Beynim Alarm Verdi

Vallahi olmuyor Anna. İlgini çok belli ediyorsun.
Eski heartbreaker Gangsta olarak bir şeyler yazacağım şimdi, olmayacak. Neyse.
Gangsta diyorum ya hep o yazıyordu, sonunda konuşmayı ben bitiriyordum. Birkaç kere ilk mesajı ben attım son günlerde.
Bu mu ilgimi çok belli etmek?

Gangsta diyorum ya hep o yazıyordu, sonunda konuşmayı ben bitiriyordum. Birkaç kere ilk mesajı ben attım son günlerde.
Bu mu ilgimi çok belli etmek?

Bak:

Hayatımda yakından gördüğüm en yakışıklı insanlardan biri. Yüzüne bakmaya doyamıyorum.

ona 'Zevk aldın mı?' diye sordum. O da 'Bir şey hissetmedim' dedi.

Vb.
Sen adamlara "Seni önemsiyorum" tarzı sorular sorar, yüzlerine dalgın dalgın bakarsan, belli olur ne yapmaya çalıştığın. Bir mesaj attım üç atmadım, bekledim 5 saat sonra attım, o dört kere attı ben buçuk cevap verdim filanla olmaz o işler. Sen fazla umursuyorsun ve umursadığının elektriği de karşı tarafa geçiyor.

Sabah mesaj attım, 'Sana güzel bir şekilde günaydın demek isterdim ama şansını kaybettin şimdilik' diye, 'Başka sefere :KK70:' diye yazdı, ben de 'Kim bilir' diye yanıtladım, o da hmm yazmış.

Farka bak, senin mesajından ılgıt ılgıt -ilgiliyim sana ilgilen benle- alt metni akıyor, çocuğun mesaja bak ne kadar baştan savma. Taktik mesaj sayısıyla yapılmaz, içerikle yapılır.

Çocuk ilginizi anlamış, cool takılmak sökmez artık.

Bu, F*** buddy'niz olan çocuk mu?

Bak:

Vb.
Sen adamlara "Seni önemsiyorum" tarzı sorular sorar, yüzlerine dalgın dalgın bakarsan, belli olur ne yapmaya çalıştığın. Bir mesaj attım üç atmadım, bekledim 5 saat sonra attım, o dört kere attı ben buçuk cevap verdim filanla olmaz o işler. Sen fazla umursuyorsun ve umursadığının elektriği de karşı tarafa geçiyor.

Farka bak, senin mesajından ılgıt ılgıt -ilgiliyim sana ilgilen benle- alt metni akıyor, çocuğun mesaja bak ne kadar baştan savma. Taktik mesaj sayısıyla yapılmaz, içerikle yapılır.
Gangsta zevk aldin mi yi buna sormamıştım neyse.
Yine de kurtarılabilir bir durumda bence.

Gidip iki sevişip geri geliyon sonra yazarsa devam ama arada duygu yok bende anna boleyna dan öğrendim 😬😬😬 gerçi kendisi duygularına engel olamamış 🤤
Şaka bi yana Hiç bi kadın bu durumu kendine reva görmemeli. Biz kendimize değer vermesek, başkası da bize değer vermez. Sonra, neden kadınlar cinsel obje olarak görünüyor diye sorarız kendimize. Yatak arkadaşı nedir yaa, yok yok olmamalı böyle şeyler.

Şaka bi yana Hiç bi kadın bu durumu kendine reva görmemeli. Biz kendimize değer vermesek, başkası da bize değer vermez. Sonra, neden kadınlar cinsel obje olarak görünüyor diye sorarız kendimize. Yatak arkadaşı nedir yaa, yok yok olmamalı böyle şeyler.
Arkadaşları önermiş konu sahibini ben bilmem 🙊 Yapacağım iş değil, yapana da puuuuuhh diye tükürmem ama dedikodusunu yaparım 😬😬

Ne yaşarsan yaşa da, erkek kişisinin başka sefere derkenki özgüvenine sinir oldum. Sana erkek mi yok aman bırak şu şımarığı be :)
Ya bi de aslına bakarsan bir hatunun er kişisi bulma olasılığı bir erkeğin hatun kişisi bulma olasılığa göre kat kat fazla yani. Hakikaten neyin özgüveni bu?

İlk olarak wp olması insta baktığı anlamına gelmez ,belki işi vardı belki başka bir durum , sanah attığın o imalı günaydın mesajı yerine seni çok seviyorum yazaaydın daha az anlardı ona olan ilgini

İlk olarak wp olması insta baktığı anlamına gelmez ,belki işi vardı belki başka bir durum , sanah attığın o imalı günaydın mesajı yerine seni çok seviyorum yazaaydın daha az anlardı ona olan ilgini
Trip yapmışım bildiğin dimi ya

Trip yapmışım bildiğin dimi ya
Madem fb tarzı takılıyorsunuz ilk olarak ona dünyadaki tek erkeğin o olmadığını ama dünyadaki tek kadının sen olduğunu göstermelisin, ne kadar yakışıklı olursa olsun unutma evet yada hayır diyen sensin..trip atmak yerine normal karşılamak daha etkilidir yani 2 saat geç yazdığında bunu yok sayman onda neden ben trip yememedim korkusu oluşur o zama iki seçenek düşünür 1 ya beni seviyor 2 beni hiç sevmiyor .sevdiğini anlarsa daha elde edici takılır sevmediğini sanaraa ego yapar sevdirmeye çalışır

Teşekkürler hatunlar,

Amaan olursa olur olmazsa olmaz yani. Dünyadaki tek adam o değil ki, o gider başkası gelir. Kimler kimler gelip geçti.
Galiba yapı olarak kendime dert yaratmayı seviyorum. Ortada net bir problem de yok hani. Normalde de öyle her dakika konuşmazdık, ben de onun çoğu mesajını görüldü yapıp bırakmışımdır falan.
Önceden wp'da çevrimiçi mi diye bakmazdım ki göreyim, şimdi baktığım için görüyorum belki de falan filan.

Madem fb tarzı takılıyorsunuz ilk olarak ona dünyadaki tek erkeğin o olmadığını ama dünyadaki tek kadının sen olduğunu göstermelisin, ne kadar yakışıklı olursa olsun unutma evet yada hayır diyen sensin..trip atmak yerine normal karşılamak daha etkilidir yani 2 saat geç yazdığında bunu yok sayman onda neden ben trip yememedim korkusu oluşur o zama iki seçenek düşünür 1 ya beni seviyor 2 beni hiç sevmiyor .sevdiğini anlarsa daha elde edici takılır sevmediğini sanaraa ego yapar sevdirmeye çalışır
Ya da sevdigini anlarsa avci erkekse tamamdir deyip egosu tsymin bir sekilde topuklayadabilir.

Ya da sevdigini anlarsa avci erkekse tamamdir deyip egosu tsymin bir sekilde topuklayadabilir.
Kendi adıma konuşacak olursam sevmiyorum onu. Zaten uzun vadeli ciddi düşünebileceğim biri değil.
Hoşlandım ya da hoşlanıyorum, ilk anlarda aşık olmuşum gibi gelse de.

X