Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım sana darısı başımaveeee 72,8 ile yeni güne merhabaaa :))
Göğüs : 99
Göğüs Altı : 67
Bel : 96
Basen : 103
Üst Bacak : 63
Alt Bacak : 40
Kol : 31
veeee 73,1bööööö.......
Betüş anlatımın çok tatlı takipteyim canım
bu gün pantalon aldım 42 beden ve beli zor kapanıyor buna rağmen aldım ve yarın giyicem.... göbeğim biraz işkenceye maruz kalacak yapacak bir şey yok eriseydi o da....zayıflamak ne kadar zor.... palto denedim ve yine olmadı olmadı olmadıı( ühühüüühüüü.... ve açııııım her şeyi yemek istiyoruuuum
(((( yesem nolur sankiiii hayat mı buuu :))
şaka şaka isyan modunda değilim aynen devam...![]()
Maşallah canım sana darısı başıma
Ben şimdilik olculerimi almıyorum ama 75 in altını görünce olcuverem bari :)
Betüş anlatımın çok tatlı takipteyim canım
Neden olmasınben daha önce ölçmemiştim hani olurda daha da verirsem bak ne kadar incelmişim diye ölçeyim dedim :)) hayaller hayaller ....
İyiymis...Bunu da denemek lazım burda dursun;
3litre su
1adet orta boy yeşil elma
1tane kabuk tarçın
1tatlı kaşığı karanfil
1tatlı kaşığı zencefil
1orta boy veya biraz daha küçük limon(büyük olursa çok fena ekşi olur içilmez)
elma ve limonu 4e veyaz daha fazla parçaya böl bir tencerenin içine koy üzerine 3 litre su ekle sonra da kabuk tarçın karanfil zencefil hepsini ekle ocakta kaynat
kaynadıktan sonra altını kıs bi 5 10 dk demlensin.
çayı soğuk da içebilirsin ama tavsiye sıcak iç
bir de bardağına doldurduktan sonra bi çay kaşığı kadar zencefil kat ki yaksın daha faydası olsun boğazın biraz yanacaktır çok değil (karabiberde daha çok yanar ve uzun sürer ) yanarken vücudundaki yağların da böyle yanıp eridiğini hissedersin ....
Ah benim güzelim niye aç bıraktın kendini...bu gün çok aç kaldım hızlı kilo gitsin derken abarttım galiba :) artı aç ve agresifim hırrr.....bi de midem guruldayıp beni rezil ediyor... ama umrumda değil.... rezil olmakta umrumda değil...
Ah benim güzelim niye aç bıraktın kendini...
Tatlım karatay ayran leptini bozmaz diyodu.. Ayran iç hem toklukta verir azıcık..her şey karatay için :) 2 öğün yicez ya hesapta sabah biraz az yedim 1 yumurta biraz maydanoz çok azda o unsuz ekmekten yerkende doymamıştım zaten :) bu saate kadar idare ettim de şimdi guuurrrk guuurrrk ötüyo :) sütsüz nescafe içiyim bari eve gidene kadar yok bişi napiim :) markete gitsem şimdi aburcubura dalarım :))) ayyy az önce elemana bişi anlatçam çocuğun kulağının dibinde guuuurrrk :))) rezil yaaa.... kıpkırmızı oldum :)))
Tatlım karatay ayran leptini bozmaz diyodu.. Ayran iç hem toklukta verir azıcık..