- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Laale, sabah ki mesajı atmakla hata mı etmişim sence?Bence daha fazla bir şey yapma,adam zaten artık anlamıştır hislerini.
Üstelemek çok sıkıcı oluyor bence.
İnan geç yanıt vermesi falan dert değil de, wp'de sık online oluyor. Bu biraz canımı sıktı. Gerçi önceden manyak gibi bakmıyordum çevrimiçi mi değil mi diye.Sen de ona aynısını yapmışsın başta :) o yüzden mi böyle davranıyor acaba
O zamann baştaki taktiğe devam et canım. Sen hiç yazma bakalım ne zaman yazıcak.İnan geç yanıt vermesi falan dert değil de, wp'de sık online oluyor. Bu biraz canımı sıktı. Gerçi önceden manyak gibi bakmıyordum çevrimiçi mi değil mi diye.
Hata demeyelim de gereksiz hareket bence.Laale, sabah ki mesajı atmakla hata mı etmişim sence?
Daha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.Bu sadece fbuddy takıldığınız bey mi?
Eğer o ise demek ki, aranızdaki ilişkiyi daha ileri bir seviyeye taşımayı düşünmüyor.
Buluşunca ne yaptınızDaha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.
Daha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.
Kesinlikle arayıp sorma yazma erkekler nedense az ilgi gördugu zaman hemen bi soğuma içine giriyorlar sen yazmki onun ilgisini çek neden yazmıyor falan desin zor olMerhabalar hatunlar,
Gelelim bakalım derdime. Flört ettiğim bir çocuk var. Böyle şeker şeker konuşuyorduk. Bir süredir peşimdeydi. Cool takılıyordum. Kimi zaman yazdığı son mesaja yanıt vermiyordum, el mecbur ertesi gün vs. o yazıyordu yine.
İlk buluşmadan sonra da ilk mesajı o atmıştı.
Her neyse, birkaç gündür ilgimi, sıcaklığımı tamamen ona gösterdim. Dün akşam instagramdan attığım mesajı 2 saat boyunca okumamıştı, ben de wp'dan baktım ve neredeyse 30 dk kesintisiz çevrimiçiydi.
Ben de yazdığım mesajı sildim. Sabah mesaj attım, 'Sana güzel bir şekilde günaydın demek isterdim ama şansını kaybettin şimdilik' diye, 'Başka sefere' diye yazdı, ben de 'Kim bilir' diye yanıtladım, o da hmm yazmış.
Çocuk bayağı yakışıklı. Beynim alarm verdi, başka birisi mi var diye. Olabilir tabii, bilemeyiz.
Neyse ben diyorum ki cool takılayım, çocuk yazmadıkça artık hiç yazmayayım. Umursamıyormuş gibi görüneyim.
Hanımlar siz konuyla ilgili ne diyorsunuz? Şunu şunu yap işe yarar dediğiniz bir şey var mı?
Daha ufak çaplı şeyler diyeyim ama birazdan toplu linç ekibi gelirBuluşunca ne yaptınız