- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
4 saniye tuttum öyle yazıyordu üzerinde canım baloncuk oluştu bir de üzerinde hiçbişi anlamadım vallaÇok mu damlattın kuzu?
Biraz dağılmasını bekle canım düzelebilir belki4 saniye tuttum öyle yazıyordu üzerinde canım baloncuk oluştu bir de üzerinde hiçbişi anlamadım valla
Kan ne zaman vercen peki bat yarin gecikirse mi vercen?Yenisini alamam çünkü köydeyim ben canım burada eczane yok maalesefve ilçeye de pazartesi ye kadar giden olmuyor
Maalesef hala aynıBiraz dağılmasını bekle canım düzelebilir belki
Gecikirse salı günü zaten randevum var canım kendi Dr uma bilemiyorum şuanKan ne zaman vercen peki bat yarin gecikirse mi vercen?
Peki bebegim salıyı bekliyoruz yani. Geç olsun güc olmasin saglikli hayirli haberler olsun insallah.Gecikirse salı günü zaten randevum var canım kendi Dr uma bilemiyorum şuan
Yaaaa. Cidden can sıkıcı olmş. İdrara daldırıp çıkarsaydın keşke. Neyse sıkma canını. Sabır en güzeli zaten :)Gecikirse salı günü zaten randevum var canım kendi Dr uma bilemiyorum şuan
Aminn inşallah canım inşallahPeki bebegim salıyı bekliyoruz yani. Geç olsun güc olmasin saglikli hayirli haberler olsun insallah.
Aynen canım vardır bunda da bi hayırYaaaa. Cidden can sıkıcı olmş. İdrara daldırıp çıkarsaydın keşke. Neyse sıkma canını. Sabır en güzeli zaten :)
Bu iyi haber :) ama öyle erken testlere ihtiyaç yok. Normal testler de gösteriyor yaRabbi Hebli Mines Salihin merve A Acaip_haller @brcnyldz13 kızlaar görümcem gelicek akşama ona dedim test alıcak bana malum ben gidemiyorum sabah yapacağım inşallah ♥
Hemen dönücü at 2 tane alsın her ihtimale karşıRabbi Hebli Mines Salihin merve A Acaip_haller @brcnyldz13 kızlaar görümcem gelicek akşama ona dedim test alıcak bana malum ben gidemiyorum sabah yapacağım inşallah ♥
Çok sevindim beeenRabbi Hebli Mines Salihin merve A Acaip_haller @brcnyldz13 kızlaar görümcem gelicek akşama ona dedim test alıcak bana malum ben gidemiyorum sabah yapacağım inşallah ♥
Aynen canımBu iyi haber :) ama öyle erken testlere ihtiyaç yok. Normal testler de gösteriyor ya
Evet canım 2 tane alacak bakalım yapar yapmaz çekip atarım sonucuHemen dönücü at 2 tane alsın her ihtimale karşı
Heyecan dorukta merveee cumartesi test yapcan mıEvet canım 2 tane alacak bakalım yapar yapmaz çekip atarım sonucu
Onceki testin bozuk cikmasi belkide bir isarettin kuzumm, kim bilirrRabbi Hebli Mines Salihin merve A Acaip_haller @brcnyldz13 kızlaar görümcem gelicek akşama ona dedim test alıcak bana malum ben gidemiyorum sabah yapacağım inşallah ♥
Adeti bekle canım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?