Beynim Alarm Verdi

bence bu adama takıntı yapmış durumdasınız. cinsellik de sebep olmuş olabilir buna sonuçta oksitosin bağlılık yaratıyor partnere. friends with benefits durumu yok sizde bence. o biraz daha kanka takılıp duygusuzca cinsellik takılma versiyonu. ama sizde anladığım kadarıyla cinsellik de verimli değil ve arkadaş bile değilsiniz yani adam size özür dilerim ama şişme kadın muamelesi yapıyor. siz de bu histen dolayı garezlenip inat yapıyorsunuz onu elde etmek için. elde ettiğinizde mutlu olacağınızı sanmıyorum bence hayalinizdeki gibi olmayabilir. bir nevi platonik aşık olmuşsunuz.

takıntıyı bırakıp yeni insanlara demir almak en sağlıklısı gibi görünüyor.

Merhabalar hatunlar,

Gelelim bakalım derdime. Flört ettiğim bir çocuk var. Böyle şeker şeker konuşuyorduk. Bir süredir peşimdeydi. Cool takılıyordum. Kimi zaman yazdığı son mesaja yanıt vermiyordum, el mecbur ertesi gün vs. o yazıyordu yine.

İlk buluşmadan sonra da ilk mesajı o atmıştı.

Her neyse, birkaç gündür ilgimi, sıcaklığımı tamamen ona gösterdim. Dün akşam instagramdan attığım mesajı 2 saat boyunca okumamıştı, ben de wp'dan baktım ve neredeyse 30 dk kesintisiz çevrimiçiydi.

Ben de yazdığım mesajı sildim. Sabah mesaj attım, 'Sana güzel bir şekilde günaydın demek isterdim ama şansını kaybettin şimdilik' diye, 'Başka sefere :KK70:' diye yazdı, ben de 'Kim bilir' diye yanıtladım, o da hmm yazmış.

Çocuk bayağı yakışıklı. Beynim alarm verdi, başka birisi mi var diye. Olabilir tabii, bilemeyiz.

Neyse ben diyorum ki cool takılayım, çocuk yazmadıkça artık hiç yazmayayım. Umursamıyormuş gibi görüneyim.

Hanımlar siz konuyla ilgili ne diyorsunuz? Şunu şunu yap işe yarar dediğiniz bir şey var mı?
Mesajlaşmayın mesajla yürümez. Başlayamaz bile. Kahve için sinemaya gidin. Yürüyün sohbet edin. Varsa birşeyler kendiliginden oluverir zaten. Ben kocamla bile mesajlaştiğimda isler karışıveriyor. Kaldı ki sen karşindakinin hislerini bilmiyorsun bile.

Yazdığı cevaba bakarak yorum yapacak olursam size olan ilgisi bitmiş muhtemelen görüştüğü başka biri var. Yerinizde olsam hiç yazmam hadi yazdım diyelim açık ve net olurum, tribe girmeye gerek yok.

Yazdığı cevaba bakarak yorum yapacak olursam size olan ilgisi bitmiş muhtemelen görüştüğü başka biri var. Yerinizde olsam hiç yazmam hadi yazdım diyelim açık ve net olurum, tribe girmeye gerek yok.
Yok ya ilgisi bitmemiştir de totosu falan yapmıştır. Daha ilgisini bitirecek bir şey olmadı çünkü.

X