• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz ten sevdası nedir ya?

Şimdi esmerler övülür, beyazlar gömülür, klasik :KK53:
Olay esmerlerin güzel veya çirkin olması, beyaz mı esmer mi mevzusu değil.
Bi ara da biri çok kısa boyluyum falan diye konu açmış, diğerleri uzun boyluları gömüyo, işte çok yaşlı duruyolar vs :KK53: Bakalım burda neler olacak 🥲
Bunun tam tersi yönde konu açanlar da oldu sitede:))) uzun boyluyum beyaz tenliyim sarışınım diye övünülen topikler açıldı, hatta çoook eski senelerde x şehrin kadınları güzeldir y şehrinden güzel kadın çıkmaz konuları bile açılmıştı😂

Dediğiniz gibi mesele aura meselesi aslında, bacak kadar boyunuz sıradan bir tipiniz vardır ama yaydığınız pozitif enerji ilgi görür, kendinizi olduğunuz gibi seviyorsanız başkalarının dış görünüşünüzle ilgili söylediği sözleri de umursamıyorsunuz, ağız bu herkes bir şey söyler önemli olan aynaya bakınca sizin hissettiklerinizdir.

Belli ki cahil kültürsüzün teki. Onun bunun lafıyla niye kendinizden nefret ediyorsunuz. Ben şunu öğrendim bu hayatta güzellik beş para etmez şansın yoksa. Nice güzel arkadaşlarım var yalnızlar ya da saçma sapan insanlarla uğraşıyorlar. Orta tipte arkadaşlar da var çok efendi erkeklerle güzel ilişkileri var. Bu hayatta şansın varsa gerisini salla. Siz de ona mesela burnu büyüktür burnu hokka gibi olan kızlar çok güzel oluyor falan deyin. Korksun sizden biraz. Ama yalnızken falan yapın bunu.

Belli ki cahil kültürsüzün teki. Onun bunun lafıyla niye kendinizden nefret ediyorsunuz. Ben şunu öğrendim bu hayatta güzellik beş para etmez şansın yoksa. Nice güzel arkadaşlarım var yalnızlar ya da saçma sapan insanlarla uğraşıyorlar. Orta tipte arkadaşlar da var çok efendi erkeklerle güzel ilişkileri var. Bu hayatta şansın varsa gerisini salla. Siz de ona mesela burnu büyüktür burnu hokka gibi olan kızlar çok güzel oluyor falan deyin. Korksun sizden biraz. Ama yalnızken falan yapın bunu.
Güzellerin çok seçeneği oluyor çünkü, peşinden koşan, ilgi gösteren çok oluyor, dikkatinin bir şekilde çekilmesine her şeyin önlerine gelmesine aşırı alışmış oluyorlar. Şans değil akıl işi aslında o yani. Hem güzel olup hem de yoğun talebe rağmen aklını tam kullanabiliyorsan terminatör oluyorsun mesela.

Ten rengiyle, göz rengiyle sorunu olan bir kısım insan var gerçekten. Bazi sosyal medyada görüyorum açık ten için kremler, maskeler yapıyorlar. Açık renk fondöten, saçlarını açık renk yapmak, renkli lens... Neden kendi gerçek olanı kabul etmiyorlar diye düşünüyordum.
Şimdi kore filmleriyle birlikte kore kültürü ve cilt bakım ürünleri de popüler olmaya başladı. Sektör meselesi başka bir sebebi yok.

Kendini kötü hissetme bunun için.

Türkiyenin en güzel kadınlarından Hande Erçel, Dilan çiçek deniz, Esra Bilgiç; Dünyanın en güzel kadınlarından Sofia Vergara, Sandra Bullock ve bunlara benzer bir cok isim esmer. Onların güzel olduğunu inkar etmek çok mümkün değildir diye düşünüyorum. Kayınvalideniz iğrenç ve toksik bir insan ten rengine takmaya başka bir şeye takardı zaten. Mesafe koy.

Monica Belluci, Halle Berry yaa 🫠

Güzellerin çok seçeneği oluyor çünkü, peşinden koşan, ilgi gösteren çok oluyor, dikkatinin bir şekilde çekilmesine her şeyin önlerine gelmesine aşırı alışmış oluyorlar. Şans değil akıl işi aslında o yani. Hem güzel olup hem de yoğun talebe rağmen aklını tam kullanabiliyorsan terminatör oluyorsun mesela.
Böyle zannediliyor ama gerçekte öyle olmuyor. Güzel diye akıllı insanlar yanaşamıyor salak salak tipler şansını denemek için geliyor. Sonra toksik ilişkiyle uğraşıyorlar. Demek istediğim bütün güzeller değil ama bir kısmı da böyle. Akılını kullanmakla ilgili değil çok da çünkü karşına efendi hiç çıkmayabiliyor ki akıllıca davranasın.

Esmer gelin giderken sarışınlar cat cat cat catlıyor ama 🤣 beyaz tenli olmanin avantaji yok günese cıkınca amele yanıgı oluyorsun güneş lekesi cabası.Hem esmer olmak kötü bir sey olsa miller solaryuma bronzlasmaya dünya para dökmez

Esmer beyaz sarı meselesi değil bence. Dile yerleşmiş kalıplaşmış düşünce. Ben esmerim ayrıca kıl tüy de cabası. Yanımda çok duydum birinden bahsederken kaşı gözü Kara yüzü beyaz, ya da Kara kuru kıllı bilmem ne. Hiç oralı bile olmuyorum. Benim arkadaşım bihterin kopyası mavi gözlü kumral ama kime gönlünü kaptırdı ise hiçbiri kızı istemedi. Kız hem güzel hem şıkır şıkır. İstemeyen erkeklerin hepside kızdan daha kötüsü ile evlendi. Bana göre kızın çekiciliği yok. Albenisi varsa insanın ten rengi önemli değil. Sizin sorun bence görümce de. Size aynı cümleyi kırarsa nişanlımda ablalarım çok beyaz gözüme çirkin görünüyorlar senin esmerliğin beni cezbediyor dedi dersiniz

3 Temmuz Pazartesi Konunuz

3 Temmuz Pazartesi günü açtığınız konunuzda, nişanlınızın sizi ailesine götürdüğünde "size bulaşık makinesi getirdim" dediğini, sizi ailesine tanıtırken de "bizim keçi" dediğini yazdınız.

Adam bunları söyledikten sonra hâlâ bu insanla evlenme niyetinde misiniz ? Bu lafları eden adamın ablasından bunları duymak, sizi gerçekten şaşırttı mı ?
Takılacağı baika şeyler olacağına dert edindiğine bak

Bizimkilerde beyaz sever ..yani bizim oralar , batı Karadeniz ...kardeşimin teki bize göre esmer dışardaki insanlara göre beyaz bile sayılabilir...ama oda küçükten beri tenim beyaz olsun diye sürekli yikanirdi ..nasıl bir cahillikse annen babanın empoze ettiği ..küçücük çocukları dahi etkiliyor. Ama durum bu.

eğer beni kast ettiysen hiç o anlamda yazmadım. Ben esmer insanları daha cok begeniyorum zaten. Bugün çok uykusuzum belki doğru kelimeleri seçememisimdir bilmiyorum. O şekilde bir izlenim bıraktıysam çok üzgünüm.
Kuzum bir yorum gordum ama kimdi bakmadim ,farkli bir anlam kastiniz yoksa problem yok demektir🌷

Kendi söz hakkımızın olmadığı, Allahın yarattığı yoruma açık dahi olmayan böyle konularda boyun kısa, burnun şöyle, tenin kara şeklinde nasıl densiz densiz yorum yapabiliyorlar anlamıyorum o kendi mi seçmiş ten rengini de zevkini sorguluyor? Böylelerini Allah çarpsa bi aaah ah bak bakalım bi daha konuşabiliyolar mı?!

Back