- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konu da o ya zaten, o şekilde takılmak isteseydi emin olun takılmak için adım atardı.Daha tam o şekilde takılamadık. Ama onu istediğimi çok belli ettim. Belki bunun etkisi olmuştur.
Ahahah ne tehlike çanı yahu? Gayet rahattım, adamın yakasına yapışmadım ya. O yazmadıkça yazmadım son bir iki seferi saymazsak. Hep o yazmak durumunda kaldı..Konu da o ya zaten, o şekilde takılmak isteseydi emin olun takılmak için adım atardı.
İlginizin büyük ihtimalle zaten farkındaydı, hoşuna da gidiyordu ama baktı ki kendisi açısından tehlike çanları çalıyor uzaklaşmaya başladı.
Bizden bundan sonrası için öyle davranırız o haldeEger telefonuna bildirim düşüyorsa instagramda yazdıgınızı silsenizde görmüştür bilerek icine girip bakmamıstır
Agırdan satıyor kendini keske sabahta yazmasaydınız kaçan kovalanır bu iş hep böyle işliyor malesef
Sitrateji değil de strateji olmasın o?Yahu, kolay yakınlaşan bir kadın olmanıza ragmen, bu ülkede bunun zor bulunan bir şey olmasına ragmen, adam yine de sizi sallamiyor. Bırakın artık oyun oynamayı, sitrateji falan yapmayı, en büyük kozunuzu oynamissiniz zamanında zaten ama o da olmamış, tutmamış. Bu saatten sonra ağzınıza kuş tutsaniz olmaz o is. Sizin istediğiniz gibi olmazzzz.
Sitrateji değil de strateji olmasın o?
Ama hiç mi girmedi instagrama?instagram bildirimleri kapalidir belmi
Üzülmeyin veya lütfen kızmayın yazacaklarıma ama benim okuduklarımdan çıkarımım;Ahahah ne tehlike çanı yahu? Gayet rahattım, adamın yakasına yapışmadım ya. O yazmadıkça yazmadım son bir iki seferi saymazsak. Hep o yazmak durumunda kaldı..