Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Beyaz Pudra kullananlar

çıplak cilde de uygulayabilirsin ama fondöten üzerine muhteşem duruyor,yanaklarına da bebek pembesi allık sür,dudaklara da şeffaf pembe parlatıcı veya uçuk dudak tonu mat bir ruj(dudağa sadece dudak rengi kalem sürüp üstüne hafif pudra geçebilirsin)Harika olur kireç gibi asla olmaz aydınlık olura.s

rosenoire tavsiyen çok ilgimi çekti ,hemen yarın çıkıp beyaz pudra arayışına giricem özellikle söylediğin markalarada bakıcam tavsiyene teşekkürler:dance:

Kızlar buğday tende nasıl durur bu? Koyu tenli bi kızda görmüştüm, fondoten üstüne pudra sürmüş onda bile çok güzel duruyordu, yüzünde mermer berraklığı vardı, herhalde buğdayda da fena durmaz.:uhm::uhm:

Kızlar buğday tende nasıl durur bu? Koyu tenli bi kızda görmüştüm, fondoten üstüne pudra sürmüş onda bile çok güzel duruyordu, yüzünde mermer berraklığı vardı, herhalde buğdayda da fena durmaz.:uhm::uhm:

Açık buğday tende ,açık renkli fondöten kullanırsan çok güzel durur ,sadece koyu tenlerde iyi durmayabilir yinede tercih meselesi çünkü beyaz pudra zaten çok beyaz yapan bir pudra değil transparan ve hafif aydınlık veren bir pudra canımyerimseniben

Açık buğday tende ,açık renkli fondöten kullanırsan çok güzel durur ,sadece koyu tenlerde iyi durmayabilir yinede tercih meselesi çünkü beyaz pudra zaten çok beyaz yapan bir pudra değil transparan ve hafif aydınlık veren bir pudra canımyerimseniben

çok sağol ablacığım tam istediğim gibiymiş:1hug: ancak iyi uyuduğum günlerde benzer bir ışıltı oluyor yüzümde, şu sıralar uyku düzenim de pek iyi sayılmaz. Böyle bir şeyi öğrendiğim çok iyi olduu:dance::dance:

canım uygulayınca beğenip beğenmediğini paylaşırsan sevinirim:1rolleyes:
rosenoire harikasın:1hug: böyle bir şeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler! hemen ertesi gün gittim aldım,coverderm bulamadım,vichy aldım,eve gelip heyecanla denedim,sonuç ;muhteşem:dance: şimdiye kadar yüzümde böyle bir görüntü istiyordum ama sırrını bilmiyordum:1no2:şimdi tatildeyim evde kendi kendime deneyip duruyorum,okullar açılsın herkese hava atıcam:dance:tekrar teşekkür ederim!:1hug:

Ya örnek bir foto koyabilirmisiniz arkadaşlar, bu beyaz pudra kullanılmış makyaj tam olarak nasıl duruyor? Çok merak ettim ben...

canım, güzel günlerde kullan. adını tam olarak yazarmısın. sabitleyici pudra diye bı urun var, o mu acaba :uhm:

rosenoire harikasın:1hug: böyle bir şeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler! hemen ertesi gün gittim aldım,coverderm bulamadım,vichy aldım,eve gelip heyecanla denedim,sonuç ;muhteşem:dance: şimdiye kadar yüzümde böyle bir görüntü istiyordum ama sırrını bilmiyordum:1no2:şimdi tatildeyim evde kendi kendime deneyip duruyorum,okullar açılsın herkese hava atıcam:dance:tekrar teşekkür ederim!:1hug:

canim memnun olmana sevindim ,ben de buna benzer güzellik sırları çok , her fırsatta paylaşacağız yerimseniben

CADIARZUarkadaşlar hiç beyaz pudra kullandınız mı ,ama bilidiğimiz süt beyazı pudradan bahsediyorum ,ciltte muhteşem duruyor ,bir ara bourjois marka beyaz compact pudra vardı maallesf artık yok,bazı markaların toz şeklinde olanları var ama compact gibi değil.

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben anlamadım :uhm:
beyaz pudra ne?yani hani şu bebekler için var bebe pudrası ondan mı bahsediosunuz yoksa bu başka bişi mi?:uhm: bilgi verirseniz sevinirim

yaa su pudranın fıyatından bahsedermısınız ben pek sıcak bakmamıstım okuyunca ama sımdı yukarıdakı ovguyu memnunıyetı okuyunca almayı dusundum normalde acık tenlıyım ve beyaz durmak ruh gıbı hosuma gıtmıyo ama galıa bu oyle bısey degıl fıyat ve bı resım rıca etsem abartmısmı olurum yuzunuzun ufak bı bolgesı bellı olucak sekılde yutfennnnn:)

arkadaşlar sorularınıza sırayla cvp veriyorum;endeniz ve ayşül,foto nasıl konulur bilmiyorum,kutlaar;adı vichy dermablend sabitleyici pudra,fiyatı 49 ytl, ben bunu kullanıyorum ama daha sonra coverdermi de buldum onun fiyatı da 52 ytl bir dahaki sefere de ondan alıcam,coverderm ürünlerini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Rosenoire ;umarım senin konunu sahiplendiğimi düşünmezsin, patent sana ait!yerimseniben

kızlar bende almaya karar verdim..ne zmandr istediğim bir üründü..ama kararsız kaldım,,vichy mi yoksa coverderm mi alayım? sizce hangisi daha iyi?fiyat açısından değil ..

canim memnun olmana sevindim ,ben de buna benzer güzellik sırları çok , her fırsatta paylaşacağız yerimseniben

Rosenoire güzellik sırlarını sabırsızlıkla bekliyorum!zaten yazılarını yakından takip ediyorum,hatta cilt bakımı bölümü, kaz ayakları başlığında retin a dan bahsetmişsin,senin tavsiyen üzerine retin a krem aldım,bu konuyla ilgili o başlığa soru msjı' da attım, sanırım görmedin, aldığım yer ve fiyatıyla ilgiliydi! sonuçta ürün bugün elime ulaştı, yüzümde güneş lekeleri ve kaz ayağı kırışıklığı var,bunun için kullanıcam,senden ricam ,gerçi orada bahsetmişsin ama, nasıl kullanılacağı ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verirmisin? şimdiden teşekkür ederim yerimseniben

arkadaşlar sorularınıza sırayla cvp veriyorum;endeniz ve ayşül,foto nasıl konulur bilmiyorum,kutlaar;adı vichy dermablend sabitleyici pudra,fiyatı 49 ytl, ben bunu kullanıyorum ama daha sonra coverdermi de buldum onun fiyatı da 52 ytl bir dahaki sefere de ondan alıcam,coverderm ürünlerini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Rosenoire ;umarım senin konunu sahiplendiğimi düşünmezsin, patent sana ait!yerimseniben

canım benim çok şekersin,ben sizlere yararlanmanız için öneride bulundum,artık gerisi size kalıyor,sizler geliştirin bakiim:içelim:

Rosenoire güzellik sırlarını sabırsızlıkla bekliyorum!zaten yazılarını yakından takip ediyorum,hatta cilt bakımı bölümü, kaz ayakları başlığında retin a dan bahsetmişsin,senin tavsiyen üzerine retin a krem aldım,bu konuyla ilgili o başlığa soru msjı' da attım, sanırım görmedin, aldığım yer ve fiyatıyla ilgiliydi! sonuçta ürün bugün elime ulaştı, yüzümde güneş lekeleri ve kaz ayağı kırışıklığı var,bunun için kullanıcam,senden ricam ,gerçi orada bahsetmişsin ama, nasıl kullanılacağı ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verirmisin? şimdiden teşekkür ederim yerimseniben

canım retin a ile ilgili ,konu ile ilgili bölüme senin için bir hayli detaylı bilgi yazdım umarım işine yarar o bölümü oku ,istediğini sor,yardımcı olurum,ayrıca güzel sözlerine çok teşekkür:1hug:

arkadaşlar yazılarınızı okudukça merak etmeye başladım rica etsem biriniz beyaz pudrayla makyaj yapmış resimlerinizi koyabılırmısınız bende beyaz tenlıyım ve nasıl duracağını cok merak edıyorum

X