Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

ben bir sürü eczane gezdim ama vichy nin beyaz pudrasını bulamadım :1no2:sizin istediğiniz sabitleyici pudra diyolar en açık tonunu verelim yokmu bunun tam bi adı falan senağlama

demothy ben o heyacanla sadece bir eczaneye bakabildim;coverderm yokmuş;vichy buldum onu aldım,coverderm in diğer ürünlerini kullanıp çok memnun kaldığımdan coverderm i öneririm;ama vichy dende çok memnunum;16 saat kalıcılığı varmış,şimdi bunu kullanıp bitince covrdrm i denicem! Mavicem; daha önce isim vermiştim ama tekrar vereyim;Vichy Dermablend Sabitleyici Pudra 49 YTL,emin olmak için vichy nin sitesinden bakabilirsin ürüne! coverderm de ise ismi;coverderm finishing powder 52 ytl. Arkadaşlar fotoğraf istiyorsunuz ama gönderemiyorum, ama hala aklınızda soru işaretleri varsa;ürünleri bulduğunuz eczaneden testerlerini deneyebilirsiniz ona göre karar verirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyoruma.s

saol canımmm alıcam yarın:dance:

ben ne beyaz tenliyim ne de buğday tam olarak ne renk olduğum belli değil genelde beyaz tenli olduğum sölenir ama gerçekten beyaz tenlilerle yan yana gelince onların yanında buğday gibi duruyorum denesem banna da yakışır mı acaba

vichy sabitleyici beyaz pudarayı bulamayan arkadaşlar.
Vichy sitesinden sipariş verebilirsiniz.
Ben de eczanelerde ve kozmatik satan dükkanlarda bulamadım.Siteden telefonla sipariş verdim.
İsterseniz siteye üye olup kredi kartıylada alışveriş yapabilirsiniz.
Ben adrese teslim istedim ve bir gün sonra pudram geldi.Ödemeyi ürünü teslim alınca yaptım.
Ama gerçekten tahminimden çok daha güzel çıktı.
Buğday tenliden daha beyazım yeşil gözlüyüm ve kızıl saçlıyım.Bu kadar mutheşem duracağını inan tahmin etmedim.
Tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkürler.

ya bu coverdem bı tek bana ıyı gelmedı sanırım:) allah allah kac sene once ılk cıktıgında almıstım sabıtleyıcı pudra ve fondoteni. sabıtleyıcı bembeyaz bişi toz seklınde ama allıgın ustune suruom hıc sabıt olmuyo:) bı yerde bı yanlıslıkmı var acaba

canım pudrayı fondötenin üzerine süreceksin
allığı daha sonra.sabitleyici derken herşeyin üzerine en son değil yani

Ben esmerim ve pudra kullanmıyorum..yinede kullanabilir miim..yoksa pudra üstüne mi sürülüyor? Şimdiden tşkler :):)

Allah çok Meraak Ettim Yahu ,bu Neymiş Böyle.ben Asla Makyajsiz çikmam.iyide Yaptiğim Söylenir.ay çok Merak Ettim Ben Bu Pudrayi Hemen Alicam Ve Size Yazicaam

Rosenoire abla, ben bugun baktım vishynin beyaz pudrasına ama satıcı kız dedi ki sabitleyici pudra fondöten uzerine surmek içindir, normalde transparandır kapatmaz nasılsa cildin aynı onun gibi olur yine surdukten sonra eger altına başka sey surmezsen dedi. SEn bu beyaz pudrayı tek surmekten mi bahsediyorsun guzel oluyor die. yoksa fonötenle surunce mi guzel oluyo diyosun.Ben hiç denemedim bilmiyorum tek surunce nasıl oluyo..

ben kullanıyodum gerçekten çok güzel duruyodu ama malesef kaldırdılar bulsam yine alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…