Beta sonucu nasıl

ınsallah ben umuttan yanayım. allahtan umıt kesılmez. cok gordum ozurlu aldır bebegı dıyenı ama saglam cıkanı... duser bu dıyıp eve gonderdıklerınde yasadıgını..rabbım bılır. tabıkı guvenıyorum doktorlara ama kestırıp atmalarından hoslanmıyorum. gorumcemın degerıne bıle bakmadılar. aa kese var dedıler tamam sonra kontrollerde sureklı kalptı bebısti gectı gunler. bılınce baska mı oluyo bu degerlerı. bazen gec toparlıyo ıste bebek ınatlasıyo tutunuyo.

İnşallah tutunur rabbim büyük veren de o alanda

Valla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi

Valla bundan 13 gün önce yum. Çatlamıştı ve değerlendirdik ama tuttumu bilmiyorum, yani günün herhangi bir saatinde yapsam çıkar mı 2. Çizgi
yeaaaasss:)) erken gebelık testıyle 10 11 dpo baya net cıkıyo pembe cızgı. normalıyle sılık cıkıyodu hayalı dıyo mıllet ona. sımdı senın normal testte 2 saat idrar tutman yeterlı ıncceecık dahı olsa kesın cıkar. ^^ senın yerıne yapabılsem keske meraktan ters takla attım yanı allah sana ıyı sabır vermıs

Erken gebelik testi benimki birazdan yapıcam inşallah pozitif olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…