Betüşün Diyet Günlüğü

Süpersin Canım zaten sen dikkat eden bir insansın emin ol kilo almazsın
İnsallah canım bakalım artık görecegiz :)
Bazen dikkat etmem gerektigini bilsem bile irademe hakim olamadıgım oluyor, canım cok cekiyorsa bir seyi yiyorum. Diyeti bıraktıktan sonra bu sekilde oldu genelde ama dengelemeye de calısıyorum elimden geldigince :)

Şuan hamilesin aman ha @btlbetul kadar da sağlıksız beslenmiyorsundur buna eminim

Eki Görüntüle 1882276
Diyorsun ağzında canım icraate dökmelisin

bunu deniyeceğim....

Hmmmm bakın bakın bizim pisicik nerede takılıyormus

Bizi begenmiyor musun sen artık? Seni de mi kaybettik?

Tüm takımı etiketleyip toplarım buraya görürsün sen

eyvah basıldık :)))

Günaydın günlük sahibesi

Günaydııın dün spor yerine 30 dk yürüyüş yaptım eve geldiğimde perttim çünkü ellerim doluydu......

Yok canım ne özeli :)
172 boyum, şu anda 59.5-60 arası gidip geliyorum :)

sok sok gözüme sok.....

Süpersin Canım zaten sen dikkat eden bir insansın emin ol kilo almazsın

leylek işte....

Şuan hamilesin aman ha btlbetul kadar da sağlıksız beslenmiyorsundur buna eminim

o simit yer mesela....

Onun kadar kimse saglıksız beslenemez bence

ayıp oluyo ama yeaa... ama düşününce doğru galiba rekor bende :))

Ooo Betüş hanım teşrif ettiniz sonunda
Basarım ben öyle işte, benden kaçamazsın :)
Ayrıca gözüne sokmak degil, miyav su sordu napayım, hayır yanıt veremem Betüş kızıyor mu deseydim
Bi de bu sabah da simit yedim ya söylemesi ayıp

ben beceremiyrum bu işi yine.... aklım hep aburcuburlarda....

misal dün 2 dondurma 3 kare bitter yedim daha da yaş pasta falan almak üzereydiim feci... üstelik hiç spor yapmak istemedim sonra 5-10 dk bisiklet 100 bacak hareketi yapmaya zor ikna ettim kendimi.....

unutmadan sabah menümü yazayım tabiki kaçamak var :)

2 haşlanmış yumurta
yarım domates
10 yeşil zeytin
2 parmak peynir
10 yer fıstığı

ne güzel başlamıştım oysa :)

evden çıkarken baktım ki 3 kare bitter kalmış -- almaz olaydım -- dedim yiyimde bitsin bari ... yedim... neyse sabah motivasyonu sayalım....

az önce 2 erik
şimdide nescafe 2in1 içiyorum ve elma yiyiyorum

öğlene top balığı var

ara 1 elma

akşama kıymalı erişte çorbası inşallah.... yanına da kuzu dalak olabilir..

seni mahsus etiketlemedim bana böyle bakma diye :))))
Ama bende kaçamazsın tamam bitter iyide dondurma ne alaka sende insülin direnci var mı Canım ya birden gözün dönüyor saldırıyorsun pis gıdalara inanır mısın şuan reglim geldi benim Can'ımı sadece sıvı çekiyor naneli yeşil cay yada naneli sıkılmış limonata sana niye böyle oluyor ya

yok canım insüln falan hepsini ölçtürdüm turrupp gibiyim... doktor sadece az ye dedi :))

yok ben regl olamadım yaaa biraz o başlıcak gibideee değil gibi deee.... aman kafasına göre takılıyor valla... şiştim kaldım gene....

Birde nescafe işlenmiş bir içecek filtre yada Türk kahvesi içsene

iş yerinde en pratik bu yaa... eskiden her gün 5-6 tane 3in1 içerdim neyseki artık onlardan içmiyorum.... ve adedini 1e düşürdüm.... Türk kahvesini cezvede beceremiyorum zaten :)))

O zaman aç gözlüsün sen aman insülin direncin olmasından iyidir bende beceremiyorum cezvede kahveyi evde de dükkanda otomatik var o Zaman azaldıysan iyi süpersin zaten fazla kilon yok benim gibi

O zaman aç gözlüsün sen aman insülin direncin olmasından iyidir bende beceremiyorum cezvede kahveyi evde de dükkanda otomatik var o Zaman azaldıysan iyi süpersin zaten fazla kilon yok benim gibi

yok kız sporu bıraktım yaa hemen göbüş salıverdi kendini..... leslie de bir sıkıcı geliyor ığğyy :)) ama gene başlamam lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…