- 7 Kasım 2019
- 5.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.355
- 198
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
ınsallahDrlar iki kat bekliyor canım olumsuz konuşuyorlar kimyasal olabilir dış gebelik çok az ihtimal böyle ilerleyip yükselenler var dedi bende çok üzüldüm ama inşalalh senin dediğin gibi olur yarın kan vericem nasipse
İnşallah tutunur rabbim büyük veren de o alandaınsallahben umuttan yanayım. allahtan umıt kesılmez. cok gordum ozurlu aldır bebegı dıyenı ama saglam cıkanı... duser bu dıyıp eve gonderdıklerınde yasadıgını..rabbım bılır. tabıkı guvenıyorum doktorlara ama kestırıp atmalarından hoslanmıyorum. gorumcemın degerıne bıle bakmadılar. aa kese var dedıler tamam sonra kontrollerde sureklı kalptı bebısti gectı gunler. bılınce baska mı oluyo bu degerlerı. bazen gec toparlıyo ıste bebek ınatlasıyo tutunuyo.
Valla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgivalla canım benım ılk ıdrar cok onemlı tamam da 13 dpo da 50 den yuksek oluyo cogunlukla 70 80 bı kac kısıden 30 kusuratlı duymustum gec dollenmeden kaynaklı. eger normal dollenmeyse ılk orta ıdrar farketmez sılık cızgı de olsa cıkar ^^ rabbım yuzunu guldursun ınsallah ^^
Bence varsa silikte olsa cikar canimmValla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi
Kızım catlicaz burda yap at şu testi burayaValla sanki adetim söküldü sökülecek öyle bir sancım var
yeaaaasss:)) erken gebelık testıyle 10 11 dpo baya net cıkıyo pembe cızgı. normalıyle sılık cıkıyodu hayalı dıyo mıllet ona. sımdı senın normal testte 2 saat idrar tutman yeterlı ıncceecık dahı olsa kesın cıkar. ^^ senın yerıne yapabılsem keske meraktan ters takla attım yanı allah sana ıyı sabır vermısValla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi
Valla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi
Ben bile dün 9. Günde yaptımCanım varsa erken gebelik testinde kesin çıkar neden yapmıyorsun ki beklemek daha zor değil mi
Erken gebelik testi benimki birazdan yapıcamyeaaaasss:)) erken gebelık testıyle 10 11 dpo baya net cıkıyo pembe cızgı. normalıyle sılık cıkıyodu hayalı dıyo mıllet ona. sımdı senın normal testte 2 saat idrar tutman yeterlı ıncceecık dahı olsa kesın cıkar. ^^ senın yerıne yapabılsem keske meraktan ters takla attım yanı allah sana ıyı sabır vermıs
Evettt çok zorrCanım varsa erken gebelik testinde kesin çıkar neden yapmıyorsun ki beklemek daha zor değil mi ❤
Kız ben gidip kan verem diyom sen daha test yapmadın miValla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi
Yap hadi öğle aramda beni derde düşürmeEvettt çok zorr
Birazdan yapıcam bakalımKız ben gidip kan verem diyom sen daha test yapmadın mi
Yap bakalım kar tanesi. İnşallah çıkar kardeşim. Hayırlısı olsun inşallah kuzumBirazdan yapıcam bakalım
Canım testm bozuk çıktıRabbi Hebli Mines Salihin Kar perisi En heyecanli gebe adaylari olarak tariha gecmek uzereyiz. Kendimi gectim sizinkileri de cok merak ediyorum yaaa senin 9. Gün idrar testi mi yaptin canim nasil cikti?
Yap bakalım kar tanesi. İnşallah çıkar kardeşim. Hayırlısı olsun inşallah kuzum
Vay arkadaş şansa bakCanım testm bozuk çıktı
Kızlar artık testim de yokbozuk çıktı iyimi Rabbi Hebli Mines Salihin merve A Acaip_haller @brcnyldz13
Yenisini alamam çünkü köydeyim ben canım burada eczane yok maalesefVay arkadaş şansa bakhadi bakalım yenisini alinca haber ver yine biz beklemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?