- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Silip engellemelik ne var bea?Ayyy bdv ye bir girdim annaboleyna yine top bdv listesinin 1. Sirasins yerleşmiş
Burda ogrendigim bir terim vardı kisaltmasi f.b.bu o adam degil mi? Sen ban yemeden evvel onu konusuyorduk 5 gundur falan yoksun ne ara baskasina gideceksin diyorum ama oladabilir.
Adami bence tamamen silip engellemelisin. Cok sert konusmus bence sana gore. Ama bu hali seni bileyliyorsa orasi baska
Erkekleri tek hücreli canlı falan sanıyorsunuz galiba? Onlar da insanların hal ve hareketlerinden çıkarım yapabiliyorlar. En basitinden kendin söyledin “hayran hayran izledim” diye.Adam yazmadan mesaj dahi atmadım birkaç seferi saymazsak.
Hiç bir şekilde duygusallıktan da bahsetmedim.
Ee daha ne?
Yani ne bileyim sen acikca belli etmissin bissileri kacirdin falan o da olsun falan demis. Ondan dedim. Ams sanirim bu hali senin onu boyle dusunmen de hosuna gidiyor ve yine de ondan bir hareket gelmesini belliyorsun.Silip engellemelik ne var bea?
Aşk olsun! Haftada bir konu açıyorum maksimum bu çok mu geliyor?F.b. oldum diye müjdeli haberini aldıgımız cocuk mu bu
Şimdi flört ettiğim birisi var diyosun
Bu başka kişi mi aynı kişi mi
Sen ne diyon bacım Allah aşkına
Başka uğraşların yok mu senin ?
Tamam sassyassyy hiç cool değilim hatta eksilerdeyim, en coolumuz sensin. Çok yaşa, god save the cool sassyassyy!
Çocuk mu tekin değil?Attığın mesaj çok irite edici olmuş. Cool olayım derken cevap vermediği için tribe girdiğin belli olmuş :))
Onun da doğal olarak bir tarafları havalanmış.
Beklemede kal ama çok da ümitlenme. Tekin değil..
Çocuk mu tekin değil?
Daha tam olarak yaşamadık cinsellik.Bir şekilde cinsellik yaşandıysa ve adamın amacı sadece o gözüküyor boşuna mesaj atmaya gerek yok bence geri çekilmeliydiniz dediğiniz gibi yakışıklıysa alternatifi çoktur.Ve mesaja bilerek bakmamıştır.Başta cinsellik olan ilişki sevgililik yoksa sevgililiğe dönmüyor sizin vücudunuzu biliyor ve niyeti ciddi değilse yeni avlara düşüyor
Napiyiiim o zaman bellacım sen söyleNe oluyor cool takılmaya çalışınca bence sadece komik oluyor
Pardon fuckbuddy ne demekErkekleri tek hücreli canlı falan sanıyorsunuz galiba? Onlar da insanların hal ve hareketlerinden çıkarım yapabiliyorlar. En basitinden kendin söyledin “hayran hayran izledim” diye.
Ben fuckbuddy olacağım insanda bile böyle bir şey görsem kaçarım. İleride bana aşık olur sonra uğraşır dururum diye.
Inan öyle çok bir şey yapmadım.Bu erkeklerin poposu kalkmis bence genel olarak. Biraz ilgi gosteriyorsun havalara giriyorlar. Tavsiyem yok. Sevdigini de gosteremeyeceksen, karsindaki ilgiyi kaldirmayi bilmiyorsa iliski yasamanin cok da manasi yok bence.
Pardon fuckbuddy ne demekcahallığımı maruz görün lütfen