- 13 Ocak 2020
- 45.094
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.975
- 598
- 33
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Biz de o sabır etmeye çalışma dönemlerindeyiz.İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin biz 3 yıl bekledik darısı isteyenlerin başına inşallah değerim artar
Anladım bebeğim bekle en iyisi napalım.Korkuyor kuzu korkuyo yine gelmeden gider diye çok korkuyor
Mecbur bekleyeceğim artık kuzum çok zor olacak benim için ama napalım bi yandan da hak veriyorum ona, gebeliği öğrenince çıkartmak lazımmış yoksa düşüğe sebep oluyormuş. O yüzden bekleyim ben en iyisi kuzum sen de pazartesi kan vericen mi?Biz de o sabır etmeye çalışma dönemlerindeyiz.
Anladım bebeğim bekle en iyisi napalım.
idrarda ciktimi25.5 çıktı. Adete 2-3 gün var. Bilmiyorum nasıl
Benim 15 pazartesi bat ise çarşamba sanirım gecikmeyi beklicem ben deMecbur bekleyeceğim artık kuzum çok zor olacak benim için ama napalım bi yandan da hak veriyorum ona, gebeliği öğrenince çıkartmak lazımmış yoksa düşüğe sebep oluyormuş. O yüzden bekleyim ben en iyisi kuzum sen de pazartesi kan vericen mi?
moralin bozulur zorama bekleBenim 15 pazartesi bat ise çarşamba sanirım gecikmeyi beklicem ben deama kendime de guvenemiyorum birden aklima bir şey geliyo kalkiyom yapiyom
E canımın içi sen çok çok erken kan vermişin yaaBenim 15 pazartesi bat ise çarşamba sanirım gecikmeyi beklicem ben deama kendime de guvenemiyorum birden aklima bir şey geliyo kalkiyom yapiyom
Öyle yapmaya calışcam ya insallah kendime hakim olabilirim.moralin bozulur zorama bekle
Ama bebeğim iğnenin etkisi oluyomus icinde hamilelik hormonu oluyomus dediler o kadar ben igne etkisiyle de olsa biraz betada bi degisiklik gormek istedim olmadi. Baska bi yerde 10. Gun filan ogrenen okumustum belki dedim ooyle bi istisna olur bendeE canımın içi sen çok çok erken kan vermişin yaa
Kuzum belki de yeni yeni yerleşiyordur teyzesinin balıAma bebeğim iğnenin etkisi oluyomus icinde hamilelik hormonu oluyomus dediler o kadar ben igne etkisiyle de olsa biraz betada bi degisiklik gormek istedim olmadi. Baska bi yerde 10. Gun filan ogrenen okumustum belki dedim ooyle bi istisna olur bende
Evet çıkmıştıidrarda ciktimi
adetin kaçıncı günü acabaEvet çıkmıştı
Ya iki üç gün vardı öyle Bi yapayım demiştim. Çok silik çıkmıştıadetin kaçıncı günü acaba
Su an beklemeye gectim mecbur zaten. Sana da ölüyorum bu kadar tatli dil olur mu yaaaKuzum belki de yeni yeni yerleşiyordur teyzesinin balıbence batı bekleyim ondan sonra ver elini bebeğim♥
İnşallah canım inşallahSu an beklemeye gectim mecbur zaten. Sana da ölüyorum bu kadar tatli dil olur mu yaaainsallah amim tum soylediklerine. Ama ben daha önce teyze olma müjdesini alicam insallah
Canım. Naptın kardeşim testi :)Canım hayırlı olsun ♥ Allah tamamına erdirsin inşallah ♥ çok sevindim yaa maşallah
Eşim izin vermiyor canım, geçen ay kimyasal olmuştu ondan korkuyo galiba. Da hafiften geliyor sancılarım sanırım geliyorCanım. Naptın kardeşim testi :)
Hadi yaa... Geçen ay için geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz belki başlamaz. Başlarsa da rabbim belki hemen bir sonraki ay nasip eder. Ama yine de bekeleyelim bakalımEşim izin vermiyor canım, geçen ay kimyasal olmuştu ondan korkuyo galiba. Da hafiften geliyor sancılarım sanırım geliyor
Teşekkür ederim canımHadi yaa... Geçen ay için geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Hiç belli olmaz belki başlamaz. Başlarsa da rabbim belki hemen bir sonraki ay nasip eder. Ama yine de bekeleyelim bakalım
Bnmde 11. Gün öyle agrım var ki adet olcam galibaTeşekkür ederim canım ♥ evet şuan gelen giden yok bakalım bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?