- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konu sahibinin ilk fb. deneyimiydi yanlış hatırlamıyorsam.İyi ki takmamış ve üzülmemişsin anna . Adamla alakalı 2 konu açtın. Taksan herhalde 20 konu daha açacaktın
Bir f.boddy ilişkisi yaşayan birinin bu kadar takıntılı olması...
Ya siz böyle şeyler yaşamıyorsunuz ya da amaç sadece konu açıp eğlenmek.
Yok hayır ilk değildi.Konu sahibinin ilk fb. deneyimiydi yanlış hatırlamıyorsam.
Herkes duygusuz ilişki yaşayamaz bence ve konu sahibi de tecrübesizliğinin kurbanı oluyor büyük ihtimalle.
Sassy sen de benle aynı düşüncedesin sanırım. Olmayan hayatını anlatmak durumu bence.:)Cool degilseniz cool olmaya calismayin, becerememissiniz cunku. Mesaji atip sonra silmek ne ya
Her seyi belli etmissiniz zaten, gerisi yuzsuzluk olur tavsiye etmem.
Hafızanız kuvvetli değil. Ceviz yiyin bol bol :)Yok hayır ilk değildi.
Kendisi de söyledi 4. olduğunu.
Yo kendiniz bir evvel ki konunuzda yazdınız.Hafızanız kuvvetli değil. Ceviz yiyin bol bol :)
4 kişiyle cinsel manada yakinlastigimi yazmıştım. Bu demek değil ki hepsiyle ilişkimiz sadece cinsellik boyutundaydı..Yo kendiniz bir evvel ki konunuzda yazdınız.
Hatta sizi arkadaşlarınız önermişti . Bakın o detayı da hatırladım. Bence siz yiyin ki söylediğiniz şeyleri unutmayasınız :)
Hiiim teşekkür ederim önerin içinArkadaşına söyle de sana mesaj yazmasini onersin.
Zaten arkadaş önerileri ile başlamıştı, belki bir öneri daha lazımdir kimbilir.
Bob Ross gibi şuraya bir öneri cizeyim belki tutar.
Görüş annem görüş nasılsa bedaveeeHiiim teşekkür ederim önerin için
Evde bu kadar kuracagima çıktım ben de başka biriyle görüştüm ya.
Tamam sassyassyy hiç cool değilim hatta eksilerdeyim, en coolumuz sensin. Çok yaşa, god save the cool sassyassyy!Cool degilseniz cool olmaya calismayin, becerememissiniz cunku. Mesaji atip sonra silmek ne ya
Her seyi belli etmissiniz zaten, gerisi yuzsuzluk olur tavsiye etmem.
sallanmadığınızı düşünüyorsanız problem sizde ne yazık ki. Birçok insanda bu tarz kompleksler var. Bir psikologla görüşebilirsiniz.Muhtemelen yine banlanacagim sizin konunuzda ama yazmadan da olmaz. Yahu havaniz kime? Ne bu kimseyi takmıyorum havaları? Ne bu her mesaja gülücükler döşeme derdi? Üstü kapalı, ben size danisiyorum ama sizi sallamiyorum ayakları ne?
Yaptığınız oyunları, o çok yakışıklı diye ölup bittiginiz adam da, biz de yutmuyoruz. Hem sizde ki nasıl bir acizlik ki, adamla yakınlaşmak için bir araya geliyorsunuz, adam yakinlasip uzaklaşıyor olması gerektiği gibi, siz de sonra bunu hırs yapip, kendimi ağırdan satarsam bana değer verir mi, taktik verin kızlar diye buralarda yardım dileniyorsunuz.
Yine yine ve yine soyluyorum ne yapsaniz boş bu saatten sonra. Siz tam yaşanmadı bazı şeyler devami için gelecek diyorsunuz ama adamın aldığı kadarı yetmiş anladığım kadarıyla. Yahu dizi degilsiniz ki, arkası yarın arkası yarın diyip duruyorsunuz. Olsa olsa kısa film olursunuz.
En az üç gün yokum. Bu aralar konu açacak derdim de yoktu zaten. Allah'a ismarladik.
Sevdim bunu, en azından yaratıcı :)Cool olma,iyi bir kul ol
Reklam sloganı gibi oldu ama idare ediver.
Adam yazmadan mesaj dahi atmadım birkaç seferi saymazsak.Burada kendini olmadığın biri gibi göstermeye çalışıyorsun ama mesaj atıp silmen hareketlerin aksini kanıtlıyor. Adam da salak değilse senin fuckbodylik ilişki yaşayacak kadar rahat biri olmadığını anladığından kendini geri çekip yeni ufuklara yelken açmıştır ama ne olur ne olmaz diye de bir kenarda bekletiyordur seni.
Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.