How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

:nazar::69:

1388872124_166.jpg

abito_da_sposa_fio_couture_art_10.jpg

Adele.jpg

alvina_valenta_bridal_silk_satin_gown_v_neckline.jpg

Look_161.jpg

a kesim ne kız :1::1: ya bana gelinlik gibi gelmiyo o zaman ne anlamı var özel olmalı o gün farklı olmalı gecelik gibi dümdüz istemyorm :16::16:

Düz gecelik gibi değil ben dediğim v nin tersi gibi işte belden aşağıya böyle hafif kabarık iniyor ama belden direk kabarmıyor düz kesim ama dümdüz değil altında kabartan şeysi falan oluyordur sanırım :60:

Canım yaa gözüm gönlüm açıldı sayende çok güzel modeller eklemişsin:38: Bende dantel a tipi modelleri seviyorum bakalım kpssden sonra izmirde köşe bucak gelinlik arayacağım sayende çok güzel fikirler ediniyorum:16::16: Askerlerimize kavuştuk darısı düğünlerimize inşallah:54:

Canım yaa gözüm gönlüm açıldı sayende çok güzel modeller eklemişsin:38: Bende dantel a tipi modelleri seviyorum bakalım kpssden sonra izmirde köşe bucak gelinlik arayacağım sayende çok güzel fikirler ediniyorum:16::16: Askerlerimize kavuştuk darısı düğünlerimize inşallah:54:

Amin canım benim inşallah:nazar:Çok az zamanın kalmış maşallah kafanda belirlediysen geriye deneyip içine sinmesi kalıyor inşallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun her halukarda zaten çok güzel bir gelin olacaksın:nazar::12:benim gibi tarzında ne güzel yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :16:

Bu gelinliğin benzeri olleg cassini de var sanırsamm yakası özellikle çok benziyorr... Sen İstanbulda mıydın Nehirr??
Şİmdi eklediğin gelinliklerin geneli çok şık ve asil zaten zevkini biliyorum süper.. ama bence a kesim bari olsun bazıları çok düz geldi bana, gelinlik bence biraz kabarık olmalı farklı olmalı yani normalde giydiğin tüm kıyafetlerden... giyecek olan sensin tabiki de ama bir daha giyme fırsatın olmayacak öyle düşün, o tarz düz bir beyaz elbiseyi ilerde oğlunun sünnetinde giyersn :1:

Ayrıca bu tarz beğeniyorsun bence akay,pronovias ve çağteks sana da hitap ediyor, tabi akayın fiyatları biraz daha pahalı ama modellerini beğenmiştim ben.. tabi ben genelde soft prenses baktım a ile prensesin arası yani :34: ama şu an bayıldığım ve diktirdiğim model de çağteksten bence oraya da bak süper modelleri var :34:

Allah hepimize mutluluklar versn inşallahh :16::16::16:

Selam :3: Benzer özelliklerimiz olunca yazmak istedm :1: Ben de askerimi geçen sene Temmuzda teslim aldım, Eylül'de de kısmetse düğünümüz var...ve kpss ye gireceğim :1:
Ben de güya senin gibi yapacaktım, kpss den sonra halledecektm her şeyi ama bir giriştim sırayla halletmeye başladım, şehir değiştireceğim için işten de ayrıldım böylece hem ders çalışıyorum hem işlerimi hallediyorum sırayla...ama snein düğün benden biraz daha sonra sen kpssden sonra çok rahat yetiştirirsin :34: Allah kolaylık versinn :16:

Bu gelinliğin benzeri olleg cassini de var sanırsamm yakası özellikle çok benziyorr... Sen İstanbulda mıydın Nehirr??
Şİmdi eklediğin gelinliklerin geneli çok şık ve asil zaten zevkini biliyorum süper.. ama bence a kesim bari olsun bazıları çok düz geldi bana, gelinlik bence biraz kabarık olmalı farklı olmalı yani normalde giydiğin tüm kıyafetlerden... giyecek olan sensin tabiki de ama bir daha giyme fırsatın olmayacak öyle düşün, o tarz düz bir beyaz elbiseyi ilerde oğlunun sünnetinde giyersn :1:

Ayrıca bu tarz beğeniyorsun bence akay,pronovias ve çağteks sana da hitap ediyor, tabi akayın fiyatları biraz daha pahalı ama modellerini beğenmiştim ben.. tabi ben genelde soft prenses baktım a ile prensesin arası yani :34: ama şu an bayıldığım ve diktirdiğim model de çağteksten bence oraya da bak süper modelleri var :34:

Allah hepimize mutluluklar versn inşallahh :16::16::16:

Markaları gezmek bakmak denemek hiç nasip olmadı canım benim netten beğendiklerimi ekledim ama dediğin gibi deneyince nasıl olur belkide asla bakmam dediğim şeyi giyeceğim hiç bilmiyorum bazı şeyler nasip gerçekten:16:düz tercih etmem A kesim ya da prensesin ortası olabilir belkide tipime prenses olur hiç bilmiyorum basenlerim var onları kapatacak artık:27:

Fikirlerin yardımın için çok sağol dediğin markalar aklımın bir köşesinde olacak inşallah nasipse sözden sonra bakmaya denemeye başlayacağım:nazar::17:denedikçe ekler yorumlarınızı alırım bellimi olur:23:Senin gelinliğin bir harika zaten o kadar yakışmış ki :12::17:

Amin inşallah Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin:nazar::29:

Back