Beynim Alarm Verdi

Daha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.
Konu da o ya zaten, o şekilde takılmak isteseydi emin olun takılmak için adım atardı.

İlginizin büyük ihtimalle zaten farkındaydı, hoşuna da gidiyordu ama baktı ki kendisi açısından tehlike çanları çalıyor uzaklaşmaya başladı.

Eger telefonuna bildirim düşüyorsa instagramda yazdıgınızı silsenizde görmüştür bilerek icine girip bakmamıstır
Agırdan satıyor kendini keske sabahta yazmasaydınız kaçan kovalanır bu iş hep böyle işliyor malesef

Ahahah ne tehlike çanı yahu? Gayet rahattım, adamın yakasına yapışmadım ya. O yazmadıkça yazmadım son bir iki seferi saymazsak. Hep o yazmak durumunda kaldı..

Bizden bundan sonrası için öyle davranırız o halde

Yahu, kolay yakınlaşan bir kadın olmanıza ragmen, bu ülkede bunun zor bulunan bir şey olmasına ragmen, adam yine de sizi sallamiyor. Bırakın artık oyun oynamayı, sitrateji falan yapmayı, en büyük kozunuzu oynamissiniz zamanında zaten ama o da olmamış, tutmamış. Bu saatten sonra ağzınıza kuş tutsaniz olmaz o is. Sizin istediğiniz gibi olmazzzz.

Sitrateji değil de strateji olmasın o?

Bundan sonra bir şey yapmayın, onun adım atmasını bekleyin. Atmazsa da kendisi bilir.

Bence çok fazla taktik yapıyorsunuz. "Her şey çok planlı olsun. Güçlü, umursamaz kadını oynayayım" diyorsunuz ama öyle olup olmadığınızı emin olun karşıdaki anlıyordur.
Instagramdan yazmak, okumayınca silmek, whatsappta takip edip sabah "çok da umurumda değilsin" anlamına gelen mesaj atmak vs
Çok uğraşıyorsun, yapma böyle akışına bırak.

Ahahah ne tehlike çanı yahu? Gayet rahattım, adamın yakasına yapışmadım ya. O yazmadıkça yazmadım son bir iki seferi saymazsak. Hep o yazmak durumunda kaldı..
Üzülmeyin veya lütfen kızmayın yazacaklarıma ama benim okuduklarımdan çıkarımım;

Karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz ve tanıma fırsatınız da olmamış kendinizce. Bu insanın size karşı olan tavırlarının orijinal karakteri mi olduğunu bilemezsiniz. Çok etkilenmişsiniz. Fakat bu sadece dış görünüşünden, size yansıttığı kadarı ile olan hal ve hareketlerinden.

Az öncede söylediğim gibi ilişkiyi farklı bir boyuta taşımak isteseydi, yapardı. Maalesef erkekler bizim gibi değil, siz de biliyorsunuzdur. Bir de bu kişi eğer birkaç konu önce bahsettiğiniz cinsel deneyimi olmamış kişiyse, malum erkek zihniyeti, "Aman iletişimi koparmayayım," kafasında da olabilir. Zaten böyle biriyse yine üzülen, kırılan siz olursunuz. Sizin de ilginizi fark etmiş ve ne olurum ne de olmam diyor tavırları ama elbette etkilendiğiniz için ister istemez başka şekilde yorumluyorsunuz. Kendinizde eski konunuzda söylemiştiniz zaten, hayran hayran bakıyorum diye. Bunu fark etmemesi mümkün mü?

Karaktersiz dolu etraf, hislerinizi sömürmesine müsaade etmeyin. Çünkü buradan bakıldığı zaman öyle duruyor. Kırılacaksınız istemeden de olsa.

Zaten siz böyle bir mesaj atarak attığınız mesajı okuyup okumadığını cevap vermediğini takip ettiğinizi belli etmişsiniz.Ne gerek var mesaj atmalara silmelere cevap yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir.Bu kadar heyecan yapmaya gerek yok rahat olun.Ama karşı taraf anlamıştır zaten geçmiş olsun.

İyi ki takmamış ve üzülmemişsin anna . Adamla alakalı 2 konu açtın. Taksan herhalde 20 konu daha açacaktın
Bir f.boddy ilişkisi yaşayan birinin bu kadar takıntılı olması...
Ya siz böyle şeyler yaşamıyorsunuz ya da amaç sadece konu açıp eğlenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…