- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.451
- 113
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
-
Ben beyaz tenliyim bi avantajı yok ama dezavantajları var giydiğim hey şey cildimde kızarıklık yapıyor, güneş hassasiyeti vs saymakla bitmez. Esmer olmanın böyle konu olması utanmanız filan çok ilginç geldi bana.
Beyaz tenliler o sıra bronzlaşmaya çalışıyordur... Örneğin ben. Esmer tenlilerin güneşe ve yaşlanmaya toleransını kıskanıyorum açıkçası. Hiç kafanıza takmayın bence, kendi halinizin en çekicisi olmaya bakın.
Sarısının adı esmerin tadıSöylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Kendi kızını da yaptığını şahit oldum geçen gün
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Artık kendi tenimden utanıyorum sinir oluyorum sadece keşke ondan duysam sadece
Bana söylenen bu söz aynı zaman da başka biri şey demiş
Sahi esmer ama ilgi çekiciliği var demiş
Yani koyu olsam ilgi çekiciğilm olmayacak
Benim tenim beyaz değil aşırı derece de koyu değil buğday gibi bir ten
Türkiyenin en güzel kadınlarından Hande Erçel, Dilan çiçek deniz, Esra Bilgiç; Dünyanın en güzel kadınlarından Sofia Vergara, Sandra Bullock ve bunlara benzer bir cok isim esmer. Onların güzel olduğunu inkar etmek çok mümkün değildir diye düşünüyorum. Kayınvalideniz iğrenç ve toksik bir insan ten rengine takmaya başka bir şeye takardı zaten. Mesafe koy.Söylenen şeyleri aklıma geldikçe moralim bozuluyor kafaya takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyor moralim bozuluyor
Nişanlım ablası arkamdan şey demiş annemin yüzüne söylemiş biz kardeşimize beyaz tenli güzel kız bakıyorduk ama annem isteyince bir şey demedik dedi
Kendi kızını da yaptığını şahit oldum geçen gün
Onun kızlarından biri diğer kızlarına göre esmer diye herkesin önünde bu bir esmer zaten dedi
Artık kendi tenimden utanıyorum sinir oluyorum sadece keşke ondan duysam sadece
Bana söylenen bu söz aynı zaman da başka biri şey demiş
Sahi esmer ama ilgi çekiciliği var demiş
Yani koyu olsam ilgi çekiciğilm olmayacak
Benim tenim beyaz değil aşırı derece de koyu değil buğday gibi bir ten
Beyaz tenli olmak güzel ama dediğin gibi çok zor. Güneşin ismi anılsa kızarmaya veya kararmaya başlıyorumBen beyaz tenliyim bi avantajı yok ama dezavantajları var giydiğim hey şey cildimde kızarıklık yapıyor, güneş hassasiyeti vs saymakla bitmez. Esmer olmanın böyle konu olması utanmanız filan çok ilginç geldi bana.
Nedense sosyal seviyesi düşük, varoş kafadaki ailelerde bu beyaz ten takıntısı var. Bi kadından bahsederken "beyaz tenli, çok güzel" diyolar mesela, bakıyosun, kadın asla güzel değilTen rengiyle, göz rengiyle sorunu olan bir kısım insan var gerçekten. Bazi sosyal medyada görüyorum açık ten için kremler, maskeler yapıyorlar. Açık renk fondöten, saçlarını açık renk yapmak, renkli lens... Neden kendi gerçek olanı kabul etmiyorlar diye düşünüyordum.
Bizim ailede buyuk çoğumuz beyaziz ama kimsenin o güzel bu çirkin diye ten muhabbeti yaptığını görmedim ya.
Ama bence gerçekten yeşil mavi göz ayrıcalık yaşNedense sosyal seviyesi düşük, varoş kafadaki ailelerde bu beyaz ten takıntısı var. Bi kadından bahsederken "beyaz tenli, çok güzel" diyolar mesela, bakıyosun, kadın asla güzel değilRenkli göze de böyle bi takıntıları var. Beyaz tenli, renkli gözlü çok güzel kadınlar da var elbette ama bunlar tek başına yeterli değil ki. Güzellik bir bütün, bambaşka bi aura.
Ayrıca:
Eki Görüntüle 3268289
Güzel olanlar elbette var ama ayrıcalık olması tartışılırAma bence gerçekten yeşil mavi göz ayrıcalık yaşinsanın baktıkça bakasi geliyor
Ya evet insan bi de hep kendinde olmayana hayranlık duyar ya ben simsiyah olan kadınların o parlayan ciltlerini aşırı beğeniyorumBeyaz tenli olmak güzel ama dediğin gibi çok zor. Güneşin ismi anılsa kızarmaya veya kararmaya başlıyorumDeniz ve güneş aynı anda temas ettiğinde isilik oluyor ellerim kollarım, yüzümde kaşıntı gırla zaten.
Konu sahibi, beyaz tenli olup gram güzel olmayan da var, esmer olup çok çekici olan kadınlar da. Yine söylüyorum, bu bi kusurmuş gibi "çok koyu değil de buğday tenliyim" diye açıklamalar yapmak yerine bunu konuşanların edepsiz olduğunu farket, duruşun ona göre olsun. Umarım nişanlın da ailesi gibi varoş bi zihniyete sahip değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?