ya da seytanin yardimiyla girer... Bunlari yazmamin nedeni var... Bilmeden cahilce yazilacak konular degil bunlar Allah en acil sifalar versin... Tepkiler buyrun gelsin ne diyelim...

Ailenle ne konuda tartışıyorsun ,arkadaşlarınla ne konuda mesela? İkinci olarak herkesin iç sesi vardır ama komut emir vermez o iç ses sizin istemediğiniz ve o komut yüzünden yapmak zorunda hissettiğiniz şeyler oluyor mu?[/QUOTE
Ailenle ne konuda tartışıyorsun ,arkadaşlarınla ne konuda mesela? İkinci olarak herkesin iç sesi vardır ama komut emir vermez o iç ses sizin istemediğiniz ve o komut yüzünden yapmak zorunda hissettiğiniz şeyler oluyor mu?
Ansızın durduk yere en ufak birşeye sinirleniyorum arkadaşlarım veya ailem farketmiyor ve evet yapıp yapmamam benim isteğime göre ama sürekli beynimin içinde baskı hissediyorum

Konu sahibini görmeden teşhisler koyulmuş ne güzel. Yapmayın arkadaşlar hassas konu bunlar. Konu sahibini korkutmayın.

Konu sahibi okuyor musunuz? Üniversitedeyseniz üniversitenizin psikoloğuna gidebilirsiniz ilk olarak. Değilseniz de bir doktor bulup gidin acilen.
teşekkür ederim en kısa zamanda bir doktara başvuracağım

Bak canim kardesim kimse soylememis ben soylersem cok tepki alicagimi biliyorum... Karari sen ver... Saglam bi hocaya git seni okusunlar... Beyninde ses midern tipta enerji yani dinimizde cin olarak gecer ve onlemleri alinmazsa seninle arkadas olur bedenini ele gecirip sana komutlar verir buyu yoluyla ya da seytanin yardimiyla girer... Bunlari yazmamin nedeni var... Bilmeden cahilce yazilacak konular degil bunlar Allah en acil sifalar versin... Tepkiler buyrun gelsin ne diyelim...
Korkmadım değil neyse teşekkür ederim önerin için

Hemen dra git şizofren filan değilsin öyle olsan ayırdedemez gercek sanırdın ama başka bişey bu dra gıt

Y
yok artık! Kızcağızın kafasını karıştırmayın. Şu anda sağlığı yerinde olmayan biriylede konuştuğunuzu unutmayın.

Burası dini bir site değil, dolayısıyla dini içeriklerde yasaktır.
Cin, peri, büyü vb hakkında yazmak yasaktır.

Konu sahibesi siz bir uzmanla görüşün, rahatsızlığınıza teşhis konması ve tedavi için Dr.'a gitmelisiniz.

Herkes konusmazmi kendi kendine,icimizde dogruyu yanlışı söyleyen ses yokmu?senin ki biraz ilerlemişi tahminen,belki yalnizsinsir arkadaşın dostun yoktur kendi kendine konusa konuşa arkadaş olmuşsundur.
Psikoloğa gidince sorun hallolur canim.cok gecmis olsun

teşhisi doktor koyar tabiki ama şizofreni değilsin.sizofren olsan bunun farkına varamazsın.o bahsettiğin ses senin iç sesin.dıştan bi ses duymuyorsunki.şizofrenler duydukları sesin gerçek olduğuna emindirler.bende yaygın anksiuyete bozukluğu var ve bi dönem şizofren olma korkum vardı.haberlerde bir şizofrenin "bi ses öldür dedi öldürdüm" dediğini duyduktan sonra şizofreniden korkar olmuştum.ya ses duyarsam korkusuyla iç sesim resmen beni yönlendiriyordu.at kendini surdan aşağı öl pınar diyordu iç sesim düşün artık.ama konuşmuyordum tabiki iç sesimle.doktorum anksiyeten azalınca düzelecek dedi gerçektende düzeldim.seninkisi ne gibi bi rahatsızlık bilmiyorum ama şizofren olmadığın kesin.şizofren olsan o sesle herkesin içinde çekinmeden konusursun.doktora git en kısa sürede ve çekinmeden sorunlarını anlat canım

Eskiden bende ses duyuyodum hep beni aşagılıyordu bişeyler söylüyodu genelde korkuyodum saklanmak istiyodum sonra etrafımda kimse kalmadı vs psikiyatriye gittim ilaç verdi onu kullandım sesler kesildi ama hayatım bidaha hiç normal olmadı

Rahmetli kardesimde vardi ruhsal bozukluk. Vefati bu sebepten olmadi ama kardesimle o kadar hastane, psikolog dolastim ki hakkinda baya bilgiyesahip oldum. Kardesimde psychotic bozukluk vardi, turkcesi psikoz oluyor sanirim. Kendisini hep baskalarinin gozetledigini soylerdi. Gece birinin onu öldürmeye calisacagini dusunurdu. Kardesimle maalesef iletisimimiz bu sebeple kopma noktasindaydi. Kimseye guvenmez bize bile yabanciymisiz gibi bakardi. Icimdeki ses kimseye guvenme der diyordu. Ilaclari vardi ama duzenli iciremiyorduk.

Bu durum sizi cok cok kotu durumlara surukleyebilir. Sizi korkutmak istemem ama bir an once caresine bakmazsaniz iyilesmeniz çok zor olur. Bu kendinize zarar vermeye kadar gider. Hemen yarin bir doktora gorunun.
Neden vefat etri.Basiniz sagolsun.Allah sabirlar versin.

Olayın farkındaysan doktora giderek ona yardımcı olarak atlatırsın bence çok zor ve çaresiz bir durum gibi gelmedi bana. Sadece ona biraz daha az önem vererek git gide geçirebilirsin bu süreci. Bence çok da takma onu. Sonuçta aklı başında biri olmasan sorunun neyden kaynaklandığını bilemezsin. Doktora git olanları anlat bu dediklerini ona da söyle ve doktorun sana iyi geleceğine inan.

Ayrıca bu devirde aileden başka sana candan yanan kimsen olamaz. Onları yabana atma. Onlarla birlikte tedavinin daha olumlu geçeceğini düşünüyorum. İçinden gelen o ses mi yoksa annen mi daha iyi gelecek bunu düşün.

Back