Beynim Alarm Verdi

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Gelelim bakalım derdime. Flört ettiğim bir çocuk var. Böyle şeker şeker konuşuyorduk. Bir süredir peşimdeydi. Cool takılıyordum. Kimi zaman yazdığı son mesaja yanıt vermiyordum, el mecbur ertesi gün vs. o yazıyordu yine.

İlk buluşmadan sonra da ilk mesajı o atmıştı.

Her neyse, birkaç gündür ilgimi, sıcaklığımı tamamen ona gösterdim. Dün akşam instagramdan attığım mesajı 2 saat boyunca okumamıştı, ben de wp'dan baktım ve neredeyse 30 dk kesintisiz çevrimiçiydi.

Ben de yazdığım mesajı sildim. Sabah mesaj attım, 'Sana güzel bir şekilde günaydın demek isterdim ama şansını kaybettin şimdilik' diye, 'Başka sefere ' diye yazdı, ben de 'Kim bilir' diye yanıtladım, o da hmm yazmış.

Çocuk bayağı yakışıklı. Beynim alarm verdi, başka birisi mi var diye. Olabilir tabii, bilemeyiz.

Neyse ben diyorum ki cool takılayım, çocuk yazmadıkça artık hiç yazmayayım. Umursamıyormuş gibi görüneyim.

Hanımlar siz konuyla ilgili ne diyorsunuz? Şunu şunu yap işe yarar dediğiniz bir şey var mı?

Bence sizin ilginizi anladı ama eskisi gibi sadece takılmak istediği için böyle davranıyor.

Bu sadece fbuddy takıldığınız bey mi?

Eğer o ise demek ki, aranızdaki ilişkiyi daha ileri bir seviyeye taşımayı düşünmüyor.

Daha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.

Bence sadece cinsel anlamda istediğiniz kişilere bunu belli etmenizde bir sakınca yok ama söz konusu duygusal ilişki olunca ben kadın duygularını belli etse bile ''aşırı'' olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Kesinlikle arayıp sorma yazma erkekler nedense az ilgi gördugu zaman hemen bi soğuma içine giriyorlar sen yazmki onun ilgisini çek neden yazmıyor falan desin zor ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…