How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

Selam :3: Benzer özelliklerimiz olunca yazmak istedm :1: Ben de askerimi geçen sene Temmuzda teslim aldım, Eylül'de de kısmetse düğünümüz var...ve kpss ye gireceğim :1:
Ben de güya senin gibi yapacaktım, kpss den sonra halledecektm her şeyi ama bir giriştim sırayla halletmeye başladım, şehir değiştireceğim için işten de ayrıldım böylece hem ders çalışıyorum hem işlerimi hallediyorum sırayla...ama snein düğün benden biraz daha sonra sen kpssden sonra çok rahat yetiştirirsin :34: Allah kolaylık versinn :16:

Selam:54:Teşekkür ederim:38:
İnsan ister istemez aklını takıyor ya:31: Ne kadar kpssye yoğunlaşayım desemde sürekli internette araştırma peşindeyim:30: 6 Gün kaldı sonra Allahın izni ile İzmire gidip tam anlamıyla kendimi düğüne verme peşindeyim:16:Dediğin gibi daha var ama işte ağustostan sonrası atama atanırsam inşallah yerleşme ev ayarlama meseleleride girecek araya:ssz: Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüze göre olur herşey:16:

Markaları gezmek bakmak denemek hiç nasip olmadı canım benim netten beğendiklerimi ekledim ama dediğin gibi deneyince nasıl olur belkide asla bakmam dediğim şeyi giyeceğim hiç bilmiyorum bazı şeyler nasip gerçekten:16:düz tercih etmem A kesim ya da prensesin ortası olabilir belkide tipime prenses olur hiç bilmiyorum basenlerim var onları kapatacak artık:27:

Fikirlerin yardımın için çok sağol dediğin markalar aklımın bir köşesinde olacak inşallah nasipse sözden sonra bakmaya denemeye başlayacağım:nazar::17:denedikçe ekler yorumlarınızı alırım bellimi olur:23:Senin gelinliğin bir harika zaten o kadar yakışmış ki :12::17:

Amin inşallah Rabbim Hepimizin gönlüne göre versin:nazar::29:

Anladım canm baktıkça şekillenir kafanda merak etme, ben genelde nette beğendiklerimi üstümde de beğendm, ama bence de dediğin gibi a keism ile prenses arasında olursa güzel olur :34:

Rica ederm tatlım inşallah içine sinen gibisini sen de bulursun :34: Çok sağol canımm :nazar:

Amin cicimm :nazar:

Selam:54:Teşekkür ederim:38:
İnsan ister istemez aklını takıyor ya:31: Ne kadar kpssye yoğunlaşayım desemde sürekli internette araştırma peşindeyim:30: 6 Gün kaldı sonra Allahın izni ile İzmire gidip tam anlamıyla kendimi düğüne verme peşindeyim:16:Dediğin gibi daha var ama işte ağustostan sonrası atama atanırsam inşallah yerleşme ev ayarlama meseleleride girecek araya:ssz: Allah yardımcımız olsun inşallah gönlümüze göre olur herşey:16:

Ben de öyleyim cidden bir yandan da iyi oldu aslında sınav stresi falan hiç yok ben de :1: zaten şu 2012 puanımla tercih yaptım ben de o gelse diye bekliyorum kısmet artık :31::nazar: Sen de tercih yaptın o zman, hayırlısı olsn inşallah her şey gönlünüzce, gönlümüzce olur :16::nazar:

Anladım canm baktıkça şekillenir kafanda merak etme, ben genelde nette beğendiklerimi üstümde de beğendm, ama bence de dediğin gibi a keism ile prenses arasında olursa güzel olur :34:

Rica ederm tatlım inşallah içine sinen gibisini sen de bulursun :34: Çok sağol canımm :nazar:

Amin cicimm :nazar:

İnşallah canım herşey istediğimiz gibi olur Amin:nazar::17:

Biraz da kına elbiselerinden paylaşayım hoşuma giden ünlülerden eklenti
2uge4p4.gif
1_53966700353a6b08f629e2.jpg
pelnkutu_96106464353a6b344eabd1.jpg
1071399714795_d.jpg
1399710545_65_105201410528129.jpg
mihrimah-sultan-mavi-kiyafeti-2.jpg
SerdarOrtacinDugunDetaylari10.jpg
717555-muhyy1.jpg
Şah-Huban-Sultan-kıyafet-modeli.jpg