- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Gangsta diyorum ya hep o yazıyordu, sonunda konuşmayı ben bitiriyordum. Birkaç kere ilk mesajı ben attım son günlerde.Vallahi olmuyor Anna. İlgini çok belli ediyorsun.
Eski heartbreaker Gangsta olarak bir şeyler yazacağım şimdi, olmayacak. Neyse.
Okeey anlaşıldı sağol canım ilgin içinDuygusal bag olmadan sadece cinsellik yasanan iliski turune deniyor. F*ckbuddy de yatak arkadasi oluyor.
Gangsta diyorum ya hep o yazıyordu, sonunda konuşmayı ben bitiriyordum. Birkaç kere ilk mesajı ben attım son günlerde.
Bu mu ilgimi çok belli etmek?
Hayatımda yakından gördüğüm en yakışıklı insanlardan biri. Yüzüne bakmaya doyamıyorum.
ona 'Zevk aldın mı?' diye sordum. O da 'Bir şey hissetmedim' dedi.
Sabah mesaj attım, 'Sana güzel bir şekilde günaydın demek isterdim ama şansını kaybettin şimdilik' diye, 'Başka sefere' diye yazdı, ben de 'Kim bilir' diye yanıtladım, o da hmm yazmış.
Gidip iki sevişip geri geliyon sonra yazarsa devam ama arada duygu yok bende anna boleyna dan öğrendimPardon fuckbuddy ne demekcahallığımı maruz görün lütfen
Yavrum karar ver yaşadınız mı, yaşamadınız mı?Daha tam olarak yaşamadık cinsellik.
Gangsta zevk aldin mi yi buna sormamıştım neyse.Bak:
Vb.
Sen adamlara "Seni önemsiyorum" tarzı sorular sorar, yüzlerine dalgın dalgın bakarsan, belli olur ne yapmaya çalıştığın. Bir mesaj attım üç atmadım, bekledim 5 saat sonra attım, o dört kere attı ben buçuk cevap verdim filanla olmaz o işler. Sen fazla umursuyorsun ve umursadığının elektriği de karşı tarafa geçiyor.
Farka bak, senin mesajından ılgıt ılgıt -ilgiliyim sana ilgilen benle- alt metni akıyor, çocuğun mesaja bak ne kadar baştan savma. Taktik mesaj sayısıyla yapılmaz, içerikle yapılır.
Şaka bi yana Hiç bi kadın bu durumu kendine reva görmemeli. Biz kendimize değer vermesek, başkası da bize değer vermez. Sonra, neden kadınlar cinsel obje olarak görünüyor diye sorarız kendimize. Yatak arkadaşı nedir yaa, yok yok olmamalı böyle şeyler.Gidip iki sevişip geri geliyon sonra yazarsa devam ama arada duygu yok bende anna boleyna dan öğrendimgerçi kendisi duygularına engel olamamış
Arkadaşları önermiş konu sahibini ben bilmemŞaka bi yana Hiç bi kadın bu durumu kendine reva görmemeli. Biz kendimize değer vermesek, başkası da bize değer vermez. Sonra, neden kadınlar cinsel obje olarak görünüyor diye sorarız kendimize. Yatak arkadaşı nedir yaa, yok yok olmamalı böyle şeyler.
Ya bi de aslına bakarsan bir hatunun er kişisi bulma olasılığı bir erkeğin hatun kişisi bulma olasılığa göre kat kat fazla yani. Hakikaten neyin özgüveni bu?Ne yaşarsan yaşa da, erkek kişisinin başka sefere derkenki özgüvenine sinir oldum. Sana erkek mi yok aman bırak şu şımarığı be :)
Seni bu bakış açından öpüyorum koy dötüne gitsin yhaa :)Ya bi de aslına bakarsan bir hatunun er kişisi bulma olasılığı bir erkeğin hatun kişisi bulma olasılığa göre kat kat fazla yani. Hakikaten neyin özgüveni bu?
Ben valla canım ne istiyorsa onu yaptım kimseyede fikrini sormadım bi keyfime bide kahyasına sadeceNapiyiiim o zaman bellacım sen söyle
Trip yapmışım bildiğin dimi yaİlk olarak wp olması insta baktığı anlamına gelmez ,belki işi vardı belki başka bir durum , sanah attığın o imalı günaydın mesajı yerine seni çok seviyorum yazaaydın daha az anlardı ona olan ilgini
Madem fb tarzı takılıyorsunuz ilk olarak ona dünyadaki tek erkeğin o olmadığını ama dünyadaki tek kadının sen olduğunu göstermelisin, ne kadar yakışıklı olursa olsun unutma evet yada hayır diyen sensin..trip atmak yerine normal karşılamak daha etkilidir yani 2 saat geç yazdığında bunu yok sayman onda neden ben trip yememedim korkusu oluşur o zama iki seçenek düşünür 1 ya beni seviyor 2 beni hiç sevmiyor .sevdiğini anlarsa daha elde edici takılır sevmediğini sanaraa ego yapar sevdirmeye çalışırTrip yapmışım bildiğin dimi ya
Ya da sevdigini anlarsa avci erkekse tamamdir deyip egosu tsymin bir sekilde topuklayadabilir.Madem fb tarzı takılıyorsunuz ilk olarak ona dünyadaki tek erkeğin o olmadığını ama dünyadaki tek kadının sen olduğunu göstermelisin, ne kadar yakışıklı olursa olsun unutma evet yada hayır diyen sensin..trip atmak yerine normal karşılamak daha etkilidir yani 2 saat geç yazdığında bunu yok sayman onda neden ben trip yememedim korkusu oluşur o zama iki seçenek düşünür 1 ya beni seviyor 2 beni hiç sevmiyor .sevdiğini anlarsa daha elde edici takılır sevmediğini sanaraa ego yapar sevdirmeye çalışır
Kendi adıma konuşacak olursam sevmiyorum onu. Zaten uzun vadeli ciddi düşünebileceğim biri değil.Ya da sevdigini anlarsa avci erkekse tamamdir deyip egosu tsymin bir sekilde topuklayadabilir.