- 12 Temmuz 2006
- 56.252
- 216.186
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Bunun tam tersi yönde konu açanlar da oldu sitede:))) uzun boyluyum beyaz tenliyim sarışınım diye övünülen topikler açıldı, hatta çoook eski senelerde x şehrin kadınları güzeldir y şehrinden güzel kadın çıkmaz konuları bile açılmıştıŞimdi esmerler övülür, beyazlar gömülür, klasik
Olay esmerlerin güzel veya çirkin olması, beyaz mı esmer mi mevzusu değil.
Bi ara da biri çok kısa boyluyum falan diye konu açmış, diğerleri uzun boyluları gömüyo, işte çok yaşlı duruyolar vsBakalım burda neler olacak
RiriYa evet insan bi de hep kendinde olmayana hayranlık duyar ya ben simsiyah olan kadınların o parlayan ciltlerini aşırı beğeniyorum
Güzellerin çok seçeneği oluyor çünkü, peşinden koşan, ilgi gösteren çok oluyor, dikkatinin bir şekilde çekilmesine her şeyin önlerine gelmesine aşırı alışmış oluyorlar. Şans değil akıl işi aslında o yani. Hem güzel olup hem de yoğun talebe rağmen aklını tam kullanabiliyorsan terminatör oluyorsun mesela.Belli ki cahil kültürsüzün teki. Onun bunun lafıyla niye kendinizden nefret ediyorsunuz. Ben şunu öğrendim bu hayatta güzellik beş para etmez şansın yoksa. Nice güzel arkadaşlarım var yalnızlar ya da saçma sapan insanlarla uğraşıyorlar. Orta tipte arkadaşlar da var çok efendi erkeklerle güzel ilişkileri var. Bu hayatta şansın varsa gerisini salla. Siz de ona mesela burnu büyüktür burnu hokka gibi olan kızlar çok güzel oluyor falan deyin. Korksun sizden biraz. Ama yalnızken falan yapın bunu.
Şimdi kore filmleriyle birlikte kore kültürü ve cilt bakım ürünleri de popüler olmaya başladı. Sektör meselesi başka bir sebebi yok.Ten rengiyle, göz rengiyle sorunu olan bir kısım insan var gerçekten. Bazi sosyal medyada görüyorum açık ten için kremler, maskeler yapıyorlar. Açık renk fondöten, saçlarını açık renk yapmak, renkli lens... Neden kendi gerçek olanı kabul etmiyorlar diye düşünüyordum.
Şimdi kore filmleriyle birlikte kore kültürü ve cilt bakım ürünleri de popüler olmaya başladı. Sektör meselesi başka bir sebebi yok.
Kendini kötü hissetme bunun için.
Türkiyenin en güzel kadınlarından Hande Erçel, Dilan çiçek deniz, Esra Bilgiç; Dünyanın en güzel kadınlarından Sofia Vergara, Sandra Bullock ve bunlara benzer bir cok isim esmer. Onların güzel olduğunu inkar etmek çok mümkün değildir diye düşünüyorum. Kayınvalideniz iğrenç ve toksik bir insan ten rengine takmaya başka bir şeye takardı zaten. Mesafe koy.
Böyle zannediliyor ama gerçekte öyle olmuyor. Güzel diye akıllı insanlar yanaşamıyor salak salak tipler şansını denemek için geliyor. Sonra toksik ilişkiyle uğraşıyorlar. Demek istediğim bütün güzeller değil ama bir kısmı da böyle. Akılını kullanmakla ilgili değil çok da çünkü karşına efendi hiç çıkmayabiliyor ki akıllıca davranasın.Güzellerin çok seçeneği oluyor çünkü, peşinden koşan, ilgi gösteren çok oluyor, dikkatinin bir şekilde çekilmesine her şeyin önlerine gelmesine aşırı alışmış oluyorlar. Şans değil akıl işi aslında o yani. Hem güzel olup hem de yoğun talebe rağmen aklını tam kullanabiliyorsan terminatör oluyorsun mesela.
Ya da esmerlerden de güzeller çıkıyor demek.Yorumlarda gordugum "esmer ama guzel" demekte hos degil
Takılacağı baika şeyler olacağına dert edindiğine bak3 Temmuz Pazartesi Konunuz
3 Temmuz Pazartesi günü açtığınız konunuzda, nişanlınızın sizi ailesine götürdüğünde "size bulaşık makinesi getirdim" dediğini, sizi ailesine tanıtırken de "bizim keçi" dediğini yazdınız.
Adam bunları söyledikten sonra hâlâ bu insanla evlenme niyetinde misiniz ? Bu lafları eden adamın ablasından bunları duymak, sizi gerçekten şaşırttı mı ?
eğer beni kast ettiysen hiç o anlamda yazmadım. Ben esmer insanları daha cok begeniyorum zaten. Bugün çok uykusuzum belki doğru kelimeleri seçememisimdir bilmiyorum. O şekilde bir izlenim bıraktıysam çok üzgünüm.Yorumlarda gordugum "esmer ama guzel" demekte hos degil
O anlamda söylemek istememiştim ben.Ya da esmerlerden de güzeller çıkıyor demek.
Kuzum bir yorum gordum ama kimdi bakmadim ,farkli bir anlam kastiniz yoksa problem yok demektireğer beni kast ettiysen hiç o anlamda yazmadım. Ben esmer insanları daha cok begeniyorum zaten. Bugün çok uykusuzum belki doğru kelimeleri seçememisimdir bilmiyorum. O şekilde bir izlenim bıraktıysam çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?