- 24 Ocak 2008
- 387
- 2
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
ben fondoten sürmediğim için bu bahsettiğiniz pudrayı fondotensiz kullanırsam güzel olur mu ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben fondoten sürmediğim için bu bahsettiğiniz pudrayı fondotensiz kullanırsam güzel olur mu ki
Rosenoire abla, ben bugun baktım vishynin beyaz pudrasına ama satıcı kız dedi ki sabitleyici pudra fondöten uzerine surmek içindir, normalde transparandır kapatmaz nasılsa cildin aynı onun gibi olur yine surdukten sonra eger altına başka sey surmezsen dedi. SEn bu beyaz pudrayı tek surmekten mi bahsediyorsun guzel oluyor die. yoksa fonötenle surunce mi guzel oluyo diyosun.Ben hiç denemedim bilmiyorum tek surunce nasıl oluyo..
ben Orlane markanın pırıltılı beyaz pudrasını kullanıyorum resimdekinin aynisidir fakat parlıyor.Çok güzeldir.Kendim beyaz tenliyim,normal pudramın üzerine pırıltı vermek için uyguluyorum.
Yeni nesil şeffaf cilt sıkıştırılmış pudrası. Yağı emerken doğal görünümlü renk tonunu geliştirir. Uzun saatler boyu makyajınızın yerinde kalmasını sağlar.peki ya fiatı ne kadardır? bi de normal pudra üzerine deil de sadece fondoten uzerine de uygulanabilir mi yani gerçekten pudra olarak?
Yuhanna özel msjada yazdım ama belki görmeyebilirsin, 31 ytl ye aldım ama dediğim gibi pırıltısı var ve biraz belli oluyor, o yüzden şimdi laura mercier in beyaz pudrası var onu almayı düşünüyorumCADIARZU
bahsettiğin makyajı yıllardır çok iyi uygulayan ve buna yönelik ürünler satan Shiseido nun ürünlerine bakabilirsin, birde kanebo da o tip pudralar oluyo ve üstüne pudra tanımıyorum bu kadar yoğun sıkıştırılmış ve cildi mükemmel gösteren yok bence, birde eğer hala varsa (yani oneshot) değilse c.diorun likit ışıltı veren allık gibi bir sıvısı var, ne zaman sürsem ne diye sorarlar çünkü çok aydınlık ve sağlıklı gözteriyo hatta kıyamayıp az kullanıyorum, bu ürünün bir benzeri hatta daha çok renk çeşitiyle Shiseido da var bence bir bak...:)