Beynim Alarm Verdi

Konu sahibinin ilk fb. deneyimiydi yanlış hatırlamıyorsam.

Herkes duygusuz ilişki yaşayamaz bence ve konu sahibi de tecrübesizliğinin kurbanı oluyor büyük ihtimalle.

Yo kendiniz bir evvel ki konunuzda yazdınız.
Hatta sizi arkadaşlarınız önermişti . Bakın o detayı da hatırladım. Bence siz yiyin ki söylediğiniz şeyleri unutmayasınız :)
4 kişiyle cinsel manada yakinlastigimi yazmıştım. Bu demek değil ki hepsiyle ilişkimiz sadece cinsellik boyutundaydı..
Ilk defa bu tarz bir ilişki içindeyim.

Arkadaşına söyle de sana mesaj yazmasini onersin.
Zaten arkadaş önerileri ile başlamıştı, belki bir öneri daha lazımdir kimbilir.
Bob Ross gibi şuraya bir öneri cizeyim belki tutar.
Hiiim teşekkür ederim önerin için
Evde bu kadar kuracagima çıktım ben de başka biriyle görüştüm ya.

Başlarda senin tabirinle :) "cool" takıldığın için seni ulaşılmaz gördü, ulaşana kadar çabaladı elde ettiğini hissedince de hevesini almış gibi gözüküyor..
İlk adımı atmazdım senşn yerinde olsan. Dediğin gibi aynen cool takılmaya devam :)

Cool degilseniz cool olmaya calismayin, becerememissiniz cunku. Mesaji atip sonra silmek ne ya

Her seyi belli etmissiniz zaten, gerisi yuzsuzluk olur tavsiye etmem.
Tamam sassyassyy hiç cool değilim hatta eksilerdeyim, en coolumuz sensin. Çok yaşa, god save the cool sassyassyy!

Muhtemelen yine banlanacagim sizin konunuzda ama yazmadan da olmaz. Yahu havaniz kime? Ne bu kimseyi takmıyorum havaları? Ne bu her mesaja gülücükler döşeme derdi? Üstü kapalı, ben size danisiyorum ama sizi sallamiyorum ayakları ne?

Yaptığınız oyunları, o çok yakışıklı diye ölup bittiginiz adam da, biz de yutmuyoruz. Hem sizde ki nasıl bir acizlik ki, adamla yakınlaşmak için bir araya geliyorsunuz, adam yakinlasip uzaklaşıyor olması gerektiği gibi, siz de sonra bunu hırs yapip, kendimi ağırdan satarsam bana değer verir mi, taktik verin kızlar diye buralarda yardım dileniyorsunuz.

Yine yine ve yine soyluyorum ne yapsaniz boş bu saatten sonra. Siz tam yaşanmadı bazı şeyler devami için gelecek diyorsunuz ama adamın aldığı kadarı yetmiş anladığım kadarıyla. Yahu dizi degilsiniz ki, arkası yarın arkası yarın diyip duruyorsunuz. Olsa olsa kısa film olursunuz.

En az üç gün yokum. Bu aralar konu açacak derdim de yoktu zaten. Allah'a ismarladik.

sallanmadığınızı düşünüyorsanız problem sizde ne yazık ki. Birçok insanda bu tarz kompleksler var. Bir psikologla görüşebilirsiniz.

Burada kendini olmadığın biri gibi göstermeye çalışıyorsun ama mesaj atıp silmen hareketlerin aksini kanıtlıyor. Adam da salak değilse senin fuckbuddylik ilişki yaşayacak kadar rahat biri olmadığını anladığından kendini geri çekip yeni ufuklara yelken açmıştır ama ne olur ne olmaz diye de bir kenarda bekletiyordur seni.

Olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.

Adam yazmadan mesaj dahi atmadım birkaç seferi saymazsak.
Hiç bir şekilde duygusallıktan da bahsetmedim.
Ee daha ne?

Ayyy bdv ye bir girdim annaboleyna yine top bdv listesinin 1. Sirasins yerleşmiş

Burda ogrendigim bir terim vardı kisaltmasi f.b. bu o adam degil mi? Sen ban yemeden evvel onu konusuyorduk 5 gundur falan yoksun ne ara baskasina gideceksin diyorum ama oladabilir.

Adami bence tamamen silip engellemelisin. Cok sert konusmus bence sana gore. Ama bu hali seni bileyliyorsa orasi baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…