Beynim Alarm Verdi

Ayyy bdv ye bir girdim annaboleyna yine top bdv listesinin 1. Sirasins yerleşmiş :KK9:

Burda ogrendigim bir terim vardı kisaltmasi f.b. :KK48: bu o adam degil mi? Sen ban yemeden evvel onu konusuyorduk 5 gundur falan yoksun ne ara baskasina gideceksin diyorum ama oladabilir.

Adami bence tamamen silip engellemelisin. Cok sert konusmus bence sana gore. Ama bu hali seni bileyliyorsa orasi baska :rapci:
Silip engellemelik ne var bea?

Adam yazmadan mesaj dahi atmadım birkaç seferi saymazsak.
Hiç bir şekilde duygusallıktan da bahsetmedim.
Ee daha ne?
Erkekleri tek hücreli canlı falan sanıyorsunuz galiba? Onlar da insanların hal ve hareketlerinden çıkarım yapabiliyorlar. En basitinden kendin söyledin “hayran hayran izledim” diye.
Ben fuckbuddy olacağım insanda bile böyle bir şey görsem kaçarım. İleride bana aşık olur sonra uğraşır dururum diye.

Son düzenleme:
F.b. oldum diye müjdeli haberini aldıgımız cocuk mu bu :KK70:
Şimdi flört ettiğim birisi var diyosun
Bu başka kişi mi aynı kişi mi
Sen ne diyon bacım Allah aşkına :KK70:
Başka uğraşların yok mu senin ?
Aşk olsun! Haftada bir konu açıyorum maksimum bu çok mu geliyor? :KK43:

Attığın mesaj çok irite edici olmuş. Cool olayım derken cevap vermediği için tribe girdiğin belli olmuş :))
Onun da doğal olarak bir tarafları havalanmış.
Beklemede kal ama çok da ümitlenme. Tekin değil..

Attığın mesaj çok irite edici olmuş. Cool olayım derken cevap vermediği için tribe girdiğin belli olmuş :))
Onun da doğal olarak bir tarafları havalanmış.
Beklemede kal ama çok da ümitlenme. Tekin değil..
Çocuk mu tekin değil?

Bir şekilde cinsellik yaşandıysa ve adamın amacı sadece o gözüküyor boşuna mesaj atmaya gerek yok bence geri çekilmeliydiniz dediğiniz gibi yakışıklıysa alternatifi çoktur.Ve mesaja bilerek bakmamıştır.Başta cinsellik olan ilişki sevgililik yoksa sevgililiğe dönmüyor sizin vücudunuzu biliyor ve niyeti ciddi değilse yeni avlara düşüyor

Bir şekilde cinsellik yaşandıysa ve adamın amacı sadece o gözüküyor boşuna mesaj atmaya gerek yok bence geri çekilmeliydiniz dediğiniz gibi yakışıklıysa alternatifi çoktur.Ve mesaja bilerek bakmamıştır.Başta cinsellik olan ilişki sevgililik yoksa sevgililiğe dönmüyor sizin vücudunuzu biliyor ve niyeti ciddi değilse yeni avlara düşüyor
Daha tam olarak yaşamadık cinsellik.

Erkekleri tek hücreli canlı falan sanıyorsunuz galiba? Onlar da insanların hal ve hareketlerinden çıkarım yapabiliyorlar. En basitinden kendin söyledin “hayran hayran izledim” diye.
Ben fuckbuddy olacağım insanda bile böyle bir şey görsem kaçarım. İleride bana aşık olur sonra uğraşır dururum diye.
Pardon fuckbuddy ne demek 😀😀😀 cahallığımı maruz görün lütfen 😅

Bu erkeklerin poposu kalkmis bence genel olarak. Biraz ilgi gosteriyorsun havalara giriyorlar. Tavsiyem yok. Sevdigini de gosteremeyeceksen, karsindaki ilgiyi kaldirmayi bilmiyorsa iliski yasamanin cok da manasi yok bence.
Inan öyle çok bir şey yapmadım.
Hep o konuşmak için yazıyordu, ben sonlandiriyordum. Birkaç gün önce birazcık olsun ilgini belli et anna dedim kendime. Ondan beklemeden 2 kez falan mesaj attım.
Ha bir de yan yanayken ilişkimize ters olarak max 10 saniye suratını, saçlarını oksadim.

X