Betüşün Diyet Günlüğü

Ben hocayı sıkı takip ederim kaç kere şahit oldum bozmaz içebilirsiniz dediğine.. En azından zorda kalınca işine yarar.

nescafede yasakmış :| döktüm bende 3 yudum aldımdı ühühühüüüüüü.... #DirenBetüş......

yarın kahvaltım daha zengin olacak... akşam yemeğimi abartmıcam... sıcak su içiyorum yazık bana be.... ya da ben bunu hakettim.... yemeseydin fil gibi...

netten tarif :

pazi ve mantarlari kiydim,beyaz peynir,4 kasik yogurt,4 yumurta,pyl biber,tuz karabiber,cay kasiginin ucu ile karbonat ve zeytinyagi ile karistirip tepsiye doktum .uzerine corekotu ile firinda 150 derecede pisecek

bu gün 72,3 üm :) eee hadi ama 71 gel ablana güzelim... bu gün protein günü yapıcam bakalım görelim.... ne dirençli şeymiş şu 70 ler bitmiyor bir türlü.... azimle inatla sabırla devam.....

72,2 o inat ben inat hadi bakalım kimin elinde kalcaz acep.... gideceksiniz 70 ler.....

bir iş yetiştirmeye çalışıyorum bitmiyor çüünkü çalışmak istemiyorum aptal aptal bakınıyorum zaten kilo da verememişim........

suyumun içine limon tarçın maydanoz attım onu içiyorum....... kendim uydurdum :)

atmadığın şey kalmamış maşallah:)

anlamsızca kilo vermem durdu 6-7 gün mü oldu gelmek bilmediği yetmemiş gibi gitmekte bilmiyor bu sevgili 72... sevgili 72 bence misyonun artık tamamlandı... seni uğurlamak istiyorum ve 71 cim gözüm yollarda kaldı...

vücut direnişe geçermiş.... diren yavrucum diren.... bu sefer pes etmicem..... insan hormonlarıyla niye başedemez.....

71,9 nihayet :) 100 gr la da olsa 71 lere ayak bastım... insanlık için küçüüük benim için büyük bi adım :))

her yanım kollarım bacaklarım karnım ağrıyor.... masanın üzerine yatsam uyusam diye geçiriyorum içimden.... yürüyüş mü yaptım boks turnuvasına mı katıldım belli değil... bir araba sopa yemiş gibiyim.... nasıl uykum var nasıl yorgunum anlatılmaz.... ne zormuş zayıflamak..... gözlerimin altı mosmordu sabah...

saat 5:30 da kalktım bisiklete bindim 15 dk açtım dumanı da ooohhh cıstak cıstak bende mini konser verdim :))

bu gün akşam nasıl olur bilmiyorum......... bitikim.....

ooofff offff ben 72 ile 71 arası giidiiiip gidiiip geliyorum...... bakalım tartı kardeş yarın bize ne dicek.....ben bu 69 u göremicem galiba...... 69 diye diye ölcem gitcem galiba.....

tam bir haftadır gram oynamamış....

Merhaba

Kilo vermen durmuş sanırım.
2 günlük şok diyet yap istersen bu gibi durumlarda iyi oluyor.

bir 71 bir 72 ... bir 71 bir 72.... çok takıldım buralarda.... yeni taktik saat 4 ten sonra bir şey yememek lazım ama çalışırken ne mümkün.... hafta sonu full yürüyüş yapmalı.... egzersiz arttırılmalı... ablam spor yapmadan vermişti ama o işi gereği çok hareketli....benim vücut yemiyor bunu.... 2 öğün işe yaradı mı yaramadı mı hala çözemedim açıkçası bakalım bir ayda alaşılcak bir sistem değil bu vücut....

ve bu gün 71,8 i gördüm nihayet..... 100 gr da olsa az görmek paha biçilemez.... pes etmek yok.... hadi be 60 lar gelin artık.....

bu gün önce parka gittim
200 aç kapa bacak
200 öne arkaya bacak
100 dizler
60 bel aleti
60 twist aleti

üstüne 1,5 saat yürüyüş

1100 kaloriye baybay demişiz bile...

daha yapacaklarım bitmedi....

şimdi ev temizlenecek ve ardından spor spor spor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…